94

Анонимен

преди 9 месеца

Али бегай бе! Вие сами сте си сринали имиджа

93

Дон Кикот

преди 9 месеца

Али Беков много нашмъркан изглежда.

92

Бегай Бегов

преди 9 месеца

Защото сте алчни злобни некадърници!

91

Хах

преди 9 месеца

Ама какъв имидж има бг мафиотския псевдо бизнес бре ей? Я се скрий!

90

Майора

преди 9 месеца

Да г-н Алибегов никой чудж турист не иска да идва в бетонни комплекси по морето , с недобро обслужване , недобро качество на храната и високи цени ! Ако идват идват само младите отдаващи се на алкохолен туризъм! А колкото до водата може би е чиста , но има доста места където в морвто влизат фекални води!

89

Историк

преди 9 месеца

Ти да видиш? Бил замесен световният империализъм, който искал да унищожи българския туризъм ? Всички знаем , че водата е кафява и без изследвания. Ако бяха изследвали в Синеморец, показателите щяха да са 441 пъти над нормата

88

Анонимен

преди 9 месеца

Съдете съдете , да изкочи вонящата истина, сега лъжете но като изгубите в съда ще изгубите много повече. Та само си лаете няма да посмеете да започнете дело, защото знаете истината

87

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Бг бизнес пропит от монопол....Затова храните по скъпи от Европа.Затова инвестирайте си парите в европейски държави, ще успеете.

86

Ричи Алибегов :

преди 9 месеца

"Морето беше чисто! После аз влязох и се изкъпах в него! Резултата е..."

85

Гочето

преди 9 месеца

Изкъпи се бе

84

типично и тъпо

преди 9 месеца

1. Вместо да се раздухва случая, трябва широко да се рекламират нови изследвания в които нашите хора, ще докажат,че всичко е тип топ---после на ресторант, но ще ядем от храната за наши хора.2. На кадър ще нахлуем в морето , после без да ни снимат, малко дезинфекция и сме готови за ядене и пиене, с храната за наши хора.3. След всичко това , ще напоим обилно журналисти и разни блогъри, те ще докажат,че морето е до колене, става и за пиене и всичко ще е тип топ.ТАКА СЕ ПРАВИ.

83

ля ля

преди 9 месеца

честно да Ви кажа, аз не смятам, че Вие правите бизнес по туристическите ни места! Вие грабите и гоните буквално туристите от България! целта е ясна бързо придобиване на парички в своя джоб и грабене ли грабене на момента от всеки! това не мисля че е туризъм! и то и строенето едно.... бизнес правили алчници! стигнахме до сръпски и македаунски туристи! и ромъНЕЩЕм разбира се! аа и най-гадните - евреите тъмни от исра*л!!! да Ви пик ая на бизнеса!!

82

Анонимен

преди 9 месеца

Това,че в България няма руски туристи а пък в Гърция било пълно чия вина е аааа...що не ходят да съдят ония мижитурки дето са на дистанционно управление от онова посолство.

81

Смешка!

преди 9 месеца

Значи вместо да оправят предлаганите от тях услуги те ще съдят хората, които говорят истината? Не 1 канселирана резервация, всичките ще загубите с глупост!

80

Митев

преди 9 месеца

Отказах се да ходя по ресторанти. Салатата-стари домати и краставици, пържолата-срам за готвача. Скъса ме после стомаха. И това не е един път.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Хехе кЪв имидж бре тая мутра, ако се погледне в огледалото ща избяга от собственото си заведение.

78

трол

преди 9 месеца

Кога ще ви съдиме за старите, претоплени манджи? За липсата на хигиена ? За заплатите в плик ?

77

Аз

преди 9 месеца

А ДДС до кога ще е 9% ? Качество нула, само мрънкат..

76

Кривондел

преди 9 месеца

Затвор за всеки написал, че българската ресторантска храна масово е скъпа и приготвена с немит ляв крак от най-некачествените продукти, които е възможно да се намерят, замразят и после притоплят.Само така, Алибегов, само така!

75

Мен

преди 9 месеца

Браво пострелям ви. Но това не е достатъчно. Съдете всеки имал наглостта да се продриска на Черноморието ни.