140

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Турция имат $ и тя ше заиграе за Турция.

139

Анонимен

преди 10 месеца

Над нас тегне опасността Ердоган да ни я открадне, а тя самата нито веднъж не спомена треньора си Живко Живков, каза че тренирала с хора? демек не със софтуер

138

Анонимен

преди 10 месеца

Нургул прави силна атака през центъра с белите кончета.

137

Анонимен

преди 10 месеца

Сега още повече оценявам подвига на момичето, което изкачи К2 и др. със собствени средства, а дори няма парична награда за това, само селфи със знамето.

136

Анонимен

преди 10 месеца

До Зозо Гриш не е добар и постоянно пада.

135

До 130 Д-р Сърп и...

преди 10 месеца

Драги, ти ще си отидеш от света такъв, какъвто си роден - никой! Счупи ***. А това мило момиче ще е завинаги известна, богата с ума и труда си и ще я възхвалява светът. Ти отсега си забравен, въпреки грандиозната ти наглост.

134

Пич

преди 10 месеца

"Е да ама ако не бяха Русия турците щяха да избият бг както арменците." А да бе, щяха. Това щяло да стане, онова щяло да стане ако не били руснаците. Какво е щяло да стане никой не знае. Знаем какво стана под крилото на руснаците - мизерия, простотия и убийства. Със сигурност много по-хубави неща щяха да станат без руснаците. Където е стъпил руския ботуш, там трева не никне. Доказано е 100-тици пъти по цял свят, какво още доказателство искате?!

133

Анонимен

преди 10 месеца

До Троян Тогава за какво се връщаш в България. Стой в Германия. Германските пенсионери печелат от България а не България от тех.

132

Анонимен

преди 10 месеца

туркинчето яде такъв бой от рускинята какъвто на Шипка дедите й не са яли !

131

Анонимен

преди 10 месеца

41, 'И какво като е туркиня, нещо да ти е направила' -- прочети един учебник по история, не само онези одобрени от Посолството с джендърскиизвращение

130

Зозо

преди 10 месеца

Пък оня пoмak Григор даже не играе за България.

129

Анонимен

преди 10 месеца

До Пич Е да ама ако не бяха Русия турците щяха да избият бг както арменците.

128

Троян

преди 10 месеца

Успокой се бе. Аз взимам пенсия от Германия. От българската държава не съм взел една стотинка. Българин съм. Какво ти пречат чужденците пенсионери, които са дошли да си харчат пенсиите тук?

127

Пич

преди 10 месеца

"На Шипка 1877 турци щеха да искоят сичко ако не беха руските войници" Глуупчо, това е 10-тата война между Русия и Османската империя. Руснаците се борят за Проливите и териториите на османците в Мала Азия. По стечение на обстоятелствата историята и интересите на Русия са свързани и с нашето "освобождение". На руснака изобщо не му пука за България, това ясно си проличава покрай Съединението, за което руснаците са твърди против, и т.н., и т.н. Руснакът винаги е бил тук за да граби и краде.

126

Анонимен

преди 10 месеца

До Троян Има и пенсионери от др. държави в бг живеят но са чужденци.

125

Анонимен

преди 10 месеца

До Доктор Сър Пичук Тя е много млада и объркана и не се знае дали няма да заиграе за Турция. Времето ще покаже.

124

Троян

преди 10 месеца

Тя Нургюл е родена във България и се състезава за България. Без никаква подкрепа от страна на държавата. Пак се търси под вола теле. Стига със тия глупости. Дано да победи довчера.

123

Доктор Сър Пичук

преди 10 месеца

Надявам се Нургюл да загуби просто защото ако спечели ще се превърне в храненик на данъкоплатеца български до живот с пожизнена пенсия, стипендия или нещо подобно. Ние нямаме нужда от още храненици шампиони по шах, водна топка или плуване. Имаме нужда от хора които могат да дадат на държавата и то не само престиж, а не само да вземат каквото могат от нея.

122

Анонимен

преди 10 месеца

До Клеций II На Шипка 1877 турци щеха да искоят сичко ако не беха руските войници. ВСВ бесарапски бг се бият срещу немци.

121

Клеций II

преди 10 месеца

"Руснаци, бесарабски бг, македонски бг и др. войници са си оставили костите за България" Кога и къде руснаци са си "оставили костите за България", бе? Къде бе?! Това са резултатите от 45 години промиване на мозъци и фалшифициране на историята. Руснаците винаги в световната история са ни пречили на развититието, и са лобирали къде по дипломатични пътища, къде с военна сила, да сме подчинена, разединена и слаба държава. Когато и д апогледнеш, все ще го видиш, стига да не гледаш с червените очила.