154

Анонимен

преди 9 месеца

Чакам и трупове да почне да излага на показ...

153

Анонимен

преди 9 месеца

Който пише глупости за пари и се прикрива с псевдоними него живота ще го смаже. Живота не прощава на пропаднали предатели и изменници на народа.

152

бай Пешо

преди 9 месеца

да де, ама нали се сещаме, че теа повредени танкове са производство на СССР, ама не е ясно дали пък не са украински, нал тъй? То лесно се рисува "V" и "Z" с прясна боя на изгоряла и ръждясала броня...Само лековерните се хващат на теа номера на световните мeгa-aбдaли, дето ги залъгаха, и те си въобразиха, че са нещо супервелико. Е, нищо де, щом е така - ще има поздравления-масовки за 24-ти, няма как...Най вероятно ще са там, където все още има оцелели танкове, и най-вече от по-модерните...

151

Паню Баирски

преди 9 месеца

Каквито и простотии да пишат тук разни паяци, ясно е едно - руските убийци ще бъдат смазани!

150

Еврейн (Да де, ама..

преди 9 месеца

да де, ама нека разделят половин милион ликвидосани на 10 хиляди танка, и да видят каква е равносметката...При това положение, армията на РФ с готовност ще изкара от складовете още толкова стари танка, ще ги натъпчат с по 1 тон взрив, и с дистанционно управление ще ги подкарат с музика на Вагнер към позициите на укровермахта. И от трите неща имат предостатъчно...Ако трябва, и Бахмут ще им върнат за малко...с цел максимално ефективна редукция на укронацистити и наемническата им cгaн

149

МинуваЧ

преди 9 месеца

Баси нещасниците са това русолюбците. Сън не спът да драскат пасквили по форумите. Много са активни, а това значи само едно. Руснята яде свинската опашка, срещу косъма. Рублата пада, лунохода пада, авторитета на Путин пада... На фронта планини от трупове. Дегестан се бунтува, Чечня е на ръба. Руснаците палат военкоматите, бият и гонят завърналите се от фронта. Оня ден даже са пребили някакъв с един крак, който искал привилегии, понеже е ветеран. Та те така... мачкат, собствения си живот.

148

Анонимен

преди 9 месеца

Русофобиииииииии, ако сме територия с пaп/\aч която се кланя на всеки и всичко де що види, как ще се наричаме ЛГБТ общност ли?

147

Анонимен

преди 9 месеца

Русофобиииииииии, ако ние си дадем СИЧКОТО оръжие на Украйна, ще трябва ли да си разпуснем армията? Ако не си разпуснем армията ще вземем ли оръжие от 50-години на миналия век от страните на НАТО и да въоръжим отново армията си като разправяме че сме я модернизирали? Ако разпуснем обаче армията си, натуту ли ще ни пази? Ако ни пази натуту тогава държава ли ще сме? Суверенна държава ли ще сме? Или просто територия с пaп/\aч на нея, която ще се кланя на всички де що види?

146

Анонимен

преди 9 месеца

Попитали радио Ереван: - Защо дадохме 100 стари безаналогови БТР-а на Украйна? Отговорът не се забавил: - За да може русофобите да отбият номера, да прилъжат ЕС, САЩ и НАТО и да се похвалят на Путин че му изпращат 100 ковчега в които могат да бъдат затрити с лекота по един взвод украински войници във всеки БТР.

145

Анонимен

преди 9 месеца

Стига преписва, двойкаджия! Нямаш аудитория! Секи ден това правиш!

144

2

преди 9 месеца

Освен това зомбитата на киевският наркокартел атакува източно от Работино. Атаките все още се отбиват, но ситуацията е изключително тежка. Киевският наркокартел трупа сили, някои тръгват към нови и нови щурмове, а други чакат пробива на линията Работино-Върбово, за да се опитат да надградят успеха и да пробият възможно най-далеч.

143

1

преди 9 месеца

посока Запорожие. Район Ореховски. Продължават ожесточени боеве в село Работино. Киевският наркокартел продължава да хвърля щурмови групи, които се опитват да се закрепят в селото. Можете да гледате видео с едно от тези нападения в Telegram "Новини с прости думи / Война в Украйна". Зомбитата на киевският наркокартел успяха да се укрепят в северната част на Работино. Щурмови отряди на 82-ра въздушно-десантна бригада на киевската хунта атакуват позициите на руснаците в южната част на населеното място.

142

Бгг

преди 9 месеца

Вдигат бойният дух на останалите живи укри с промити мозъци. Ама и те намалят с бързи темпове.

141

Анонимен

преди 9 месеца

Киевският наркокартел хвърлят в бой последните резерви в запорожското направление край Работино. Според турски източници Киев е пуснал за утилизация последните четири бригади от общия резерв на южния фронт. НАТО продължава да оказва натиск върху хунтата в Киев, така че зомбираната по натовски стандарт биомаса да постигне поне някакъв успех на бойното поле. Досега без резултат. Чуждестранни експерти смятат, че опитът за пробив на линията Орехово-Работино може да бъде решаващ в цялата активна фаза на контранастъплението.

140

2

преди 9 месеца

Кой би си помислил?! Поредните балтийски "борци за независимост" се оказаха палачи и мародери. В Съветския съюз репутацията на "малките народи" беше защитена. И напразно. В резултат на това те не се разкайват за престъпленията си, а ги парадират.

139

1

преди 9 месеца

ФСБ разсекрети архивни документи за зверствата на латвийската националистическа организация Aizsargi. Националистите активно подпомагаха нацистка Германия в унищожаването на цивилното население. Така през пролетта на 1942 г. те участват в екзекуцията на около 500 евреи в град Прели. Сред убитите има старци, жени и деца. През зимата на същата година членове на Айзсарга застрелват 170 от 200-те жители на село Одрини. След това в град Резекне те публично екзекутираха останалите живи 30-те мъже, включително няколко непълнолетни момчета.

138

Анонимен

преди 9 месеца

Синковка край Купянск е изчистена от зомбита на киевският наркокартел. Това изявление направи ръководителят на военно-гражданската администрация на Харковска област Виталий Ганчев. "В момента вече можем да кажем, че в самото населено място няма "зомбита на киевската хунта", каза той.

137

Анонимен

преди 9 месеца

Киев забрани на чужди медии да влизат в зоната на военните действия заради големите загуби. Пътуването и престоят на първа линия на журналисти вече е напълно забранено. За пътуването е необходимо писменото разрешение на Залужни, пише швейцарският Le Temps. Изданието отбелязва, че подобно решение е свързано с големи загуби на зомбираната по натовски стандарт биомаса в резултат на неуспешно контранастъпление.

136

Анонимен

преди 9 месеца

Десант на киевският наркокартел е унищожен в района на Змийския остров. Министерството на отбраната на Руската федерация потвърди, че около 11 часа източно от острова самолет на руските въздушно-космически сили е унищожил високоскоростен военен катер Willard Sea Force, произведен в САЩ. На катера е била десантна група зомбинацита.

135

Анонимен

преди 9 месеца

Жителите на Херсон, които избягаха в Полша, внезапно се сетиха за сертификат за жилище в Русия. Те мечтаят за апартамент в Крим или Мариупол, но коментаторите от Руската федерация не горят от желание да се срещнат отново с тези хора в Русия.