32

Анонимен

преди 1 година

Има *** - печелят примерно 1500-1600 лева, но са по неуки и по цял ден си барат мудете, за тях никой не говори.

31

Бго

преди 1 година

Фактът че дадената статия е писана на базата на данни събрани от *** tiger говори сама по себе си колко е сериозна. Не познавам човек който все още да кандидатстват от подобни сайтове като този по горе или ***.bg. Всичко минава или през HR отдели които рекрутват и наемат директно ИТ-та или от хора които заради отдалеченият начин на работа могат да работят директно за фирми в чужбина и след това да си плащат сами осигуровки.Спадът се дължи на нежеланието на много хора да се осигуряват на пълна

30

Иво

преди 1 година

При всеки е различно. Познавам човек едвам завършил 7ми клас, на със супер бизнес нюх. Трудно чете и не може да пише, но има 7 ресторанта и печели по 100 хиляди на месец. Е, няма да стане програмист, нито инженер, нито хирург, но вече взима 8ми ресторант и месечният му доход ще стане 120 хиляди.

29

Ръст на обяви

преди 1 година

За работа 5 дни в седмицата от 7 до 10 за 500 лв пък нари уж минималната заплата беше повече.За това говорим че в България някой хора са над закона.Работодатели най често.

28

Мх

преди 1 година

В Модис, ДХС и другите аутсорски също е зле положението

27

Мисирки търсят ли ?

преди 1 година

По-малко предложения отчитаме в секторите Счетоводство, одит, финанси (75 предложения по-малко, 4% спад) и Здравеопазване и фармация (80 предложения по-малко, 4% спад). С най-голям спад на обявите е сектор ИТ в който през м. август има 120 предложения по-малко спрямо предходния месец (2% спад). !!!->!!! ДААА, ИЗЛИЗА, ЧЕ ОБЯВИТЕ ЗА ФИНАНСИ СА 1875, ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - 2000, А ЗА ИТ -> 6000, ПОЧТИ ДВОЙНО СПРЯМО ПРЕДНИТЕ 2 СЕКТОРА, НЯМАЛО ХЛЯБ У IT-то ХАХА, ТЕЯ *** САМО ЗА ПЪЛНЕНЕ СТАВАТ!

26

Баш програмист

преди 1 година

Програмист от всеки не става бе , има много в сектора които ще си карат живота на 5К и ще са доволни докато не им бият шута.. Баш програмистите на 100 човека са макс 10.. те правят най-трудните задачи..

25

Анонимен

преди 1 година

За какво са им хора на IT, нагърбили са стария пврсонал с chat gtp да върши тройна работа.

24

Анонимен

преди 1 година

Не съм прогармист. Изкарвам повече от тях, но и внасям доста ДДС и осигуровки, но нека си печелят хората, стига тоя злоба. Все едно насила им плащат.

23

програмист

преди 1 година

До програмисти фалират - прав си, че не можем да работим. Нали за това си ти. Ако искаш, може да дойдеш на апартамента ми, да се включиш в бригадата с турците, много добри майстори са. Ще се научиш от тях, а и ще ти подхвърля някой друга пачка и на тебе. Да имаш за хляб и бира.

22

Да

преди 1 година

В Сodix има яко съкращения и напускане на персонал!

21

програмисти фалират

преди 1 година

Скоро програмистите ще чистат moaлеmни за да оцеляват. Помнете ми думата. Нямат нито умения да произведат нещо ,нито акъл за нещо повече от тракане по компютъра. Досега имаха късмет ,че се инвестираше много в ИТ ама се видя ,че от там пари не се изкарват.

20

Горби Таласъма

преди 1 година

Аз съм програмист и изкарвам 8000 лева чисти, купих си апартамент преди 1 година, а по-рано и едно ауди А6.

19

:D

преди 1 година

Тия дето говорите отстрани и само се надявате нещо да стане, че да фалирали програмистите и да си продадат джипките и апартаментите, има да си чакате. И назад да тичаме, нема как да ни догоните.

18

Анонимен

преди 1 година

Много малко хора стават за програмисти и инженери - въпрос на ДНК , природата не дава възможност да се формира елит при стандартния начин размножение винаги има дегенерация на семейства , кланове и народи.. затова някои държави търсят възможности за размножение на човеци чрез други методи като растенията овошките и лозята..

17

Анонимен

преди 1 година

Намалява нанайси, аз ги взимам от улицата и ги обучавам, че нема достатъчно кандидати и кадри.

16

Програмист

преди 1 година

По пандемията имаше бум на търсене на програмисти. При нас екипа се увеличи от 40 на 75 човека. Всички с някви странни академии, курсове и други смехории. Сега всички тия ще се върнат по такситата, баничарниците и складовете. Време е да се изчисти сектора и да си останем само про-тата.

15

програмисти фалират

преди 1 година

Всичко си идва на мястото. Намаляват обявите за програмисти. Значи скоро ще им намалеят и заплатите. Всичките им лъжи излизат наяве и става ясно ,че света няма нужда от програмисти още малко да им плащаме баснословните заплати. От един метач има повече полза отколкото от програмист. Скоро ще почнат да си продават и апартаментите и джиповете.

14

Striker

преди 1 година

На 80% от айтитата мога да има кажа - заповядайте на строежите в Европа. :)

13

До 12

преди 1 година

САЩ фалираха преди 30 години.