280

Анонимен

преди 9 месеца

В Киев ще създадат ново военно гробище с площ от 266 хектара. Правителството на Украйна ще отдели 266 хектара за ново гробище в Киевска област, съобщи Главният строителен портал на Украйна. Новото гробище е със 7 хектара по-голямо от историческото военно гробище Арлингтън. За сравнение размерът на едно средно футболно игрище е 0,714 хектара. Това означава, че гробището ще бъде повече от 370 футболни игрища

279

Анонимен

преди 9 месеца

Спомням си преди една година когато гледах предаването на Соловьов "Вечер с Владимир Соловьов" обсъждаха БРИКС и всички бяха единодушни, че БРИКС е нещо далечно, неоформено и мъгляво, а да се започне отслабване на долара ще минат поне 10 години. Само една година след това БРИКС е по-голяма икономика от Г7, десетки държави вече подават заявления за присъединяване към БРИКС, а днес за пръв път другарят СИ открито заяви, че БРИКС трябва да мине към формат БРИКС+.

278

Анонимен

преди 9 месеца

Населението на ЕС за последната година обедня средно с 10%, страни като България обедняха дори над 20%. Спад с 30% на жизнения стандарт на ЕС означава за тях 90те години в Русия.

277

Анонимен

преди 9 месеца

Страните от БРИКС са във възход, а Западът потъва.

276

Анонимен

преди 9 месеца

В Украйна няма война, в Украйна Русия провежда специална военна операция срещу нацисткия киевски режим който 10 години поред извършва геноцид над руското население. Ако Русия започне да война с Украйна, Украйна ще бъде размазана за 3 дни. Дори не е нужно ядрено оръжие, нито да унищожава леопарди, брадлита и пейтриъти. Достатъчни са две плътни килимни ракетни бомбардировки които да изравнят със земята Киев и Лвов за 2 дни, и на третия ден украинските бандити ще се влачат по корем пред Путин и ще молят на колене за милост и пощада.

275

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с контранастъплението?

274

Хан Крум

преди 9 месеца

Марш в бункера джудже!

273

Кравар

преди 9 месеца

Чисто обективно погледнато - БРИКС-а е някакво сборище на тотални диктатори . Само кю-фте-то от северна корея липсва . може би понеже е най-кръвожаден и иска специално признание за варварщината си.

272

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде де, истинската цел на нападението на Русия беше да се отстрани прозападнито правителство на Украйна - това на Зеленски, и да се смени с проруско, Украйна да е под контрола на Русия! Това и децата го знаят. Но се получи точно обратното и нещо повече, което допреди войната беше немислимо- сега Украйна ще бъде приета в ЕС и в НАТО!

271

Катилът Путин

преди 9 месеца

Ха ха ха

270

До 407

преди 9 месеца

На дийп стейт мапа вече са откроени два украински клина, а там няма фалшификации. С голяма вероятност в един момент фронта на руснята няма да издържи и ще видим Харковския сценарий, стига запада да праща навреме джепане и пушкала.

269

407

преди 9 месеца

и как точно я обръщат . ПОгледни само новините тука ... 2 месеца контраофанзива и напредват около Бахмут , през два дена . За два месеца нищо съществено не са постигнали , а и не виждам да имат успех занапред .А за жертвите няма и да споменавам . И не ,не подкрепям Русия , просто това са реалностите .

268

Василев

преди 9 месеца

Русия разпали войната, а сега се чуди как да изгаси пъкления ад, от който най-страшното е дълбокия разлом и неистова омраза между руския и украински народ!Сега ще се наложи на руските шовинисти нацисти да стоят затворени пред единствената врата, която води към Централна и Западна Европа!Агент Триша Бенет!ЦРУ!!!

267

Баракудов

преди 9 месеца

Альоо тавариш пуйлото, ние дружим със запада вече 25 години и никаква война не са ни разпалвали и никой не напада, въпреки че армията ни е съкратена на много. И защо никой не напада смрадливата ти расиюшка сега когато почти няма армия и подобаващо въоръжение?

266

Христов

преди 9 месеца

Едва ли има вече някой който наистина да вярва на измислиците на руския президент ?!Светът не познава такава арогантност и наглост след Хитлер ! Не Западът е започнал вой ната, товарищ Путин, а ваша милост и ако наистина искаш да я спреш изтегли си незабав но агресивната и мародерстваща армия от Украйна !!!

265

Анонимен

преди 9 месеца

Какво постигна късият фюрер като започна войната и изби стотици хиляди?Какво постигна,като забрани българският и затвори училищата в окупираните територии?Какво постигна,като затри от лицето на Земята православни градове и села? Какво постигна този рептил?

264

Анонимен

преди 9 месеца

Направи война в Европа. Държавите сега ще отделят повече пари за армия вместо за заплати. Бръкна ни в джоба яко Путин.

263

Анонимен

преди 9 месеца

Въпреки мощната руска пропаганда, на изток хората се усетиха, че живеят зле, а Путин дава на Африка стотици милиарди. Затова и там ще се вдигат масови протести, които в Русия няма да ги показват. Къде сте бе крепостни мишки? Къде сте бе безработни копейки?

262

Каквото търсили

преди 9 месеца

Какво постигна Украйна като обяви Русия за свой най-голям враг и я принуди да започне военната офанзива? Защо забрани руския език в населените предимно с руснаци райони, защо започна дискриминизация на всички руснаци в Украйна, защо изгори живи 46 руснаци в Одеса, защо поиска да даде Крим за военни бази на САЩ, защо даде на САЩ 34 обекта за лаборатории за биооръжия....и.т.ни.т.н ???

261

ат.буров за русия

преди 9 месеца

Интервю на Атанас Буров: Има четири неща които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма. - Кои са те? - Аз ги казах вече.Първо майката, второ родината, трето армията и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия независимо какво управление има тя той е враг на България."