23

Анонимен

преди 9 месеца

Не му пука, че неговите дето ги назначи навсякъде, не стават за нищо и за ***....не го интересува, че хората от цалапица са всеки ден с мъката си на протест, заради радевото секретарче, което даже не изпратило документи до Германия за издирване на убиец....Радев иска да има безредици, хаос и саморазправи със смърт, мрази държавата си.Иска да е диктатор. Кога ще поумнеят тези, които го насърчават. Смъртта е за хората на улицата, не разбират ли? Радев мислел за народа си , той заряза семейството

22

садфа

преди 9 месеца

До Чичо ЛошоНе знам, но мисля че те пере сачмата

21

Чичо Лошо

преди 9 месеца

Днес пак хванаха над 50 мигранти. А колко са минали без проблем??? Радев, копеейке на7ла, как според теб се справят шефовете в МВР и ДАНС????

20

Чичо Лошо

преди 9 месеца

Отказва да освободи секретаря на МВР за да продължи да саботира националната сигурност пускайки стотици мигранти през границите на ден! Целта е Австрия да ни спре за Шенген заради границата с Турция. Не просто импийчмънт за тва руско м3к3р3, а съд за него и секретарчето му изпълнител. Докато те пускат мигранти, редовите полицаи си рискуват живота за да ги спрат! Радев-импийчмънт, съд, затвор!!!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Страшно подъл и долен руски агент.По голям предател и вредител на българското развитие от 1989 до сега Историята не познава. Евала на откривателя му руския кгб генерал който бе изгонен от страната ни . Скоро ще му намерят цаката ЩЕ му ограничат правомощията драстично И неговия човек в МВР ще изхвръкне .

18

r3v0lv3r

преди 9 месеца

Тоест, почнаха да му махат назначенията и той почна да прави *** номера.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Борба с фашистката хунта на Пепе и Дебе, Охлювът фашист Денков. Като членове на НАТО и ЕС, трябва да премахнем фашистката хунта, която използва плашилото Путин и Русия за налагане на нов тоталитарен ред в България.

16

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

Сега разбрах защо Денков е избран за премиер. Щото нали е сапунджия, т.е. разработва сапуни, а пък на партиите, които го издигнаха им прябва *** в промишлени количества, щото нали перат борисов и пеефски, а те са бая позамърсени в последните 15-ина години!

15

Галя от посолствоТО

преди 9 месеца

И аз му звънях на Радев да го разкара вече тоя секретар, обаче той не ще и не ще. Наближават избори и, както ясно се чува на онези записи, "изборите ще ги правим с наше МВР" и "хората са съгласувани с посолството". Радев, обаче казва, че тая работа, да се правят избори с "наше МВР" нямало да стане. И ся са чуда кво да праа.

14

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 9 месеца

Радев не може да спи от ярост.Зеленски го постави на мястото с въпроса и и цял свят видя какво представлява българския президент.Такъв удар не му е нанасял и Борисов.Няма друг президент в ЕС,който преди да се състави правителство след избори да иска то да се провали.Кремълските ръце яко му дърпат ушите.Това е явен саботаж срещу работата но МС.Толкова да е против европейското ни бъдеще може да бъде само обвързан с нечии интереси човек.

13

КИРО СИ ГО ИЗБРА...

преди 9 месеца

"С ВАС СМЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ".... ИЗЛЪГА МАСА НАРОД ДА ГЛАСУВА ЗА РУСКИЯ АГЕНТ...... И СЕГА ПАК: " С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ТЕРЗИЕВ - ЗА КМЕТ НА СОФИЯ".. СХВАЩАТЕ ЛИ НИШКАТА, ФУНКЦИОНАЛНИ ГРАМОТНИЦИ..??

12

АЗ

преди 9 месеца

сега дебарите и пепетата ще вият от мъка, че не може да манипулират изборите! Хахахах, браво Президенте!

11

Гъдьо

преди 9 месеца

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ !!!Б Р А В О !!Час по скоро трябва да изгоним това марионетно правителство на академичето Мрънколай!!Пълни некадърници и американски ***...Да отиват да пасат кравите....те и за това не да способни...

10

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

Това че ти, който си сглобен от ПП и ДБ не го харесващ президента, не значи чи българския народ не го харесва. Народа не е леворезбарски, като вас - избирателите на ПП и ДБ, които сега пеефски и бойко пердашат здраво!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Браво Радев.Сега няма мърдане за ПП и ДБ.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Сега ще ни залее на кикитата инфантилната истерия...

7

БАНко

преди 9 месеца

ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ , НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ,,ДОЛНАТА КОАЛИЦИЯ " ДА ПОГРЕБЕ БЪЛГАРИЯ !!! ТЕХНИЯ РЕЙТИНГ Е 10-15 % , ПОЗОРНО ЗА ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ !!!

6

Анонимен

преди 9 месеца

То какъв темерут трябва да си при положение, че не те иска никой да се стоиш. Те го плюят той се прави, че вали. Ей Бойко и ти защо го направи тоя президент не знам.

5

БРАВО!

преди 9 месеца

Браво, г-н Радев, не се давайте на сглобката - абсолютно некадърни са, и искат да превземат цялата държава, което е опасно за националната ни сигурност!

4

ПRигожин

преди 9 месеца

Rезидента трябва да заложи на Шойгу - менторът му ще бъде доволен. Оставка, руска подлоЖко.