148

Анонимен

преди 8 месеца

Този преди 18месеца прорукува ,че Украйна е пътник ,за 2-3месеца ,щяла да бъде превзета от Русия.А то какво станаа?!

147

Хага

преди 8 месеца

Спрете да каните този фалшив анализатор по телевизии и радиа.. След време тай ще бъде съден за пропагандиране на омраза и възхвала на военните престъпления в Украйна.

146

Московские новости

преди 8 месеца

Обаче българите много чаткат геополитиката и международното положение. Затова последни ще разберат, че света никога повече няма да бъде същия. Старият ред се разпада необратимо, а България отново е на грешното място.

145

Върнете го тоя

преди 8 месеца

да си научи урока!https://youtube/watch?v=5N57tuTCY0Q

144

Анонимен

преди 8 месеца

Още един русофил плещи глупости..

143

Тон

преди 8 месеца

В самолета е имало и боеприпаси,и именно не правилното им съхранение е предизвикала и експлозията,което е добре дошло за Путин , нещастен случай ,винаги може да се сгреши!

142

Ддд

преди 8 месеца

Руските слуги , сега внушават че Пригожин бил убит не от Путин, а от западни държави. Чукча, слуга на Путин!

141

Анонимен

преди 8 месеца

кога ще ми дедоларизират ракийцата!

140

Сега целият свят

преди 8 месеца

Сега целият Свят чака Зеленски да бъде взривен и да се приключва с войната.

139

Късата памет

преди 8 месеца

Да напомня други изказвания на Чуков. 1. Русия никога няма да нападне Украйна (януари 2022ра) 2. Слуховете че Русия ще нападне Украйна са пропаганда на САЩ (януяри 2022ра). 3. До края на март 2022ра Русия ще превземе Украйна и войната ще свърши (средата на март 2022ра). 4. През април 2022ра каза, че да десет дена Русия ще превземе Киев. Мога да напиша още десетина глупости които тоя е казал, но общото между всички е че в тях няма грам истина.

138

Анонимен

преди 8 месеца

Русия проведе успешни полеви изпитания на лазерно оръжие, по време на които унищожи няколко безпилотни летателни апарата от различни типове.

137

Анонимен

преди 8 месеца

До Грозната истина Ами, другарите трябва да "обслужват" по няколко противоречащи си опорки едновременно. Не е лесно.

136

Грозната истина

преди 8 месеца

Като всяка копейка и и Чуков страда от остра форма на шизофрения. Значи хем Пригожин се е превърнал в проблем за Москва, хем обаче не са го свитнали руснаците за които е проблем, а са го свитнали британци, французи и украинци един вид за да решат проблема на враговете си. Е колко трябва да ти е мозъка за да ръсиш такива глупости? Тоя и прогнози обича да прави и досега няма ни една която да се е сбъднала. Не разбирам защо го канят по студиата.

135

Дядо Соци

преди 8 месеца

Пълни глупости. Убийството на Пригожин е дело на Путин и той не си го дава на никой. А нашия ЧУК е забравил да намеси и България.Егати специалиста. Айде бегай.

134

мнението

преди 8 месеца

на един русофил не ме интересува,може да си го завре...

133

Анонимен

преди 8 месеца

До Никой 155и ти просто смачкан америриканофил който мрази народа си и защо сжив още даже и не знам - може би защото умното население е зад граница

132

Щерю

преди 8 месеца

Нека си припомним, че САЩ още отначало са били основани да са Новата Земя, т.е. - Новият Цион. Зад САЩ стоят свръх-богати юдео-ционисти, нео-либерали-троцкисти, които се изживяват като "богоизбаните" господари, създаващи Новия Световен Ред, поробващ целия свят...

131

Смех

преди 8 месеца

Хихихихи. Как пък все точно на противниците на диктаторчето в Кремъл им се случва инциденти, за които някой друг е виновен.

130

Анонимен

преди 8 месеца

Става обратното на каквото тоя каже, че ще стане :D

129

Анонимен

преди 8 месеца

В началото на март 2022 г. Боян Чуков каза - До 16 март руските войски ще превземат Одеса и войната ще свърши. Голям "специалист" е, няма никакво съмнение!