63

Бай Дрън

преди 9 месеца

В Украйна, последния законно избран презиидент, избяга в Русия. След това следващите президенти са незаконно избрани, защото Крим, части от Донбас и Луганск не участваха в изборите. По тоя път на логиката, Зеленски е напълно незаконен президент на цяла Украйна и напънът му към Крим, Донбас и Луганск, е окупиране на чужди територии, които не са участвали в избора му за президент!

62

Анонимен

преди 9 месеца

На някои мнения да се чуди човек какъв знак да слага лъжа ли е истина ли е шегичка ли е чудо на чудесата.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Не е възможно, тъй както успешната лятна офанзива медийно ги освободи тези територии още през Май тази година и вече са Украйнски! Четете медийте бе хора!

60

Анонимен

преди 9 месеца

Да ги светна умните и красиви по-долу, че на последните избори, когато участваше ЦЯЛА Украйна президент стана етнически руснак и изборите спечели руска етническа партия!!!! Те бяха свалени с ПРЕВРАТ! После Донбас и Луганск практически бяха изключени от участие на изборите! Та кои избори са фалчиви и кои реални.... Да не припомням и машинациите когато Янукович спечели първия път изборите 2004!

59

Целта на

преди 9 месеца

...СВО е постигната. Следващият път цяла Украйна , ако продължава н същия дух.

58

БАНко

преди 9 месеца

РУСИЯ ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИ В ОСВОБОДЕНИТЕ ХЕРСОН , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ !!!

57

Анонимен

преди 9 месеца

Какви избори? Състезание на един куц проруски кон със себе си.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Путин ще покаже на света, че Русия освен да яде бой може да нагласява и безсмислени избори.

55

Анонимен

преди 9 месеца

В демокрацията едно зарядно се разваля на втория третия месец. Един котлон от Кауфланд също. Не ми харесва мутренска демокрация където глутница убива човек за бог да прости.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Кликам кликам да сложа минус на демократ но не мога. Това до гуша ми дойде. За мен знаците са важни защото аз не съм тррол и не участвам във форумите срещу заплащане.

53

Демократ

преди 9 месеца

До Олимпий Панов. Спри транквилантите. Ей, страшно е да си зомбиран кремълски олигоффрен - всичко руско е супер, правилно, истинско и всичко западно гнило, грешно и западащо. Събуди се!

52

Империя на злото

преди 9 месеца

Че там има ли нормални хора да живеят, освен безвъзвратно увредени съветски мозъци? Територии, които ще бъдат превърнати в сибирска клоака и където десетилетия няма да има свестни условия за живот.

51

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Тез избори за разлика от американските са доста по честни,питайте Тръмп!Там хората избират къде и с кого да живеят,след всичко което им причиниха укранските фашаги,тез територии никога няма да искат да се върнат в състава на украина.P.S- всъщност такава държава вече няма"Украйна"404

50

Анонимен

преди 9 месеца

Правилно, русороба не заслужава свободата си,всъщност той е сменил едно робство с друго не е бил и свободен и един ден!

49

Анонимен

преди 9 месеца

*** са тези,който нямат достойнство поне да мълчат,а те дори си позволяват да се превръщат в съдници на народ,който иска сам да определи...към кой свят да се присъедини! Не съм...убеден,че заслужаваме свободата си!

48

Анонимен

преди 9 месеца

,,Избори в Русия ", това звучи като ,,Комунизъм в Америка "!

47

До до русоробите

преди 9 месеца

Четеш историята без разбиране. Няма нито един патриот български от великите ни времена, които да са били против Русия. Нито един! Преписват им се настроения, заради думи, казани в друг контекст. Сега новото поколение- копи, паст, е свикнало да не си размърдва мозъка и приема всичко първосигнално. На това се разчита, това е целта. И колкото по- рано се оцефериш, толкова по- добре за теб. Ако не ти харесва- ще живееш във вечни заеми, ще се напиваш от мъка периодично и това ще ти е. Имаш избор.

46

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

До До pycopoбите. Подписали са клетва за вярност към СССР и Русия и им плащат надници от пасольството за да са пета колона на Русия.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да разбереш руския принцип. Винаги обвинявай другите в това което правиш ти. Предаваш България която е член на НАТО и ЕС, кланяш се на русия и обвиняваш останалите в чуждопоклонничество. Имаш фашистка държава която с империалистическа националистическа идеология нахлува в чужда държава да окупира и наричаш противника фашисти и нацисти. Ползваш ЧВК и обвиняваш другия, че ползвал "наемници". Сриваш Донбас със земята и обвиняваш другия, че обстрелвал Донбас. Това е руският принцип.

44

До pycopoбите

преди 9 месеца

Добре, бе, защо обичате русия и пyти, повече от България??? Те винаги са били против нас? Всичките ни велики революционери са били против тях? Преди т.н."освободителна" война, са водили десетки подобни, с османската империя? На 5.09.1944 са ни обявили, война, на 09.09.1944, са ни "освободили" (с големи кавички)?? Дори в момента сме обявени за вражеска територия???? Ние про европейците, като горди Европейци пътуваме и работим в Европа, вие защо не работите и пътувате в русия????