46

Анонимен

преди 9 месеца

Вие по добре погледнете прогнозите на американските банки за бъдещето на световните икономики.През 2150та година топ икономиките ще са Индия,Китай,Нигерия,Индонезия и петата ще е Конго.Шестата САЩ,Русия а след тях ще са една дузина африкански страни.Интересна ще е в бъдеще картината по света.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Властите и населението на ЕС предприемат мерки за икономии: някои европейци преминаха към отопление на домовете си с дърва, температурата в домовете се огриначава, а европейските власти също заменят производството в ТЕЦ от газ на въглища, особено в Германия и Полша. Европейската икономика спадна с около 30%. Така, ако миналата година Европа е живяла без 70 милиарда кубически метра руски газ, то със сигурност ще може да живее през следващите години без 15-18 милиарда кубически метра руски газ, които сега минават през Украйна.

44

Китай инвестира

преди 9 месеца

Много в зелени технологии, объркал си се Другарю

43

Анонимен

преди 9 месеца

Катастрофалният сценарий, когато хората мръзнат в домовете си, и прекъсвания на тока, няма да се случи. Но, разбира се, това е за сметка на икономиката. Цената е висока разбира се. Това са спад с една трета в промишлеността, милиарди евро, похарчени за поддържане на цените на газа за домакинствата под контрол, рекордна инфлация, с която ЕЦБ се бори с повишения на лихвените проценти, забавяне на европейската икономика и надвисналата заплаха от рецесия в еврозоната следващата година. В Германия икономиката вече се плъзна в отрицателната плоскост на рецесията.

42

Анонимен

преди 9 месеца

А как е немската икономика?

41

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера един приятел се върна от назапад и разправя че назапад заведенията са пълни, инвеститорите наливат милиарди в стартапи, безработица нула, заплатите растат, хората си карат новите коли по магистралите, хотелите са пълни, няма никаква криза.

40

ПЯСЪЧНИ

преди 9 месеца

КУЛИ

39

Ех

преди 9 месеца

Другари другари и Кси нема да ви спаси от лошия запад. Чекайте валутата на БРИКС, другия Четвъртък

38

До30

преди 9 месеца

Такава каша ти е в главата,че не е лошо да спреш да се излагаш,коментирайки неща от които нямаш Хал-Хабер!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Хич не ги мислете Китай,нямат зелени сделки и пъpдящи кравии.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Нямам уважение към хората плюещи ЕС и САЩ поради една проста причина. Защото не живеят според принципите си. Отидете да живеете в Китай и ще ви уважавам. Спестявайте в ренмимби и ще ви уважавам. А вие какво - живеете в ЕС, спестявате в левове които са във валутен борд с еврото, в евро и в долари и пишете по форумите колко са велики русия и Китай. Докато не почнете да живеете според вижданията си, сте нищо друго освен жалка картинка будеща погнуса и съжаление.

35

Анонимен

преди 9 месеца

А как е икономиката на Франция?

34

Анонимен

преди 9 месеца

Неграмотни хора,правите ли разлика между йена и йоан?

33

Анонимен

преди 9 месеца

А как е икономиката на САЩ?

32

Анонимен

преди 9 месеца

Брикс набира сила а САЩ отслабва.Не сте наясно че ако Украйна загуби край с господството на Америка.Щом помагат с толкова пари и оръжия а протежето им Украйна губи значи няма смисъл да с Америка останалите страни по света.В Африка вече се вижда ориентацията към Русия и Китай.А че Китай дава огромни заеми на Русия се знае от началото на СВО.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

30

SuCkMyD1Ck

преди 9 месеца

Само бедняк, който не е стъпвал никога през живота си в Барселона, Париж, Южна Италия и Южна Франция, както и Алпите, може да се възхищава на бетона в Шанхай и Дубай. ХАЙАХАГАЙАХАХГАХАХАХАХХСЙАХА

29

Анонимен

преди 9 месеца

До До15 Китай е рожба на западът и западът може да спаси Китай. Търговията между Китай и русия е жизненоважна за русия и комар за Китай. На русофилите не ви харесва да гледате истината в очите, но Китай бе една изключително бедна държава и тръгна напред в момента в който САЩ решиха да търгуват с Китай. САЩ можеха да изберат друга бедна държава и да оставят Китай да гладуват, но избраха Китай защото си мислеха, че така имат по-добър шанс за това Китай да е съюзник срещу СССР.

28

Анонимен

преди 9 месеца

КИТАЙ Е НА 2 МЯСТО СРЕД НАЙ МОЩНИТЕ ИКОНОМИКИ И НА 79 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ И СТАНДАРТ НА ЖИВОТ, ПРЕДИ КИТАЙ СА СЪРБИЯ, АЛБАНИЯ, БЪЛГАРИЯ...

27

Фалшиви новини

преди 9 месеца

Фалш..мизерия. На територията България за 30 години една болница не е построена, а са разрушени десетки!!!!!