86

Анонимен

преди 9 месеца

украинците с лъскавите джипове,целите в натуировки се поизтеглиха от България ,авантата свърши ли , какво става..или ги усмъртиха по пътя .

85

Анонимен

преди 9 месеца

Швабите не си научиха урока. Руснаците ще дойдат така или иначе, ако не с личните си автомобили, със зелените без регистрация.

84

Евреин

преди 9 месеца

Това с по една червена петолъчка жигосана на челата на всички гомораши на територията на ЕС не е лоша идея, също и по една такава на входните врати на имотите им / местообитанията им и разбира се със надписи - тука са враговете на ЕС и Урсула, ако ги видите убийте ги. Това да важи и за смесените семейства. Постоянните - на всеки 1 месец изпит за език, история и култура на държавата, в която са и да признаят Хитлер е велик.

83

Таня

преди 9 месеца

Прекрасно. Там да си стоят кучетата.

82

Анонимен

преди 9 месеца

Това НЕ се прави от страх ! НЕЕЕЕ !

81

Анонимен

преди 9 месеца

ЕК да си построи стените и да не пуска хора в свинарника си. ЕС Свините да си ядат фекалиите и до там. Да ядат и да се възхищават на сглобките си.

80

Анонимен

преди 9 месеца

До коментар ...да бе ще хабим плат за знаци директно ще ви нарежем за органи и храна на прасетата каквото сте надробили ще си го сърбате

79

Анонимен

преди 9 месеца

Каква ни е еврокомисията, че да се подчиняваме???? Стана ли вече една държава ЕС??? Кой ги е избирал тези?????? Това ли е демокрацията, за която разбутахте страната ни???? За мен си е читс терор. Човек, във всяка правова държава, е невенен до доказване на противното. По беззакониет Магнитски - се винпвен и без доказателства. а по ЕК - си виновен, защото така!

78

ДоРеалист

преди 9 месеца

Какъв е вътрешния продукт в Бг? Производство нвма, Селско стопанство нема. Има държавни услути, нарко услуги и услуги от "жриците на любовта" тоест курвалъка. Та с тоя БВП напараво може да се изнасяте извън цивилизованите страни.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Гледам един кирлив хляб 600 грама е 195 рубли в Ростов ... То вярно че една стотинка е колкото една рубла ама се пак 195 рубли са два лева ... разкош и подобрение в очакване на хуманитарната помощ от Северна Корея

76

Анонимен

преди 9 месеца

Айропланите от ЕС и САЩ от 18 месеца не минават през Русия,бе отворко ---- А какви са цените на билетите а??? Другите извън ЕС и САЩ могат да минават и цените са им занчително по-ниски... Отворко, това е конкуренция... ЕС ще се лиши от полетите до Азия... Нищо, ще си хвъркате до САЩ ако ви пуснат ... ахахаххах

75

коментар

преди 9 месеца

Личните вещи на руснаците, пресичащи границата, като смартфони, бижута и лаптопи, също са изложени на риск от конфискация. - също да им вадят златните зъби, да им сложат жълти звезди и да се върнем 80 години назад. докажете, че путин и неговите хора са прави, бе, докажете го.

74

реалист

преди 9 месеца

До Пян_Гъ ми стой си там в блатото ...на прясно мечо ако и охолен живот в тайгата с брутен вътрешен продукт на глава по малък от тоя в България че и от Украйна подобрявай се ))

73

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците не ги мислете, те така безапелационно могат да тръгнат на екскурзия, че после ЕС 30 години не може да се оправи.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Paшляk и на сника да видиш... изчегъpтaй го!!!

71

Анонимен

преди 9 месеца

Да правят като вятъра на кого пък му трябват

70

Анонимен

преди 9 месеца

До 60А дъ видим откъдя ша минават айропланите от ЕС ?///Айропланите от ЕС и САЩ от 18 месеца не минават през Русия,бе отворко.По времето на СССРето също не са минавали и нищо фатално не е било за Цивилизацията .

69

Анонимен

преди 9 месеца

Браво ,а мужиците стъпили в ЕС ,направо ги карайте в концлагери, с охрана от бандеровци и ППДБ членове. Кееф, концлагери, кееф бели в концлагера... ППДБ и окраина....

68

Пян_Гъ

преди 9 месеца

"Руснаците няма да могат да пътуват с личните си автомобили в ЕС" - ОК, ваше право кой влиза в къщата ви. Ама те искат ли? Преди да, но сега продължавам ли да се натискат за ЕС? Животът там, в Русия, вече започва да става по-хубав. Има клипове (британски и американски!!!) за магазини, цени, места за забавление, молове (най-големият в ЕС). Вижте филмчето и коментарите отдолу от западняци(!), пък после коментирайте. Нещо лошо да казвам?

67

Анонимен

преди 9 месеца

Браво ,а мужиците стъпили в ЕС ,направо ги карайте да бъхтат в селското стопанство за къшей хлеб.