8

Анонимен

преди 9 месеца

Вече се питам, в България има ли поне един да кара трезвен? Руснаците били алкохолици. Сега като започне и учебната година, ще гледам пак как в градинката се наливат сутрин преди даскало, през междучасията и след това. Ужас е някакъв БГ алкохолизмът.

7

Прав излязох

преди 9 месеца

с предположението си . Филип се е самоубил . Чул е ручащата кола но е налетял на нея . Сигурно е била далече във втора лента . Патрулите пускат лампа без акция и правят обратни завои или други неща . Не е искал да убива, но как да избегне . С висока скорост детето ще се вози с кеф . не е фончо , боко с тойотата, а такива има много . Да плаща .

6

Павлина

преди 9 месеца

А кога ще освободят човека, който уж нарязъл л с макетно ножче и обезобразил приятелката си, а ДНК експертизата доказва, че той няма нищо общо с това??? Или на всяка цена трябва да има изкупителна жертва!!! Кой ще плати нанесените му щети?!? Глуповатия Цанов направи клип, търсейки сензацията в това.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Ако го бяха глобили първия път пиян 5000лв. и беше осъден да работи 30 дни безплатно в Пирогов санитар в отделението по травматология... нямаше тогава да се случи и това убийство! Пирогов и държавата не трябва да плаща за санитари!! Това е работа за пияни шофьори и хулигани! Но законите са ни кабпави!!

4

От хората

преди 9 месеца

Бог да прости детето.Правилно,добре е да стои в ареста,че може друга пиянка да го помете на пешеходна пътека.

3

Сата НАТО

преди 9 месеца

Това "решението е ваше", означава "не ме интересува" или "правете каквото искате" или "мбалсъмвимайката"...

2

Жена

преди 9 месеца

Да изгние в затвора тоя алкохолик....Дали е гледал дете да знае как се трепепе и накрая е такъв *** да го отнесе. Той е толкова убиец колкото и оня дето е набутал приятеля си в канала.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Жалко за детето, но това ограничение от 30 км. е поредната глупост на общинските лентяи.