154

Анонимен

преди 9 месеца

Без войната в Украйна ЕС си заминава. САЩ отиват в AUKUS да "сдържат" Китай в Тихия океан, конфликтът в Украйна приключва по един или друг начин, и коя е тогава Европа, каква е Европа? Напълно деградирала в промишлен, социален и нравствен план. Територия изцяло запълнена с мигрантски анклави, дори и в Полша ги има вече. В момента състоянието на конфликт в Украйна и хибридна война с Русия е спасение за ЕС. Ако конфликтът приключи ЕС се превръща в никой и нищо, бивша успешна в социален план територия и настояща социално икономическа пустош.

153

Късата памет

преди 9 месеца

Копейките се размечтаха. Да напомня, че през последните 2 години ни предричаха да свърши газа и цената му да стане 4 000 евро, бензина да стане 10 лева, щяхме да мреме от студ, щяхме да плащаме за газ в рубли, щеше да свърши житото и още стотина глупости. Сега да видим какво наистина се случи: Газ си има и цената му е няма и 30 евро, бензин си има и няма 3 лева, рублата стана 2 стинки и вече никой не я брои за пари, хамбарите са пълни с жито и цената продължава да пада. Копейки сър

152

баба мара

преди 9 месеца

след като няма сив и варш договор защо ни е ес и нато не може ли да живеемв мир и добросъседство без да членуваме в подобни сдружения които предизвикватсамо напрежение аз съм против такова делене и съм за мир

151

Анонимен

преди 9 месеца

целия български народ се моли да се разпадне този сатанински съюз.

150

Анонимен

преди 9 месеца

Перестройката е невъзможна . Само смяна на режима на четвъртия райх може да промени нещо . Без Русия не може да се мине в реформи в Европа . Трябва да спрат да дават на няколко държави евтини ресурси щото германците ги използват за субсидии да воюват с другите . От соя страна те да се защитят вземат дългове за субсидии . Това може да бъде спряно само с Русия и без ЕС . Перестройката на ЕС е невъзможна .

149

999

преди 9 месеца

До ЕС се реформира___ Този филм България го гледа цели 45 години.Сега пак ли???!

148

Анонимен

преди 9 месеца

Путин с лекота си взе 20% от територията на Украйна при това в пълно съответствие с международното право за самоошределение и чрез референдум на народите. Русия стана първа икономика в Европа. В същото време Украйна е съсипана държава, армията и е разбита, населението намаля наполовина, ЕС е в рецесия и криза от която няма излизане. Честито на победителите.

147

Анонимен

преди 9 месеца

Де тоя късмет да се разпадне кочинатa! Ние вече сме нетен донор там, само от зелената им сделка да се отървем и квотите за емисии и вече ще сме десетки милиарди долари на плюс.

146

ЕС се реформира

преди 9 месеца

Евродепутати внесоха проект за реформа на ЕС. В реформата наред многобройните промени се предвижда, че вече не е необходимо единодушие при взимане на решения, достатъчно е обикновено мнозинство, а Европейската комисия се преименува и ще се казва Европейска изпълнителна власт. Всичко което се отнася до външната и вътрешната политика, законодателство и финансова политика на страните ще се решава от новата изпълнителна власт в Брюксел. Реформите ще позволят троянските коне като България и Унгария да бъдат преодоляни, а ЕС става все по-консолидиран, все по-стабилен и все по-мощен.

145

Анонимен

преди 9 месеца

Важното е, че западът е обединен и консолидиран, и ще сапортваме Украйна с пари и оръжие толкова дълго колкото е необходимо докато Русия не бъде победена.

144

Анонимен

преди 9 месеца

Дмитрий Медведев : Напълно възможно е тази военна операция да продължи десетилетия.

143

Анонимен

преди 9 месеца

Със специалната военна операция срещу нацисткия режим на територията на бившата УССР Русия започна едновременно и действия за развитието на собствената индустрия след 30 години успешен крах и съсипване. За това помогнаха САЩ и ЕС с "опустошителните" санкциите които наложиха на РФ. След 2 години санкции Русия стана първата икономика в Европа и измести Германия от първото място.

142

Споко

преди 9 месеца

Споко, нещо ще стане ви всичко в ЕС ще се оправи, ако нищо не стане, тогава извънземните ще дойдат и ще ни спасят, няма начин да не дойдат, от 100 години предричат че западът загнива и се разпада, но още не се е разпаднал, значи преди да се разпадне извънземните ще дойдат да ни спасят и нищо няма да се разпадне.

141

Анонимен

преди 9 месеца

Според статистиката 80% от украинските бежанци в Германия не работят. Тоест украинците отнемат социалните помощи от германските низши класи, създават тежко бреме за здравната система, получават безплатно лечение извън реда си и се превръщат в допълнителна тежест за данъкоплатците.

140

Анонимен

преди 9 месеца

Осезаемото покачване на цените на храните и намаляването на тяхното разнообразие и качество, много продукти се заменят с нови никокачествени от други доставчици, а цените растат (иначе нямаше да растат, щяха да експлодират). Броя на магазините за дрехи и обувки намалява, което е съчетано с примитивизацията на стоките в тези, които все още съществуват.

139

Анонимен

преди 9 месеца

Дали авторът на статиите не е силно пристрастен към руските опорки - Прогнилият Запад се срива?! Имам предвид и другата статия - Пред разпад ли е ЕС?

138

Анонимен

преди 9 месеца

Сега най-важното е да се подготвим за дългогодишна конфронтация с Русия каквото и да ни струва това и да вземем на издръжка Украйна докато победи Русия, ако трябва 2, 3, 5 10 години, каквото и да ни струва това.

137

Анонимен

преди 9 месеца

Най много проблеми ще има в Полша и Чехия . Те най много се облагодетелстваха от бизнеса с Русия ама руснаците ги спряха и няма да ги пуснат повече . Очевидно е че ЕС не работри за хората а за разни тарикати със усвояване и субсидии за душмани дърти на свобода и живи . Това не са идеи около които може да се обедини Европа а парите в един момент свършват и също не стават за обединения . Най добре да го няма ЕС за да може да се договарят страните на правителствено ниво .

136

Анонимен

преди 9 месеца

Еми стотици години грабеж който направи запада свръх богат приключват, донорите взеха да се усещат, това няма как да не приключи с катаклизми.

135

Анонимен

преди 9 месеца

Да, пред разпад е и трябва да се радваме за това!!!