47

Сашо лопедиума

преди 9 месеца

Тук сме на слънчака. Свободия си е, като ми се досере да е не излизам от водата, а *** там и после наблюдавам как подводницата изскача и се насочва към някоя наджукена метреса хахаба

46

Хах

преди 9 месеца

Почти по всички плажове водата тук е пълна с морски треви и ***. Само на северния плаж на Приморско беше сравнително бистра без водорасли.

45

Алекс

преди 9 месеца

Няма връщане.На Слънчака ходят търсачи на евтин алкохол и платени жени.Останалите са в Гърция.

44

Анонимен

преди 9 месеца

До Перниканец Още миналата година през септември на топ плаж в Гърция направихме сметка над 80 евра и пак си платихме чадърите и шезлонгите! Така че по-полека с безплатните!

43

Анонимен

преди 9 месеца

До Перниканец, категорично не ядете прясно :) Казвам го като човек, който е работил в Гърция. Всичко пристига замразено, а ви го представят като охладено. Това не означава, че не е по-вкусно от буламачите по черноморието.

42

Перниканец

преди 9 месеца

В Гърция багета, гирос или тортиля + гарнитура салата са 5,50 EUR на плажа + кристална вода + безплатни чадъри и шезлонги. Там просто ти искаш да си дадеш парите, за разлика от тук, където се чудят как да ти ги вземат. All inclusive е на съшата цена като при нас, с разликата, че вместо полуфабрикати ядеш всякаква морска прясна храна - риба, калмари, октопод, миди и скариди, както и скара. Веднъж опитал, няма българин, който да се върне на черноморието.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Ако някой му плаща заплата на тоя, да го уволни веднага. Появите му са контрапродуктивни.

40

Нямаш левче за WC ?!

преди 9 месеца

Отивай в Гърция, по-евтино е !

39

Анонимен

преди 9 месеца

На този нищоправец сигурно му плащат по програма от ЕС.

38

...

преди 9 месеца

Уж черноморието ни било гадна, мръсно, с лошо обслужване... Не разбирам щом е толкова зле какво прави това количество хора тук? Не можем да се разминем от туристи. Буквално животът ни спира заради вас. Налага се да се понасят привичките за шофиране на разни недорасни инфантили. Трябва да ви траем мръсотията. Генерирате шум като за 3 пъти повече хора.... Нали щяхте в Гърция да ходите?Защо има толкова тюлени и хипопотами на плажа? Диагоналки и бански с леопардови принтове е "вечната мода" сред вас

37

Анонимен

преди 9 месеца

Аз тази година ходих на море в Саранда Албания. Много съм доволен супер евтино е. Кеф ти Йониско море на юг, кеф ти Адриатическо на север. Обслужването супер, а цените са като в България преди 10 години.

36

Майора

преди 9 месеца

Много ми е интересно как българина ще почива по Черноморието след като цените са европейски , а качеството на услугите и храната българско! И като сложим липсата *** пречиствателни станции , виждаме лак стоят нещата!

35

Ха,

преди 9 месеца

вдигали им колите!? В Гърция направо свалят номерата за поне 14 дена. И ако искаш оплачи се на отец Гаро Пекмезян.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Е как ще се върне българина по черноморието като цените са като за британски баби, а качеството е под всякаква критика.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам с какво ще ви помогнат тия глупости

32

Троян

преди 9 месеца

До принцеса КалинаЕдин води тъщата на стрелбище да я учи да стреля. На входа ги върнали защото не давали да се ходи със собствени мишени.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Пречиствателни станции кога ?

30

принцеса Калина

преди 9 месеца

е в София , трезва за първи път от четири дена . Симеон е на транквиланти в Испания . Как да дойде на слънчев бряг , ами няма да дойде . От с. Прилеп не им е до плаж . Митьо Пищова не се пече . Страх го е за следващия разстрел в бг оповестен след Петров. Да не го стрелят . Виж Калина охо

29

Мъдьо Грездев

преди 9 месеца

Е как да се върне като черноморието ни е опикано и осрнано?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото по-малко от провинцията ходят на Юерноморието, толкова по-добре, имат си Гърция :)))