33

Анонимен

преди 8 месеца

Загубите на бронирана техника, които понася руската терористична армия от началото на войната срещу Украйна достигнаха чудовищни размери. ВСУ са унищожили 4368 танка (8 през последното денонощие) и 8476 бойни бронирани машини, от които 29 единици през последното деннощие. За последното денонощие украинските защитници са ликвидирали 480 руски окупатори, с което общият им брой от 24 февруари м.г. досега достига 258 340.

32

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението, освободиха ли вече Крим и 4те области?

31

До Анонимен

преди 8 месеца

За контра натъплението ли питал какво стана - 300 руски трупа, това стана. Добре ли е?

30

Анонимен

преди 8 месеца

Защо да бягат българите в Русия, бе? Западът има нужда от работна ръка, а не Русия. Русия си има достатъчно.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Прекрасно! Купуват си земя, строят си град, а не като украинските дезертьори, които налазиха България и реват за помощи. Всички виждате, че освен, че не хващат работа и искат пари, а за капак искат специално само по морските хотели да се настаняват. Всичко извън територията на морското крайбрежие на България - за украинците е провинция.

28

Духайте супата

преди 8 месеца

Русия е първа икономика в Европа и на пето място в света по БВП за покупателна способност на населението. Германия вече е втора в Европа след Русия. Пред Русия са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега. А България гони 80то място ха ха ха! Нещаcтна, мизepна, презряна държавичка и винаги ще си остане такава. България с всеки изминал ден се затрива и отива в нищото. Жалки палячовци и марионетки на заокеанските кукловоди.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Да припомним-Царя Станишев и Бойко най-вече.И сега пишат ли пишат прещу Българите озлобено диво племе без родина,чест и достойнство.

26

а бе

преди 8 месеца

А бе, я кажете тука сега, след 30 години 6лизане на американски ***, какво става с визите, отмениха ли ги? Българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ?

25

До Хиперзвуковия

преди 8 месеца

Лекувай се пишеш една и съща простотия вече няколко дена поне накарай да ти сменят плочата.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Пишете, че отишли там, за да избегнат войната, а Кремъл ще им отвори офис за консулски услуги и обмисля директни полети до летището на територията?! Нещо ми се губи логиката.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Половин България избягала от западното иго. От половината България, 5 чиляка са заминали за Русия, останалите 2, 3 милиона са на Запад, които държали България под иго. Това русофила винаги става за смях ако няма подадена готова опорка, а се мъчи сам да измисли нещо.

22

Анонимен

преди 8 месеца

За контранастъплението, за контранастъплението питам, какво става с контранастъплението?

21

ТОва истини ли са?

преди 8 месеца

До Хиперзвукови ли са? - "украинските сили са свалили общо 14 аеробалистични ракети Х-47М "Кинжал"" и НЕ ПОКАЗА остатъци на нито една! айде у лево!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Крайцера Москва изплува ли русофили *** иТъпи?

19

Костя Копейкин

преди 8 месеца

Ну що? Я не панимаю? В Рассия е най-хубаво, тове не може да е вярно. Рассия, Рассия! Ще доведа Рассия на БГ територията - обещал съм на другарката Митрофанова.

18

5 милиона

преди 8 месеца

Украинци напуснаха страната за да избегнат войната с откраднатите пари от корупция и скъпите си коли. В България по бедните направо в най скъпите хотели ги настанихме на пълна издръжка за наша сметка. Това няма ли да го напишете или не е политкоректно.

17

Хиперзвукови ли са?

преди 8 месеца

От началото на руската инвазия украинските сили са свалили общо 14 аеробалистични ракети Х-47М "Кинжал". Това поставя под сериозно съмнение думите на руския диктатор Владимир Путин, произнесени през 2018 г., че тези ракети гарантирано преодоляват всички съществуващи в момента противовъздушни системи и дори такива, които са в процес на разработка.

16

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

15

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с крайцера Москва, изплува ли?

14

Анонимен

преди 8 месеца

По 500 контрактора средно се записват на ден. За последните няколко месеца са постъпили над 200 хиляди нови контрактори. Русия вече разполага с военен потенциал от 600 хиляди, нали се сещате, че няма просто ей така да ги държи.