98

Ха-ха-ха

преди 1 година

В оплакванията на блогърите се посочва, че са пращани дарения, за да има гуми, само че те са капка в морето защото става въпрос за 10 000 000 рубли при цена на ново колело за "Камаз" от 40 000 50 000 рубли. А имало организации, които продавали малко използвани гуми за по 10 000 рубли откъде ги вземат, пита се един от руските военни блогъри, който вижда пореден пример за корупция в Русия що се отнася до войната в Украйна.

97

Ха-ха-ха

преди 1 година

Русия изпитва затруднения да произвежда дори гуми за тежката си военна техника. Това твърдят няколко известни руски канали в Телеграм, които се списват от руски военни блогъри. Всичките техни твърдения са обобщени и цитирани надлежно в библиографията на дневния анализ на ISW (американския мозъчен тръст Институт за изучаване на войната линк към обзора ще намерите по-долу в текста, в частта за военните действия).

96

Анонимен

преди 1 година

Нещо за удара по пазара в Константиновка(под украинска окупация)няма ли да напишете? 17 убити! А мълчите! Що така? Зеленият пусна клипче и веднага започна да квuчu! Ама пак греда - в покрива на едни автомобил се отразила едната ракета и се оказа, че е долетяла от украинска територия! Шах и мат!

95

Анонимен

преди 1 година

Гордия българин, ако знаеш български, ще пишеш " българин" с малко б и няма да се кланяш пред императора!

94

Горд Българин

преди 1 година

Котраофанзивата е пълен провал. За толкова месеца само няколко села и то със цената на колосални жертви. Още не са пробили първата линия на рузнаците а ги чакат още 2. Войската им се стопява, щом почват да мобилизират хора на възраст от 50 - 60 години нагоре и жени., да не говорим и че не са обучени. Като се има предвит, че идва еснета и отново ще стане кално, а знаем че западните оръжия в калта са безполезни. Без оръжие и войска просто са безмислени воените действия.

93

Кравар мучи на луна

преди 1 година

кълне и псува, какво друго му остава. Живи да ги ожалиш

92

Анонимен

преди 1 година

В държавите където има руски калинки не се живее добре. А в някои от тях има и война. Извода е по малко руски калинки води до по добър живот.

91

Анонимен

преди 1 година

Украйна бавно и сигурно се изплъзва от миризливите руски сапоги. Героичен народ който ще погребе империята на злото и злите хора като по-долу смърдящия русофил бай Пешо.

90

До 115

преди 1 година

55 000 загинали за последните 3 месеца,но пък родените са 110 000

89

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама каква "контра-офанзива", какви пет млрд.$? За хунтата в Куьов (или не знам там как му викат сега) е най-добре да закупи вaзeлин и да почнат преговори..преди остатъка от укровермахта да се е предал,или пък скоропостижно да се е пренесъл заедно с наемническата му cгaн при любимия си Бандера,или пък да тръгне срещу същия тоа Куьов,което също е доста интересен вариант (верно- римейк на похода оркестрантски).Ако не- знае се добре: бойците РФ дават ре-контра,валат,и под земята или във възду

88

ZZ

преди 1 година

Кого заблуждават?

87

Блинкън в Киев

преди 1 година

Инспектира гробищата: Само 55 000 загинаха изминалите три месеца..Можеше и повече, но и това е напредък!!

86

Сигурно

преди 1 година

Майките и децата на загиналите 55 000 украински войници за превземане на село Роботино са много окуражени от това!!Но явно още не достатъчно окупажени са пазбият тиквата та Зеленски!

85

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама вместо да "даде нов импулс на украинската контраофанзива", западното оръжие със сигурност ще даде импулс на мобилизацията в бивша Укриана, и най-вече - на могилизацията на укронациститите там

84

Окуражаващо е да

преди 1 година

Все пак за да превземат едно село Поботино загинаха 55 000 украинци тези три месеца..

83

До Бай Дрън

преди 1 година

Еми като Зеленски и Байдън не могат да се докопат до Крим, само до един кримски татарин да разказва за спомените си..може и тапети с пража в Ялта да си сложат в бюрото! Това ще им остане от Крим ;)

82

Блинки

преди 1 година

Късе го видя този значителен успех? На гробището ли ?

81

До 82-ОМБР

преди 1 година

Байдън също каза, че Путин е загубил войната в Ирак..и Бог да спаси Кралицата!

80

Блинкън в Киев

преди 1 година

Ние никога няма да призовем за разгръщане на американски военни в Украйна >>>> Е Да не са т ъпи като украинците?? По добре друг да у мира за САЩ!

79

Анонимен

преди 1 година

Американската помощ не е благотворителност. Трябва повече украинци да платят с живота си за тея! Ние никога няма да призовем за разгръщане на американски военни в Украйна защото украинските военни са по евтини! Безплатни даже!