11

Анонимен

преди 9 месеца

Безопасна скорост за пътя от над 200 км/час, а те наслагали ограничения от до 50 км/час или до 80 км/час и се възмущават, че нормалните шофьори нарушавали ограниченията. Странно е широк прав път с две отделни платна за движение, всяко с по три или повече ленти, да е с ограничение до 50 км/час или до 80 км/час, а в същото време ограничението за извън населено място да е до 90 км/час, вкл. и за тесни изровени пътища, където трудно се разминават две коли.

10

КАТ

преди 9 месеца

Взимайте им книжките и им слагайте огромни глоби. Като платят 2 пъти по 2-3 хиляди евро, ще си помислят дали да превишават ограниченията пак.

9

анонимен

преди 9 месеца

Говори се вече все по-често по темата и от представители на местната власт. Нека сме като държавите, в които се спазват правила, а не да ни се смеят и да ни презират всички останали.

8

Стоян

преди 9 месеца

Има пари да си купи кола с която да се движи с минимум 150 км/ч и ние го плашим с двеста лева глоба. Като утрепе някой почваме да търсим причините, ако въобще ги търсим защото може да е заминал за САЩ, Испания или Германия.

7

До 2

преди 9 месеца

Кое те дразни повече, беден русофиле? Украинският флаг или човекът? И мене ме дразнят съветските символи из цяла София и ги махат един по един. А беден бачкер като тебе никой не го интересува;)

6

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да има отнемане на коли при такива високи скорости. Стане ли сблъсък при такава скорост дори шофьора да оцелее ако се блъсне в някой става убиец.

5

Някой си от някъде

преди 9 месеца

Оня с поршето го спряха отново за дрифтене и смотаните полицай се чудят какво да правят.А на калинка ще й хванат дъртия

4

Герберска история

преди 9 месеца

Тия наркомани трябва да бъдат обуздани, не знам КАТ-еричките къде се крият, отделно за дебели заплати в общинските фирми има пари но за 100 камери за скорост няма?!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Това се знае и го виждаме всеки ден, всяка вечер, излез за 5 минути да караш кола и ще го видиш и какво от това, след като няма никакво възмездие аз очаквам още повече хора да го правят.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ей тоя жалък не щастник е един от продажниците, които окачиха украинския флаг върху СОС.

1

GTI V5 2.3 150 коня

преди 9 месеца

слаба история