43

СЕГА разбрахте ли?

преди 8 месеца

До Анонимен 42 Няма да "пускат вноса", защото цялата пропагандна мрежа на руснаците ни обяснява как "вноса" (разбирай зърно от Украйна и Молдова) е "отровен" и така защитава монопола над суровината, който държат техните бизнесмени в България. Т.нар. "зърнари", всичките до един с Бентлира и Майбаси, които когато държавата се заеме с тях изкарват "на протести" селскостопанските работници с тракторите, за да ги оставят да си правят спекулата за сметка и на българите и на ЕС.

42

Анонимен

преди 8 месеца

От картела на олярите не само са пуснали поръчкови публикации, но и са започнали да наемат хора да ги възхваляват в коментарите под тях. Масирана информационна кампания, значи наистина им пари.

41

Токмаков

преди 8 месеца

До АнонименКакъв разтеж на Русия те гони бре сивовеществен !? Отиди в далечния изток. Там дори не знаят какво е салам!! Да сравняваш Русия с Германия! Ти нормален ли си. Отиди в Германия и виж как живеят хората и се ограмоти!!!

40

СЕГА разбрахте ли?

преди 8 месеца

Сега разбрахте ли за кого работите, русофилчетата, като по цял ден драскате за "отровните" суровини от Украйна, а после ревете за повишаващите се цени на олиото? Ами че то си имало български производители, които извиват ръчичките на преработвателния сектор. Хайде да ви кажа и кои са тези производители: това са бизнесмените с куфарчетата с червени пари, с други думи, касичките на червените другаре от Държавна сигурност. Сега разбрахте ли за кого работите?

39

Анонимен

преди 8 месеца

пускай вноса, тия нашите производители после ще реват че им застоява стоката, както се случи със зърното, щото чакали да се повишат цените... това е безобразие

38

Токмаков

преди 8 месеца

Когато само за десетина дни от 2.30 олиото достигна космически цени от 6 лева никой не протестира и не попита защо!? Държавата я нямаше да попита как с ниските изкупни цени на слънчогледа достигнахме цени на олиото от 6 че и до 10 лева!??? Сега реват. Затваряй тези предприятия които освен грабеж срещу хората не вършат нищо. Да попитам какво стана с Иван пилето от Ст. Загора с фурмите !??? Има ли дело срещу него!????

37

Анонимен

преди 8 месеца

Олиото си е много здравословно, стига да е с добро качество. Не е толкова префинено на вкус като зехтина, но съдържа други много полезни съставки и снабдява организма с растителни мазнини които заместват животинските.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Тъкмо много хора ще се научат да живеят по-здравословно. Не знам тия със стековете олио, дето ги мъкнат при всяка промоция, какво го правят, пият ли го или го ползват за гориво. На нас една бутилка ни стига за 20 до 30 дни, в зависимост от сезона. За семейство от трима души.

34

Варненец

преди 8 месеца

Мале сега сеяните от Добруджа нема да могат да продават яко за да бутат в тухли у Варната. Няма ли да се пусне статийка за имотния пазар колко жив бил купувайте народе олио и тухли че не останаха

33

Анонимен

преди 8 месеца

Нека позная, БГ производството ще бъде ликвидирано за сметка на внос от друга европейска държава.

32

Анонимен

преди 8 месеца

И да си наметне ярешка кожа, вълкът не може да блее. Кой ще ви купува радиоактивното олио от Украйна. Ще спрем да пазаруваме олио изобщо. Вижте му разцветките. Освен рапица, друго какво ли има.

31

Щом е за Путин!

преди 8 месеца

Да затварят.Нали не искат евтин слънчоглед от Украйна.

30

Анонимен

преди 8 месеца

И да фалират не ги бърга направиха милионите когато го продаваха 7 лв

29

Анонимен

преди 8 месеца

Га олиото беше 6-7 лв., ни ривяха, сига що стана тъй?-------------------------------------------------------------Tи не усещаш ли че пак може да стане толкова, ако бъдат принудени да купуват слънчогледа на много завишени цени?

28

Анонимен

преди 8 месеца

То па едно олио като вода . Пускам картовите да се пържат а те се варят

27

Свобода

преди 8 месеца

Нека му на простия българин "националист", сега нека плаща по 10 лв за бутилка и да съкратят хора от заводите, щото е за Путин, не иска зърно от Украйна.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Абе оставете ги да фалират, нали това е капитализма и демокрацията, на свободния пазар са, не се справят - има конкуренти които да ги заместят и така.--------------------------------------------------------------------------Това не е свободен пазар - да забраниш вноса на евтина и качествена суровина, за да могат непременно родните зърнари да ти извиват ръцете и да ти продават на двойно и тройно по-скъпа цена

25

Анонимен

преди 8 месеца

Га олиото беше 6-7 лв., ни ривяха, сига що стана тъй?

24

Анонимен

преди 8 месеца

Ще откажат много ясно . Изкопуват им слънчоглед на безценица а продават олиото 5 лева. Да фалират