106

Анонимен

преди 9 месеца

"Историята е доказала ,че против западния модел реват само бедните, мързеливи и неуспели хорицаа:)) Друга причина няма" - Като сравнително богат, работещ и усял човек, ти казвам, че много народ е ПРОТИВ тоя модел, дори и на запад, заото моделът е е това, кеото беше преди само 10 години.

105

Анонимен

преди 9 месеца

До Констатация - Как бряяяя - Нали бяха царски юпита? Нали бяха кандски и харвардски юпита? Нали бяха модерни и прогресивни неолиберали с по няколко милиончета в банката?

104

Анонимен

преди 9 месеца

Както какви например? Почти 3 лева за горивата? Заплатите още са по 600 евро извън софия и 800 евро в нея?

103

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС трупа вънщен дълг и не спазва условията за реформи и сълращения. А България ще задлъжнее само и няма полза. Референдум също няма

102

Анонимен

преди 9 месеца

до 109 Контранастъплението на украинските фашисти от месец е спряло. В безизходица са. Ти за какво мислиш че в този краварски сайт не се споменава нищо за него от месец?

101

Анонимен

преди 9 месеца

Между другото, като говорим за Русия - какво стана с контранастъплението на модерната въоръжена по натовски стандарти украинска армия срещу руските агресори?

100

Копиларов лайф из ла

преди 9 месеца

В расия се заражда нова генномодифицирана нация - бели дащни рускини заместват загиналите си на фронта пияндета с отговорни китайски бизнесмени и здрави африканци с големи паламарки. В резултат на тези кръстоски ще се получи нова нация - по здрава и умствено и физически. Не е ли гений пуйлото?

99

Анонимен

преди 9 месеца

Западът 500 години имаше възможности да изпомпва световния БВП в своя полза, но 2022 година Специалната военна операция на територията на бившата УССР го лиши от тази възможност.

98

Киртиков

преди 9 месеца

Руски организации алармират за масово разграбване далекоизточните ресусрси на РФ от Китай на безценица. Дървесина, въглища, руда всичко се товари на огромни влакови композиции които денонощно изнасят за Китай. Обикновения руски човек печели опустошена природа и ниско платени работни места свързани с дейностите по обечпечение на този износ. Въпреки ниските цени които дават Китай, все пак се генерира печалба която обаче отива в джоба на олигарсите, а хотата живет в кал и мизерия.

97

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС - икономическа и политическа криза, обедняване, фашизъм, ЛГБТ ценности, демокрафска криза, застаряващо население.

96

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера се върна един пич, беше на запад, и разправя че там западния модел си джитка супер, ресторантите са пълни, хората си карат новите западни коли по магистралите.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Световната картина много бързо се промени.

94

Анонимен

преди 9 месеца

В ЕС десетилетия наред се живееше леко, уредено, приятно. Е, свърши вече. А България и новопокръстените източно европейци 30 години се навеждаха на запада, западняците ги изпозлваха и подритваха, българите търпяха, мизерстваха и се надяваха да дойде добрия живот, но така и не можаха да дочакат и да го опитат.

93

Анонимен

преди 9 месеца

Историята е доказала ,че против западния модел реват само бедните, мързеливи и неуспели хорицаа:)) Друга причина няма. Езвали има нормален човек дс иска банда тъппии военни да му диктуват живота.

92

ъмерикън дрийм

преди 9 месеца

Американската мечта: десетилетия наред децата в САЩ живееха по добре от родителите си. Сега е невъзможно да се намери добре платена работа, а тези които са завършили университети излизат от университета с дългове от порядъка на 200 хил долара. Днес в САЩ децата завиждат на родителите си за живота който са имали.

91

Дупедаваец

преди 9 месеца

Искам да се дупя на САЩ, а не на Русия!

90

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера един пич се върна от Русия, разправя че там е разтърсваща мизерия, на 10 километра от Москва нямат канализация и ползват външни тоалетни.

89

Анонимен

преди 9 месеца

До 92 Ако това се случи от сега може да се подготвяш, да слушаш и да се дупишш на бъдещите военни управляващи малката ти държава. Ама да се дуппишшш здраво и мазно .. иначе глад:)) Почвай от сега да тренираш

88

Българка

преди 9 месеца

През социализма при СССР ходехме в Коми да ceчeм дърва при -50 градуса, а при ЕС и НАТО ходим да работим в Амстердам, Антверпен, Хамбург и в други европейски столици в топли, уютни и красиво осветени с амбиентна светлина витринки на улицата.

87

Пирончев

преди 9 месеца

Расиюшка силна икономика? Не ставайте смешни. Като една голяма бензиностанция припечелват добре, но нищо повече. БВП/човек е най-точния показател за стандарта на живот, а по него ние ги изпреварваме и то без да имаме никакви реални природни ресурси, освен малко въглища. А да и канадците които вземат златото на гай Баню, с което той можеше да си живее бе да работи - мухахааха.