18

Дядо Соци

преди 8 месеца

Про конунизма не беше така. Е нямаше и какво да си купиш с парите, но стиаха.по магазините нямаше нищо. Една 2носка за 10 години за кола и една радуоточка

17

Анонимен

преди 8 месеца

Демокрацията е най-добрата система ако е подкрепена от 300 години колониализъм.

16

Евроидиоти!

преди 8 месеца

Въпрос към евроидиотите: eвpоидиоти, какво става със зелената сделка, ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели. А бегеидиотите се поведоха по евроидиотите и си съсипаха енергетиката, България беше една от малкото страни в света коиото са енергийно независими, имаше ТЕЦове, собствени въглища, АЕЦ и евтино гориво от Русия.

15

тъй.....тъй

преди 8 месеца

При "демокрацията" е така.......

14

Анонимен

преди 8 месеца

Украинският конфликт може да продължи до 2032 г. Тази прогноза изрази генералът от германските въоръжени сили Кристиан Фройдинг, който пристигна на посещение в Украйна. Важното е, че ние от запада сме обединени и консолидирани, и ще снабдяваме Украйна с оръжия и пари толкова колкото е необходимо да бъде победена Русия.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Е, не се получи контранаступа, ама нищо де, западът е консолидиран и обединен и ще подкрепя Украйна толкова дълго колкото е необходимо докато Русия не бъде победена, пролетта на 2024 почва нов контранаступ, ако трябва и 2025, 2026, 2027, западът е консолиран и ще подкрепя колкото е необходимо, каквото и да ни струва това.

12

Анонимен

преди 8 месеца

И аз съм от тия, които мръзнат.

11

Анонимен Алкохолик

преди 8 месеца

Комшията ми е в тези проценти. Зимата съм бил в тях и е като иглу, но същият този индивид никога за 30 години не съм го виждал да работи. Наследствен апартамент ит техните а той пие бира цял ден в магазинчето долу. Цена му горката ходи на работа и гледа детето му. И за този ли да ме е жал?

10

Анонимен

преди 8 месеца

При демокрацията е така - 25% от населението живее в студ, глад и мизерия и още 50% са работещи бедни, за да има 1% свръхбогати. Евтино парно имаше при социализма и при бай Тошо.

9

Наблюдател

преди 8 месеца

Важно е да говорим за шофорите не за крадливите политици които са *** на едно посолство 33години СТИГАТ СТИГАТ ВРЕМЕТО Е НАШЕ а реакторите в Белене са Руски трън в очите на Василев и Борисов но не и за зеленския наркоман той обича Русия!!!

8

Анонимен

преди 8 месеца

И още по-зле ще става след като под диктата на ЕС другата година битовите потребители на ток излизат на борсата, където цените са два, три пъти по-високи от тези на регулирания пазар...

7

Анонимен

преди 8 месеца

Така е защото българина се е разнежил ,иска у апартамента му зимъска да е +30градуса ,а лете +22.

6

Анонимен

преди 8 месеца

До при комунизма Кой те спира да отидеш да живееш в Беларус или в Приднестровието? Там си е като по времето на НРБ.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Демократите ни върнаха в каменната ера! Дървата са от 150 до 250 лв. за кубик. Въглищата 800лв за тон. Токът 500 лв на месец. Газ няма или е на цената на тока. 80% от населението взема африкански заплати и трябва да избира между топла къща и пълен стомах.

4

ефролиберал

преди 8 месеца

Как е, братя? Чувствате ли се европейци вече? И не забравяйте да благодарите на глобалното затопляне и да се молите зимата да не е студена.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Скоро още ще подобрим числото, но в отрицателен смисъл. Няма да могат да ни стигнат съвсем. Като отвържат цената на тока 70% ще седят на студено. Нищо че обясняват че нямало да скочат много цените.

2

евроатлантист

преди 8 месеца

И ние да сме първи в нещо. А за зимата да затегнем пак коланите, имаме да влизаме до 3% биджетен дефицит, нека обаче да не се пипат разходите за отбрана и за помощите към Украйна. Народът вече 30г. е свикнал да затяга коланите, ще затегне пак. Търпение трябва, да мине прехода, после ще му отпуснем края.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на нас, пак сме първи.