123

Анонимен

преди 9 месеца

тук могат да му направят нещо в затвора и отговорността ще е моя. .................. еми влизай и ти с него в затвора и ще предлагаш тебе да праcкат цветнокoжите :)

122

Анонимен

преди 9 месеца

До Ужас Дано бог да опази - васил от сьдбата на трактора ------------- ха дано, ама надали :) Скоро ше гризне хурката.

121

Анонимен

преди 9 месеца

Адвокатът на Божков: Животът му е застрашен, могат да му направят нещо! ................ най-много хъхрeците да го направят на момиченце в пазарджишкия затвор

120

Българин

преди 9 месеца

Не само адвокатъ му на Божков се притеснява. При тази война, всички се притесняват. Особено сватъ му Софиянски. Както и военните, полицаите и пожарникарите, които мутрата и неговото трето изпратиха срещу народа си. Честита 2023 г. на учениците и ученичките, известни като народни представители в Парламента.

119

Анонимен

преди 9 месеца

Какво да му направят?Тутурутка примерно..

118

АнонимеН

преди 9 месеца

В МИГА В КОЙТО ВАСИЛ БОЖКОВ СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ ЩЕ ГЪРМЯ ШАМПАНСКО! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА БОЙКО БОРИСОВ! И ЗА ФАЛШИВИЯ ПУТИН СЪЩО ЩЕ ГЪРМЯ ШАМПАНСКО АКО НИ НАПУСНЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ ДОРИ И ДА Е ДВОЙНИКА НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН УМРЯЛ ДА ОБЯВЯТ САМО, ЧЕ ПУТИН Е УМРЯЛ!

117

Аноним

преди 9 месеца

СТИГА С ТОЗИ БОЖКОВ

116

Вьзмутен

преди 9 месеца

И какво като е имал бизнес отношения ако е имал такива с русия , сащ или конго светът е голям - бизнеса си е бизнес политиката е отделна - баце бе прав за вас , няма да го цитирамОстанете си там кадето сте и нека баце бьде вашият бог

115

Хампръцомян

преди 9 месеца

Ще го изперат за да направят фащистки режим като в курайна чрез така наречените фенове на софия заППад

114

Анонимен

преди 9 месеца

До118@@. Добре де , " великите" руснаци какво му казват . Кажи де , не мълчи . С " великите " руснаци е имал бизнес отношения не едно и две.

113

поглед

преди 9 месеца

Аре са - дошъл сам с разрешение на САЩ да си изчисти името, в затвора било опасно за него, че адвоката ще му бил виновен, аха ха ха - тоя много хвърчи ве...

112

@@

преди 9 месеца

Нали си дойде "доброволно",защо този адвокат реве сега ,че животът на клиента му бил застрашен и какво общо с Божков имат САЩ ,та му дават акъл? Тези "велики" американци са на всяка манджа мерудия,та затова всичко и навсякъде е пред тотален разпад!

111

Анонимен

преди 9 месеца

При толкова много обвинения няма как всички да отпаднат.Трябва да е магьосник неговият адвокат.

110

Отчаян

преди 9 месеца

Помня един златен ритон спасен от гн божков някак така изчезна в каскетурата и никой не знае каде еАбе герб победа нали така трябва да викаме

109

Анонимен

преди 9 месеца

Живота на черепа е в опасност както беше в опасност и живота на пригожин. Прибра се за да не го почерпят с руски чай в дубай. Сега най-сигурно за него пък и най-подходящо ще е в бургаския.

108

Сведущ

преди 9 месеца

Живота на Черепа наистина е в опасност, защото проговори пред американските служби. А това не се прощава от управляващата ни вече 80. години руско- българска мафия. За справка - Трактора, Къри, брат Галев... Затова е о тоя зор да няма промени в службите.

107

Анонимен

преди 9 месеца

Божков се прибра от Дубай само защото му е обещано да бъде изпран също като Делян Пеевски.А дали ще е, времето ще покаже.С българското кривосъдие той тук е най-защитен и партия има,нищо чудно да влезе в следващия парламен като депутат защото има и пари за да си купи избиратели.Те най-големите престъпници се крият там.

106

Ужас

преди 9 месеца

Дано бог да опази - васил от сьдбата на трактора

105

Анонимен

преди 9 месеца

Кога ли ще светне ББ най-накрая, айде чакаме ... видяхме го колко нисък и сговорчив е през този парламент, ама искаме екшън :)

104

Мнение

преди 9 месеца

Единствения олигарх направил нещо за България - спасението на много исторически обекти! Да застрашен е!