24

Ха-ха-ха

преди 8 месеца

"Младите семейства в Русия рязко са понижили потреблението на хранителни продукти през 2022 г., когато започна нахлуването в Украйна, като в същото време са увеличили разходите за тях. Това признава руската официална статистика Росстат.Намалението на употребата на основни хранителни продукти е между 8 до 22% в сравнение с 2021 година, а разходите за храна като цяло са нараснали до 29,3%."

23

до 30

преди 8 месеца

саудитска арабия влиза в БРИКС - ще си караш ръждясалата таратайка с урина!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на Путин! Истински държавник!

21

Джуджето насрано

преди 8 месеца

щеше да ходи и в Турция този месец , но го достраша... Само двойници изпраща извън бункера.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Със самальот ли ще пътува?

19

Анонимен

преди 8 месеца

На килимчето ще му дърпат ушите!

18

да

преди 8 месеца

ще уреждат изритването на САЩ и ЕС от световната икономическа сцена!...БРИКС расте, все повече държави се включват...

17

Да се чете!

преди 8 месеца

В Китай отива двойника на джyджето...

16

malgiorno a tutti

преди 8 месеца

Ще цитирам една песен на Черно фередже - "Аз съм Мара фурламата, зумбара, зумбара, / и сестра съм на ламята, зумбара, зумбара. / ... / Ходила съм във Китая, зумбара, зумбара, / бутала съм за два чая, зумбара, зумбара." - та и царо-джуджанката пудендин (ако до тогава още не е почнал да си пие кафето с приговнин), кой знае какво ще прави на дрОгаря си, че даже чай може да не му предложат в замяна, само гола студена водица :).

15

Анонимен

преди 8 месеца

Преди 2 дни Китай пусна нова географска карта където част от руската територия е обозначена като китайска. Преди година направиха същото. По принцип това е скандално, но Путин си трае защото няма на кой друг да разчита за някаква поне малка поддръжка.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Дано не се върне!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Негова си работа.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Китайците да не вземат да си променят мнението и да го пратят в Хага под конвой? Приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари, а турците твърдят, че интересът клати феса.

11

Муахаха

преди 8 месеца

Китай и Русия си Поделиха Африка и то най-богатите на Природни Ресурси Територии - Нефт, Злато, Диаманти, Уран, Литий, Магнезий - Брюксел, САЩ и най-вече Париж - Уринират Съветски Газ от Яд!

10

до гледай цирк

преди 8 месеца

"Ти гледай цирк като САЩ отпуснат каишката на злите кучета (Германия и Япония) какво ще става с Русия и Китай." ----- ----- Ами нека да ти кажа кво шъ стане. Германия и Япония ще престанат да съществуват! Всъщност, с 200 танка, от които една трета не работят и с 100,000 пишман немска армия нямаща нищо общо с онзи Вермахт от 1941 г. едва ли Дойчо шъ тръгне на вйна, виж поляците стават за "пушечно месо", едва ли някой ще реве за тях! А, за Япония и Ю.Корея ще ми е жал...

9

нафърфорий

преди 8 месеца

Хм..., очевидно Китай търси потвръждение на гаранциите от Москва, че в случай на нужда ще може да разчита на РФ. Нещо зрее в този регион!?

8

Вижте го как гледа

преди 8 месеца

На лудост. Тоя не е с акъла си.

7

Ти гледай цирк

преди 8 месеца

Ти гледай цирк като САЩ отпуснат каишката на злите кучета (Германия и Япония) какво ще става с Русия и Китай. Такова фъркане ще пада, както се изразява бат Бойко, че ви е бедна фантазията. Не е ясно само дали САЩ ще успее да си ги одържи в каишките, че они са зли кучета, ще изгорят и своето, за да изгори на съседа. Покрай мокрото да не се запали сушката, че не мое ги огасиме, ей. Германците и Японците не са хора, а 2 отделни цивилизации от свръхчовеци. Някой ден ще им слугуваме.

6

Страхливец

преди 8 месеца

Уж голям мъж се прави, ама търчи при батко Дзипин да се оплаква, че Бидоня го бие като мече у довар. Ако това е руска мъжка чест ... не ми я хвали...

5

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

Хага да стяга килията...