45

родител

преди 1 година

Ако беше убил моето дете ,попа отдавна щеше да го е опял !!

44

a

преди 1 година

Били пияни и затова станало?!?!?!? Тоя изтреще... Утре ще смачкат някой с патерици на пешеходна пътека и тогава кво ще е обяснението, че бил инвалид и бавно пресичал ли?!?!?!?

43

Анонимен

преди 1 година

Как да ги види с тази скорост. Пък ако ги беше видял щеше да спре нали. Пили били - безочие. Доколкото знам да си пил и да се разхождаш по улицата не е престъпление. Но да караш в града със 100 е.

42

Анонимен

преди 1 година

Може да са били пияни, но това не ги прави виновни, защото не са управлявали МПС. По принцип, когато взимаш книжка ти поемаш отговорност за себе си и околните, както и за чуждото имущество. Ако нямаш опит зад волана, трябва да караш много много бавно, ако ще да ти свирят колкото си искат зад тебе. Трябва да караш мноооого бавно, докато свикнеш с принципа на управление и различните ситуации. За къде бързате да карате със 100. Това да си начинаещ и да караш със 100 е по-опасно от дрогиран водач

41

Анонимен

преди 1 година

Може да е бил без фарове. Но дори и с фарове, ако са ти слаби и се движиш с превишена скорост, няма как да ги видиш. По принцип на светофар се намалява, а не се дава газ, да минеш по-бързо. Това е кръстовище с различни предимства, ако свети жълтата светлина пък, трябва да преминеш с особено внимание, най-много с 40-50, това е НАЙ-НАЙ много допустимата скорост, която също не е безопасна, но поне няма да убиеш някой ако го думнеш. Другия въпрос е кой го е пуснал да си бръмчи волно с книжка на 1 м.

40

Пуснете момчето

преди 1 година

Вчера ме изпревари един автомобил на НСО с лампи. При ограничение 50 заради пешеходна пътека, караше с около 180. И дори не си измислям.

39

………

преди 1 година

аха , убитите били пили и решили да скочат пред автомобила . не бил видял нищо , е как ше видиш бе лешперников , надул си чалгата и си гледал не на пред .ДТМ !

38

Справедливост!

преди 1 година

Не съм съгласен да се търси оправдание на хората, чийто нехайство убива.

37

Лазер Радаров

преди 1 година

Абе ***, зашитници на убиец. При скоростта с която се е движил, е изминавал близо 300 метра за 10 секунди. Той е бил на страшно голямо разстояние от "пияните" пешеходци, които все пак са пресичали на определено за целта място - пешеходна пътека. На това място има 4 ленти за пресичане. Ако УБИЕЦЪТ се е движил с максимално разрешената скорост никой е нямало да пострада.ПЕШЕХОДЦИТЕ НЯМАТ РАДАРИ

36

застрахователя ще пл

преди 1 година

ати , а в 00:35 се забавляват хората . Ходат по булеварда . Гордо се пречкат на колите , а то как да не чуеш някой като лети с 100, ша гледам в другата посока кат катаджииски урунгел - спомням си пловдивчанката прегазила един изкочил със слънчогледа да я спира Предната кола спира и пловдивчанката да не я удари рязко в дясно и я задминава без удър , но чингис хан рипа пред нея и тя го прегазва до смърт . 3 ракии са 300 грама - 1,9 промила . Преди секс , а и тревка и райски газ . Ухаа

35

Vans

преди 1 година

За това не караш с над 100 в графски условия, това е. Просто е.

34

една жена

преди 1 година

Защо изобщо сте ги проверявали и го съобщавате, че са имали алкохол в кръвта жертвите, лека им пръст? Имайте страх от Бога! Ясно, че гледа да се оправдае, ама трябва да има граници. Карането с висока скорост си е потенциално убийство. За мен няма никакво оправдание.

33

MNENIE

преди 1 година

Този е като Емин от Рибново .

32

БОНБОН

преди 1 година

ТОЯ УБИЕЦ - ДО ЖИВОТ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

maca

преди 1 година

Хайде стига глупости, били имали алкохол в кръвта, е и? Те са пеша и на пешеходна пътека!!!

30

Анонимен

преди 1 година

БХК още ли не са се намесили за освобождаването му?

29

Анонимен

преди 1 година

Охоо, адвоката му бил марковски младши. Тия за хонорар под 20К, дори не стават от стола в офиса.

28

Анонимен

преди 1 година

До 24.Ти луп ли си бе ??Какви пияни пешеходци бе ?Пресичали са на пешеходна пътека .Що за глупо7ти пишеш ??

27

И от какво

преди 1 година

Точно да имаме страх, респект и въобще защо да спазваме какъвто и да е закон, при положение че за пореден път се случва това!!!!???? А плашите че ще взимате колата ако си пушил(примерно) Боооооже, успех с начинанието!!!! С такива резултати от правосъдната система НИКОЙ няма да има страх, защото ЯВНО няма последствие и наказание дори ако убиеш не един а двама наведнъж.... Нула респект към закона НУЛА!!!!!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Е добре някой като отиде да пийне в заведение вече какво не може да пресича улицата на пешеходна пътека дори така ли го изкарват? Ми няма никакво значение дали са били с алкохол или не пешеходците. Шофьора е трябвало да гледа къде кара, а той не го е направил. Не си е гледал пътя. Ако убитите са имали алкохол едва ли са тичали като пресичат. Този заслужава доживотна присъда. Не може да убиваш двама човека и да си излизаш ей така.