233

Мисирска пропаганда

преди 8 месеца

Изопачавате думите на 180 градуса - става въпрос, че това е война с НАТО от самото начало и че тази война беше подета от НАТО преди 10 г. Първият етап беше поставен от Виктория Нюланд на Майдана. Сега, 10 г. по-късно насъсканите от пропагандата са в гроба и е време за ново пушечно месо. Лесно е да се манипулират хората. Справка - Гьобелс

232

Анонимен

преди 8 месеца

Сделката между запада и Путин, е да унищожат средната класа в света! Голямото зануляване!

231

Шизотлантиците

преди 8 месеца

сън не ги лови как Русия ще ги нападне. В същото време реалността е безброй натовски инвазии във всички точки на света и милиони избити мирни граждани.

230

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко за руския народ! Ако поне едно поколение можеше да живее свободно, а не в диктатура, щяха да супер!

229

Куку

преди 8 месеца

Рашките продължават да живеят в митове и легенди,на всички деца е ясно,че НАТО ако удари, фронта ще се разпадне за нула време.На практика не може да победиш Запада от един милиард души и могъщи икономики!

228

Анонимен

преди 8 месеца

Путин няма да удари запада, защото работи за тях, а не за руския народ!

227

Анонимен

преди 8 месеца

До Реалист. Както е писал един коментиращ по долу-за вас копейките всяка новина, която не ви харесва е фейк. Между другото клипа с интервюто го има на фейсбук страницата на държавната руска телевизия Россия 1.Знам, че за всяка копейка това нищо не значи и че за вас интересите на Русия са пред всичко останало, но вземи го изгледай. После се замисли защо има руски окупационни армии в Украйна, Молдова, Грузия и Армения и дали и в другите страни има фашисти които уж избиват руснаци. Ако ти се мисли

226

Анонимен

преди 8 месеца

На такива капуте им е лесно да приказват каквото си искат. В действителност, ако Рашистите ударят Европа, ще ядат голямата попара. А в нещо по-голямо, където ще искат да се отвори втори фронт, САЩ ще разчитат на Израел в Близкия изток. Израел ще ядат много бой, но пък и невероятни щети ще нанесат, неслучайно години наред с десетилетия си подготвят съседите да бъдат слаби съседи.

225

Христо Христов

преди 8 месеца

Другаре атлантици, скопихте ли ее, както ви призова соломон паси?!

224

Реалист

преди 8 месеца

Това е най-вероятно лъжа и най-вероятно няма такъв генерал.

223

да, бе..

преди 8 месеца

Не вярвам... Може да е обърнал няколко водки тоя генерал и да говори глупости. Става дума за Молдова ако не сте се сетили вече. Не са в ЕС... звучи лесно да ги нападнат. Ама тоя пияндурник забравя, че официалният език в Молдова е румънски. И знамето им е като румънското, но с герб. А румънците вече са в НАТО... И ще стане една кървава каша. Струва ли си да нападаш държавица с население 3.5 мил. души? То там има само един завод за стомана и другото е земеделие като икономика.

222

Анонимен

преди 8 месеца

Ако парите които руските олигарси откраднаха, за да уж правят някакви модерни оружия, бяха изхарчени разумно за инфраструктура , образования и здравеопазване - Русия можеше да е едно прилично място за живеене, но в 21 век народа ти да живее като мужиците от 18 век, а ти да тръгнеш да превземаш чужди държави е безумие.

221

А

преди 8 месеца

Само лаят!Руски крак не трябва да стъпва в Европа и тези дето са тук обратно!!!

220

Анонимен

преди 8 месеца

Руска работа - огромни амбиции и мизерни възможности.

219

233

преди 8 месеца

На всеки мислещ човек беше ясно, че целта на Путин не е само Украйна. Руската пропаданда за някакво освобождаване от някакви нацисти беше само за вътрешна употреба. Лошото е че в България има огромна руска "пета колона" , съставена от хора, които не мислят и вярват на всякакви небивалици. Путин в Мюнхен през 2007 *** каза, че целта му е връщане на съветсската сфера на влияние, Амбициите на Русия са ограмни и е добре за нас, че руснаците са некадърни и украинците се оказаха корави.

218

Анонимен

преди 8 месеца

Няма никакво значение какво каза г-н генералът. Това е за вътрешно ползване, за да се надъхват хората и да не им се струва, че близките им воюват и умират напразно. Гледах онзи ден по руската телевизия правеха и репортажи за местните избори. С карта, избирателна активност, и т.н. Хората искат да усещат, че живеят в държава, която има позиция в света, държава, която просперира. Не могат да кажат как не са им останали съюзници и се молят на Ким за муниции. Ще кажат как ще завладеят Източна Европа.

217

Учен Долски

преди 8 месеца

Трамплин към ада...

216

Анонимен

преди 8 месеца

Те първо в Украйна да спечелят, пък после да гледат на запад. Аз лично не вярвам, че Русия ще спечели нещо от тая война.

215

Анонимен

преди 8 месеца

Ура! Ако обявят война на Европа, таман ще се закрият всички руски пасьолства в ЕС и Митрофанова ще бъде отпратена на фронта. Плюс това погрешка ще улучат я Сърбия, я Македония, не ми се мисли. Ердоган пък няма да разреши да бъдат обстрелвани тукашните турци. Ако пък рашките нападнат бг крайбрежието, ще изтрепят сума ти руснаци, които живеят там. Ще стане мазало.

214

Анонимен

преди 8 месеца

Те нали ни обявиха за враг вече? Всички руски паметници и символи да се разкарат по най бързия начин отткук. Не се шегувам.