275

Анонимен

преди 1 година

Херсонска област. Тук ситуацията остава същата: зомбитата на киевският наркокартел продължават да обстрелват противоположния бряг, създавайки условия за преминаване на разузнавателни групи през Днепър. И ако в островната зона в Голопристанския сектор ситуацията се стабилизира и зомбакнацистишен се ограничават само до редки удари, то на изток от Херсон активността на зомбиформированията не намалява. Под Антоновския мост отново се насадиха две ДРГ в две лодки по десет зомбита. Руската артилерия работи по тях, но зомбитата използват бетонните колони на моста като прикритие.

274

2

преди 1 година

...след което 76 и 247 бригада нахлуха там, овладяха ситуацията, напреднаха от горските насаждения към Работино, изтласкаха зомбитата на киевската хунта назад и заеха предишните си позиции. Центърът на Работино отново е превърнат в статут на "Сива зона", а зомбираната по натовски стандарт биомаса е върната в друга част на града. Общо взето всичко се връща на изходна точка. Съобщава се, че зомбакнацистишен се готвят за нова атака на широк фронт. И този път по-масово.

273

1

преди 1 година

посока Запорожие. През целия вчерашен ден зомбираните по натовски стандарт диверсионно-десантни бригади атакуваха с консолидирани пехотни зомбигрупи или източно от Работино, или западно от Вербовое, но неуспяха да се закрепят там. Някои канали в Telegram започнаха да заявяват, че частите на ВДВ са взели под контрол селище Работино. Всъщност ситуацията беше следната ... Морските пехотинци бяха пуснати на ротация, на тяхно място дойде една от частите на ВДВ, която по неизвестни причини беше изтеглена. Бронирана машина на зомбинацитата вече беше близо до Новопрокоповка,...

272

Анонимен

преди 1 година

В момента половината населено място е в тила на зомбитата. Клещеевка е важно населено място, чието превземане ще позволи на киевският наркокартел да атакуват Артьомовск от южния фланг.

271

Анонимен

преди 1 година

Артьомовск и околностите. Южен фланг. Съобщава се, че диверсионно-десантните групи на зомбакнацистишен с подкрепата на тежка артилерия (използваща предимно касетъчни боеприпаси) в резултат на многобройни опити са навлезли в селището Клешчеевка. ВС на РФ държат до последно за всяка къща и структура, повече или по-малко подходяща за отбрана. Зомбираната по натовски стандарт биомаса се движи много тежко и бавно, понякога само няколко метра на ден, но дори и такова настъпление е настъпление, макар и с цената на неоправдано големи загуби. В момента половината населено място е в тила на зомбитата. К

270

Анонимен

преди 1 година

Зомбинацитата все още имат резерви с помощта на които може да щурмуват Новодонецкое и Новомайорское.

269

Анонимен

преди 1 година

Южнодонецко направление. Зомбитата на киевският наркокартел атакуват позициите на ВС на РФ в района на селата Новодонецкое и Новомайорское, които се намират между Времевския и Угледарския участък. Те използват нова тактика - няколко часа непрекъснато нанася артилерийски удари, прочиствайки района, след което преминава в атака с техника. Зомбакнацистишен изтласкаха руснаците от предните позиции, но през деня самите те бяха принудени да отстъпят, като претърпяха сериозни загуби. Предполага се, че това е било вид разузнаване със сила и с опит за пробив. Зомбинацитата все още имат резерви с помощт

268

Закривай окрайна!

преди 1 година

Вън наглите окраинци!

267

Анонимен

преди 1 година

"Тази война е много важна. Това е борба на загиващата империя от 20-ти век срещу цивилизовония свят на 21-ви век. Винаги новото побеждава..." ........ лелее, колко си се объркал, пич...ама като гледам, няма никакъв смисъл да ти се обяснява кой е загиващ и защо и кое е новото от 21-ви век и защо - няма да схванеш, просто

266

Анонимен

преди 1 година

Този украински клоун говори пак неверни неща -- "Той припомни, че основата на ЕС се гради върху свободната търговия" -- украйна не е и няма да бъде в ес. Свободната търговия е в рамките на ес. Още една американска колония не ни трябва. Ние ще разчистваме американските свинщини от ес.

265

Анонимен

преди 1 година

Не искаме зърно, обогатено с уран. Не искаме зърно, което да подбива нашето. Цената на хляба няма да падне, само ще направим нашето зърно да гние по хамбарите и фалити на български земевладелци. Ами, че така си е. Който ми каже че не така, ще да направи още един грях, а после дядо Боже ще ги смята.

264

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

Около Москва си сложиха Пансир-1 с арктически камуфлаж, от Сибир са ги докарали. Скоро ще почнат с мрежи за пеперуди да скачат за дроновете.

263

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин използва ядрено оръжие в Украйна американците ще направят голямо нищо. Защото знаят, че 3 посейдона на източното крайубрежие ще им заличат 40% от популацията за по - малко от месец. А посейдоните ще ударят дори всички бункери в русия да ги няма.

262

Анонимен

преди 1 година

Тази война е много важна. Това е борба на загиващата империя от 20-ти век срещу цивилизовония свят на 21-ви век. Винаги новото побеждава...

261

Спиро

преди 1 година

Няма Зельо,няма да спираме от бедна и ожмулена България износа за Украйна!От октомври до 7 ноември износ на зеле с влакови композиции,тоако има живи,ще има какво да хрупат!

260

Само

преди 1 година

абзаца под заглавието прочетох. Ми то Зеления вече в ЕС бил, че и говори на какво се крепял. Вече не ми е и смешен отвратеняка.

259

Анонимен

преди 1 година

а какво стана с контранастъплението?

258

Анонимен

преди 1 година

Този с Путин са като еднояйчни близнаци. За тях човешкият живот не значи нищо.

257

Анонимен

преди 1 година

На тениската ли да я слага прроклетата вратовръзка ?

256

Анонимен

преди 1 година

Като си пееш Пенке ле кой ли те слуша....