259

до 270

преди 8 месеца

и сега какво, ако не е лезбийка, ще я пребиват на 100% така ли? Айде бегай с тия глупости. Смятай колко издухан трябва да си да мислиш така

258

...

преди 8 месеца

Признаваме ги ако си живеят в англия или америка... да се вземат и да заминават ....

257

Българин

преди 8 месеца

Да напускаме потъващия кораб докато можем!

256

наму

преди 8 месеца

До АнонименИ двете са много вредни! Идвете са извратени!

255

гот

преди 8 месеца

До Анонимен Как не се спряхте с тия простотии! Толкова ли е трудно да си бъркате в извратените *** без да занимавате общесвото с тия гнусотии! Защото на по вечето хора им е гнусно и ненормално да възприемат подобни гадости и да им се втълпява че това е нормално !Ужас!

254

шопендар

преди 8 месеца

ТОВА ЛИ Е РАВНОПРАВНОТО УЧАСТИЕ В ЕС,КЪДЕТО ВСИЧКИ СА С РАВНИ ПРАВА,И НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА НАЛАГА НИЩО НА ДРИГ.ИЛИ ПО СКОРО Е НЯКАКВА ФОРМА НА ДИКТАТУРА.КОЙ ИМА ПРАВО ДА РЕШАВА ВМЕСТО НАС КОЕ Е ДОБРО ЗА НАС,ДАЛИ ОТГОВАРЯ НА НАШИИТЕ ТРАДИЦИИ,И Т.Н.И СЕГА ЛИ ЩЕ ГО ПРЕМЪЛЧИМ.ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ СА ИЗРОДЕНИ,И ВСЕ ПО МАЛКО МЕ ПРИВЛИЧАТ.

253

Анонимен

преди 8 месеца

За жената е по-добре да има партньор, пребиващ я пияница, отколкото друга жена!

252

Анонимен

преди 8 месеца

Предлагам от БНТ да заснемат един игрален филм за еднополова двойка която да се бори за правато да сключи брак - накрая на филма еднополовата двойка няма да сключи брак но ще бъде застреляна от група хомофоби. След това ще обявят от парламента еднополовата двойка за герои и ще разрешат еднополовите бракове.

251

Българин

преди 8 месеца

Дупе пол нема...

250

Сексолог

преди 8 месеца

Абе, тези лесбийки защо не си се *** в Англия ? Нали там са се сдушили ? Ами там да си се *** на воля ! Тук не разрешаваме такива извращвния!

249

Ха ха ха,

преди 8 месеца

Не могат да те накарат да признаваш нещо, което е отхвърлено от нашата Конституция! Европа е широка, и всеки може са пътува където си иска! Бедни гейове няма! Да се женят и омъжват където си искат!

248

соломон паси

преди 8 месеца

Малка група *** с всеки изминат ден разрушават всичките човешки ценности- като семейство, традиции, култура отношение между половете извратиха не само собствените си страни но и налагат своята воля на останалите страни. Или ще изпълнявате нашите директиви или забравете Европейските фондове ?. Това по скоро изнудване , шантаж, принуждение към подчинение и според "" поведението и държанието им" се отпускат тези средства и всичко това е -- цивилизовано , демократично.

247

Флуиди

преди 8 месеца

ЕС иска окончателно да ни скопи и поджeндъри. Евроатлантическият планктон по принцип е джeндърфлуиден и не може да разбере възмущението на нормалните хора.

246

аха

преди 8 месеца

Преди 20ина и повече години в Германия като имаше официално и легално заведения за гейове и лезбийки им се смяхме... Тоя ЕС нема да просъществува дълго

245

Анонимен

преди 8 месеца

Еднополовите бракове са много по-малко вредни за обществото ни отколкото продажните, долни русофили които са десетки хиляди и в политиката, бизнеса (сенчестия) и сред населението ни...

244

НЯКОЙ

преди 8 месеца

Да си направят джендърите държава и там да си ходят. Па после се чудите защо хората подкрепят Орбан и Путин.

243

Марсел Попов

преди 8 месеца

Браво, ЕСПЧ най - накрая зачатка Цъpвyлю !

242

Анонимен

преди 8 месеца

Тези нямат български фамилии. Да ходят отде са дошли. От друга страна става въпрос за легитимиране на съжителство. Може да се нарече не брак а съвместна общност на имущество, за да избегнат двойните наследствени данъци, например.

241

Общо взето колкото

преди 8 месеца

По - развита е една държава толкова е по либерална и обратното . Не може да не виждаш по далеч от носа си и да се развиеш , образоваш подобаващо и да дръонеш в живота . Колкото по-комплексиран си толкова повече мразиш и се опитваш да прецакваш хората . Колкото по-широко скроен си толкова по-човек си . На мен гейовете не ми пречат . Който ми пречи мога да го намразя но всеки който си живее живота и си гледа работата има право на същите права като мен .

240

Стражаров

преди 8 месеца

Стойте! Аз съм от поли цията и отговарям за епилацията. Тук има много хора, които са против еднополовите бракове. Те още са незаконни и ние сега ще проверим дали се спазва закона. Всички които са епилирани натиснете - другите +По живо