264

Анонимен

преди 1 година

А да ба ... конкурси за сектретарка. За вас не знам, аз нямам секретарки, само шефа има. Па ся кво и е казал за ко иго е казал негова си работа, ше казва квот си иска. Тя момчето, явно щото не беше от града и не знаеше срещу кого тръгва ама научи.

263

Анонимен

преди 1 година

До ПАК ПИТАМ - Какво?- гласоподавател; Кога? - млад; Къде? - Герб; Колко? - за 50 лв и да кара другите да гласуват насила!

262

една жена

преди 1 година

До Анонимен 272 Затова има конкурси и се гледат документи, умения и т.н. Не си мислете, че ние не страдаме от такива жени :) И на нас ни е криво, когато назначават някоя такава, вместо нас, дето не сме. Та, не е трябвало да й говори така, а да каже избрах другата, защото има такова образование и може това и това.

261

хм

преди 1 година

До колкото разбрах и двамата адвокати са пенсионирани, бивши БОП - аджий.

260

Пича

преди 1 година

Яваш явааааш.... хаахаха! БРАВО ЖОКРААА! Другия път, поне и набий два шамара, да има за ко!

259

Пича

преди 1 година

Опаааа! КО СТАНА Е? Май май ... нямало такова нещо! А? Нашия чуек невинен, а?

258

една жена

преди 1 година

До Анонимен 268 Не съм чувала за такъв случай. Какво имате предвид под "жестоко наказвани"?

257

Анонимен

преди 1 година

"При Дебора вече повече от два месеца са минали, та белези трудно ще се видят по тв, освен, ако не ги покажат отблизо." - Което озанчава, че .... няма обезобразяване ... следователно ... телесната повреда е ... лека.

256

една жена

преди 1 година

До Анонимен 257 Не Ви вярвам, но щом казвате :) В случая наистина виновен е шефът Ви, защото всички трябва да се обличат прилично на работното място.

255

Анонимен

преди 1 година

До една жена 264 Има жени, коитоне искат деца, но биват жестоко наказвани от околните, заради това и в моемтна, няма начин, те да бъдат зщаитени.

254

Анонимен

преди 1 година

При Дебора вече повече от два месеца са минали, та белези трудно ще се видят по тв, освен, ако не ги покажат отблизо. На оная жена, дето я гърмял загубеният и съпруг, бил я с винкел, мушкал с отвертка се виждат и с просто око страховити рани и белези. Който и да е, не трябва да му се разминава. И най-важното, да го изловят.

253

Анонимен

преди 1 година

""Не, не бях аз, не съм бил там, имам алиби за конкретния ден и час" и т.н. Никой ли не го е разпитал този човек? Защо нито една медия не се е опитала да вземе неговата версия?" - Разпитали са го и са репили, че лиспват доказателства за алибито му. А неговат версия - от коя медия? ОТ БТВ? Нова? 100 канала в YouTUbe, дето правят луди пари, каот кажат, че той е най-лоштоо нещо на земята след Хитлер?

252

Анонимен

преди 1 година

Адвокатът на Георги се е доказал отдавна като изпечен мошеник. Точно него ли ще цитирате? Той може да им даде дрехи, които не е носил от една година и там да търсят ДНК от Дебора.

251

една жена

преди 1 година

До Анонимен 258 Ами, виждате ли : общоприета роля. Да раждаме деца не е общоприета роля, а нашата природа. И в това няма нищо лошо. Напротив. Да си майка е голямо щастие. Не съм чула някой да е упражнявал такова насилие. Интересно, че троловетe си мълчат :) Значи сте Вие :) Пишете едно, после точно обратното. Само и само да ме обвинявате в нещо :)

250

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 255 - Ако висчко за него, кеото се говори е вярно - сводник, насилник, ММА, стероиден, чст от банда ... брат - ЪБСУРДТД ... ТОй ще е тоя, дто изнасилва.

249

Анонимен

преди 1 година

кво право, кви пет лева те гонят, бе? ако е бил наистина невинен е можел да каже "Не, не бях аз, не съм бил там, имам алиби за конкретния ден и час" и т.н. Никой ли не го е разпитал този човек? Защо нито една медия не се е опитала да вземе неговата версия? Защо самият той не е направил какъвто и да е било опит да прокара своята теза, че не е той? Дори да не допускат медии до него, адвокатът му е могъл да говори пред медиите. Как това се случва изведнъж като мокър *** на буза?

248

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 257 - Че какво е това не можело? Шефът има право да си избира работниците, той е работодател в крайна сметка. Не е длъжен да взема всяка мераклийка. Само трябва правилно да си формулира отказа.

247

Анонимен

преди 1 година

Дебора е белязана ... мъ ни съ вижда.

246

Анонимен

преди 1 година

"Тази конвенция като цяло слага фокус върху доста неща, които съществуват главно при малцинставата, но при нас ги няма и за това си мислим, че нещо кой знае какво. " - Ами да направят закон за тях си .. какво беше чевермето, евермето, какви им бяха там "законите".

245

252

преди 1 година

До Анонимен 256 Благораря ти! Ужасно е, че дори има и жени, които са против собственте си права.