227

Аха…

преди 9 месеца

Ето от къде идвало лятното грипче по нашето лай.н.оморие. А в Гърция летен грип няма. Що ли?

226

Истината

преди 9 месеца

Няма нито едно възпрепятствано престъпление от страна на кметове и общинари.Народа право го е казал за БГ политиците. ,,Угодна усмивка и дебело пликче,железни врати отварят".Още колко престъпления ще излязат на яве,но пак няма да се търси отговорност от Общините.Ще се реагира ,,светкавично" при всяко едно тако разкриване на престъпления.И тези престъпления ги разкрива не полиция и държавни органи,а вече и Майката Природа която вече не може да трае повече.

225

Пиян залян

преди 9 месеца

И децата знаят , че морето ни е една огромна тоалетна , от 30 години не е направена нито една пречиствателна станция , а само се исвояват средстава и се краде под чадъра на герберунгелите !

224

чичо Пешо

преди 9 месеца

До Kostas LinkeЩо говориш глупости бре?Пречиствателна станция и то голяма и модерна има във Равда която обслужва Слънчака,Несебър,Равда,Ахелой.Има и една малка пречиствателна станция между Влас и Елените.

223

Истината

преди 9 месеца

Всяка година има пандемия от Ешехирия,и причините за пандемият си лежат кротко под пясъците на плажовете.от Министерството на Здравеопазването знаят каква е причината,но всеки предпочита да си вземе ,,пликчето" и после да вдига раменца като срамежлива ученичка.По света на такова управление му викат ,,мафия",а на аферите от страна на държавните служители му викат ,,корупция".Тука си му викаме ГЕРБ.

222

Анонимен

преди 9 месеца

Нали до сега говореха, как било чисто морето ? Обаче БОГ си знае работата. Няма да остане неразкрита лъжа. Всички тайни и престъпления на властта ще излязат на яве!

221

Истината излезе явна

преди 9 месеца

Когато черноморието бе прекръстено на ,,***номорие'' означаващо (фекално-море) коментарите се триеха на поразия сякаш определението е така някак си обидно.А сега видяхте ли че кората много точно са си го определили.Аз ако се спъна само в една такава отходна тръба,и след това ще се търкам с керемида една неделя преди да си легна в леглото.Там чужденец повече няма да стъпи.

220

Анонимен

преди 9 месеца

Чисто като тоалетна вода.

219

Анонимен

преди 9 месеца

По строителен план къде са планирани обратните води да отиват? Стана ми интересно - хем всичко е точно, хем тръбите били изненада.

218

Анонимен

преди 9 месеца

Хотелиерчо, ти да не идваш от Анадола? Как си, добре ли си? Пхахахахаха фалирайте, мизерници!

217

Анонимен

преди 9 месеца

Не знаели за тръбите!

216

Хотелиер

преди 9 месеца

Абе наглeци , вие къде точно предлагате да отиват ВАШИТЕ фeкaлuu ?

215

Гларус

преди 9 месеца

На печелившите честито,на останалите негуби кураж има друг тераж. Догодина пак заповядайте.

214

Анонимен

преди 9 месеца

Зам-председателя на хотелиерите Налбантов веднага да отиде и там да пие морска вода за да опровергае слуховете.

213

Всичко е точно

преди 9 месеца

А аз мислех че се къпя в морска вода,то било колзетна.Между другото всияки пикаят в морето ,аз също.Баба ми казваше че урината лекува порезни рани.

212

Атака

преди 9 месеца

Хубаво вижте КАК ВИ ЛЪЖАТ ИНСТИТУЦИИ,ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД С ВОДАТА.ДОЛНА СМРАДЛИВА ВЛАСТ У.РЕТЕ!!! НИ ЕВРОПА НИ РУСИЯ НИКОЙ НЯМА ДА НИ ОПРАВИ ТАРИКАТЛЪКА И МЪРЛЯЩИНАТА!

211

чичо доктор

преди 9 месеца

Поздрави на почиващите в Китен и пр. Изпражненията са полезни за кожата, праха за пране и др. химикали укрепват имунната система

210

Ахмет Атта

преди 9 месеца

Фекалиите и урината не са проблем за морето бре ,забавени Скъсаняци без леф в джеба. Те са с биологичен произход и морската вода ги разгражда почти моменталис. Проблем са Но-Шпа ои Дуфълакс Олита, като вас вкарващи тоновете Доместос и друга отровна изкуствена химия с лекарства и отрови в морето.

209

Анонимен

преди 9 месеца

Няма нужда да правят южния обход на Бургас, догодина едва ли някой ще иде на море, южно от него

208

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка на Кунчев! Подведе хората и трябва да поеме отговорност за тези безобразия!