31

Анонимен

преди 8 месеца

Cow . Взимайте номерата и книжката не колата много сте зле.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Абе Дианче, къде в Европа могат да те спрат под път и над път, без причина и да започнат с въпроса: Ся ко праийм? Умопомрачително е, какви капацитети сте се набутали във всякакви институции!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Каква конституция, какви права, какви пет лева? Нямате права, щом заплашвате човешки живот. Някой грижа ли го е за правата на прегазените от пияни и нашмъркани шофьори?

28

Дедо

преди 8 месеца

Тая кърти с фризура.

27

На чия издръжка е

преди 8 месеца

"Европейския център за...."?На българската държава разбира се.Тогава защо се казва Европейски? За да се чувства над българската действителност,да менторства назидателно от по-висше ниво,а и българските органи да не си врат носа в шуробаджанашките му кирливи ризи,кой как и с какво образование е назначен.Нещо като БХК(бълг.хелз.ком.), който не може да се нарича български(не е избран или назначен),не е хелзинкски,(хелз.федерация е разпусната през2007 г),но е комитет.Аман от самозванци.

26

До конституция!

преди 8 месеца

И правото на живот. Ходи да съдиш смъртта, че идва ден в който всеки умира. Ще паднат доста пари, нали?

25

Анонимен

преди 8 месеца

само така! омръзна ни от убийци по пътищата!аре у лево!

24

Нане

преди 8 месеца

Пилците се броят наесен... Като видя возила за по над 100 милки, конфискувани, ще повярвам, че системата работи... ===)))

23

Анонимен

преди 8 месеца

Никой не ви иска ръждивите таратайки, просто трябва да спрете да шофирате пияни или друсани.

22

До 18

преди 8 месеца

2 млрд лева губим годишно ,в следствие на войната по пътищата .600 убити миналата година плюс още 8400 ранени ..Сметни колко щети са това за икономиката ,висене в задръстванията и пропусната работа.Какво право на собственост говориш и каква конституция като конституцията и собствеността са за хората .А ние се избиваме ??

21

Анонимен

преди 8 месеца

До 182 млрд лева губим годишно ,в следствие на войната по пътищата .600 убити миналата година плюс още 8400 ранени ..Сметни колко щети са това за икономиката ,висене в задръстванията и пропусната работа.Какво право на собственост говориш и каква конституция като конституцията и собствеността са за хората .А ние се избиваме ??

20

Ванката

преди 8 месеца

До Конституция! - Хайде бе! Неприкосновена е собствеността само за редовните граждани. И КАТ, и НАП, и ЧСИ могат да ти вземат собственост законно. За незаконното няма да говорим, селата пропищяха от египтяни...

19

Анонимен

преди 8 месеца

Тази лелка какви постижения има, от 2-3 години само ръси простотии, кой и дава пари на тази фръцла?

18

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 20. Покрай тях не могат да се поставят паметни плочи и цветенца.

17

Анонимен

преди 8 месеца

В Германия ако хванат шумотерорист да вдига шум повече от 90 децибела му конфискуват мотора веднага. У нас кога ще стане така?

16

Анонимен

преди 8 месеца

Да ходят да си тестват колите по германските магистрали

15

Конституция!

преди 8 месеца

Правото на собственост е НЕПРИКОСНОВЕНО! Много пари ще плати България от загубени дело по скъпите съдилища в ЕУ, ама много!

14

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 16 Наистина е тъпотия, чудят се какви глупости да измислят срещу отнемането. След като колата е собственост на двамата тогава жената да го следи да не пие, щом му позволява да пие и да шофира значи и тя е виновна. Така че отнемането на общата кола е заслужено.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Най голямата тъ9отия която чух че закона не бил добре прецезиран защото видиш ли ако колата се водила на двама съпрузи и единия карал напит то другия щял да си загуби колата .Тоест занимават цялата държава с това че Иван карал напит и жена му ще му ше му направи скандал щото са му взели колата .Ай сиктир е !!!Няма караш напит .

12

Анонимен

преди 8 месеца

До 11/Да ти е минавало през акъла че съотношението на парите за някой ,които кара голф за 5 хиляди лева и някой който кара кола за 50 хиляди е едно и също ?5 бона значат също толкова за бедния ,колкото 50 за богатия.И ако не искаш да ти вземат скъпата кола карай напит и напушен по евтина кола.