25

Анонимен

преди 9 месеца

Ако Путин не беше нападнал Украйна сега доматите шяха да са по 30 стотинки.

24

Евромайдан

преди 9 месеца

До: Евроатлантик Вярно е това, чакам Радевата Зима със свито сърце.И на Нова Година ще си пусна в 24 часа украинската телевизия, да гледам президента Зеленски, защото руския генерал-губернатор Румен Георгиевич Радев не мога да го гледам! В Украйна часовото време е същото като в България - заедно в един час ще посрещнем Нова Година!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Важното е че има всичко и не се редиш на опашки както беше при Бойко Борисов.

22

15

преди 9 месеца

До: 21 Бе ти остави къде какво са вдигнали, получаваме си заплатата през два-три месеца, останалото време рупаме моркови! Ама съм жив още! Дето някой вика тука, че "Путин е виновен" - да, като свърши войната в Украйна всичко ще си дойде на място.

21

Евроатлантик

преди 9 месеца

Докато руския агент Радев е президент, цените ще растат! Чака ни Радева зима.. студ и глад!

20

До 15

преди 9 месеца

Заплатат ставала 1000 лева, ама ти вдигнаха за една година ваичко двойно, от нова година и тока ще вдигат, аре мислвтв малко с тези черепи!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Путин е виновен!

18

Констатация

преди 9 месеца

До 18 Ааа тово е хубаво но не всички са като теб в сферата на про с титуцията

17

Анонимен

преди 9 месеца

7 процента са нищо. На мен за последната година ми увеличиха заплатата 3 пъти с пи 20 %

16

гражданин

преди 9 месеца

До: номер 5 (Бай Илийчо) Аз съм гражданин и земевладелец, имам големи площи от ниви на село, цоцам рента и си цъкам само на компютъра, пръстчетата на ръчичките ми са като на пианист, но земята пак ме храни!

15

Анонимен

преди 9 месеца

А при тлъстото Банкянско мишле, доматите бяха без пари.

14

до 8

преди 9 месеца

Ти четеш ли какви коментари пишат потребители които пазаруват по магазините?Правят се всякакви фалшификации да се убеди народонаселението колко "лошо" е това правителство и колко "хубава" е Русия!И това ли е фалшификация, че от Нова Година минималната заплата става почти 1000 лева?Ама започнаха веднага да реват: "То било това изкуствено, административно, лошо е това, не трябва така!"Като оня виц, като гледат викат: "Що си без шапка?" а като си сложа шапка: "Що си със шапка?"

13

Анонимен

преди 9 месеца

Е да, ама има промоция на чушки да не казвам в коя верига хипермаркети че да не бъде реклама и другата седмица мисля да си взема.

12

1262

преди 9 месеца

В Метро е пълно с туршии, компоти, кьопоолу, лютеница и при.

11

В Франция

преди 9 месеца

До 10 ела в Франция да ми станеш жена комуняр

10

Анонимен

преди 9 месеца

До В Франция ___ Купи си Буквар и Речник, *** !

9

В Франция

преди 9 месеца

500 храни от първа необходимост поевтиняват при положение че и сега са по качественни и по евтини от българските и МРЗ то е 1500 Евро!Просто нямахме късмет да сме французи това е проблема!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Ефектът "правителство на всяка цена" като гледам дава резултати....

7

чети внимателно защо

преди 9 месеца

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."

6

ИазСъмЧовекИнаМен

преди 9 месеца

Ми се кара Порше:Сега е сезона за к вите и за белото за некой хора.Цел живот бачкерстване и неможеш в Гърция на море да отидеш като Бел човек.Тука всички са някви монополчета в всичко България е гангстерски рай за измамници лихвари сводници к уви корумпирани чИнгета и комунисти ако не си някой от изброените кофти бро!