28

ако можеше да шофира

преди 9 месеца

тая от царевец , нямаше да се удавят 4 човека и 4 кучета .

27

Анонимен

преди 9 месеца

Предатели сър

26

да изчакат

преди 9 месеца

9 часа и да пишат на посолството . В Гърция живеят много българи . Има сега и пожарникари наши . Няма страшно . То всеки хленчи гръцките, бесарабските , македонските българи и не може така да се помага . По дипломатическа помощ е нужна .

25

Чингис Хан

преди 9 месеца

Който е мислил да ходи там и е отишъл да се оправя, хората в България представят някой СК на мачупикчу да са дави, избрал си го е и да не чака никаква помощ, проблема на давещия се е лично негов.А тази с дългата гуша трябва да и стъпи мощен ботуш и да не се отдръпне докато и последната капка борба-шаване не изчезне!!!!

24

д-р Костурков

преди 9 месеца

готова е да си изуе гащите сега и веднага, само и само да угоди на евроатлантическото си его. що не помогнете първо на ония клетници в мичуринско, гърция ще се оправи и без нашата въшлива помощ, майнататитрънкина

23

Хари

преди 9 месеца

СЛАДКИ,НЕНУЖНИ МИНДИИИЛЛИИ ОТ...Б-Я !

22

Хари

преди 9 месеца

Сладка Българска приказка.Да,готови сме,готова съм,но 30 000 евро са реалната ми заплата за месеца! Както казва,Чичовото от далечната и световна...година...да духате супата от ...Гърция!Политически и ненужни *** в България!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Който има пари да ходи в Гърция няма нужда от каквато и да е била помощ!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската армия е изтощена, измъчена и много по-малко боеспособна отколкото беше преди. Отбраната е най-сложната военна дейност, и има голяма вероятност непосредствено след започване на настъплението украинския фронт да рухне.

19

а Русия

преди 9 месеца

А Русия дигна ли визите, българите могат ли свободно да пътуват без визи в Русия, а?

18

а Русия

преди 9 месеца

А Русия и Путин колко техника, хеликоптери, самолети и обърудване изпратиха на България да помогнат за справяне с бедствието?

17

Славка

преди 9 месеца

Само този крокозабъл липсваше от днес на хоризонта !От Гоце Делчев през Илинден,право на мулето в ногите!Не се изморихте,вашата верица!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Европидалската слугиня Мара

15

Евро-Атлантик

преди 9 месеца

Това е толкова недопустимо ! Сега България цяла задружна трябва да гледа само и само към Украйна и Зеленски ! Тия ще се оправят някак си ! Ние сме длъжни на украинския народ и в частност на господин Зеленски ! Вместо до сега да изпратим 10 000 войника на украинския фронт да защитават майка Украйна ....ние само някакви БТР-и и оръжия пращаме ! Да кажем на САЩ че самолетите които така или иначе сме платили ги даряваме на Зеленски ...още утре ще са в Украйна !

14

Анонимен

преди 9 месеца

Няма такова инфантилно същество като тази. Оня ден Костадинов я направи на мармалад в парламента, а тя за пръв път гледаше сериозно защото оня я попиля.

13

Реагират веднага!

преди 9 месеца

Веднага ще се обади на mайka си да поръча още 10 милиона ваксини с комисионна!

12

ВЪПРОС

преди 9 месеца

В Гърция се намират туристи , които са роднини на Габриел . За това тя се опитва да прати ресурса на България за да ги изведе от там .

11

Кристов

преди 9 месеца

На днешният божествен ден ще се помоля на ГОДПОД ДА ПАЗИ ДЪРЖАВАТА НИ ОТ ТЕЗИ ПРОДАЖНИ И НЕКЪДЪРНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ КАЗВАХА ЧЕ ГОСПОД Е БЪЛГАРИН ДОКАЖИ ГО КАТО ПРЕБИРЕШ ДО ТЕБ ТЕЗИ ОТКЪСАЦИИУ НИ ОСВОБОДИШ ОТ ТЯХ

10

Анонимен

преди 9 месеца

Суджук и бера имат да не ги мислим .... А на село нема пари за салам народен :)))

9

ПроСоТо

преди 9 месеца

Кой е гласувал за тоя/тая?..На кого е било известно това същество,та некой да е гласувал за него?..Просто ни го пробутаха,и то точно защото НЕ гласуваме...