39

До 43

преди 9 месеца

Ми купи си надуваема лодка и лък от Декатлон и ходи да защитаваш икономическата ни зона бе! Защото България няма флота..

38

Анонимен

преди 9 месеца

До 33 - "До Анонимен 31. С кво сме изплашени от изток и кой ни е нарушил суверинитетя бе ? Някой навлизал ли е в териториалните ни води, въздушното ни пространство или на българска земя ?" - Да руски военни кораби са в икономическото ни пространсво на черно море повече от две седмици и блокират движението на корабите, включително взеха на абордаж еднин Турски кораб. Това си е директно нарушение на един куп международни договори подписани и от руснаците...

37

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 37 Не са никакви глупости а факти от историята. Прочети историята от Иван Лилов човека е описал много исторически факти от източната политика на Русия и нейната цел. Включително и срамния епизод на пленяването на Петър първи от Балтаджъ паша за което няма и една дума във величавата руска история преправяна десетки пъти от руските историци.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Май е по-добре да ритнем договора за ф16 и да си поръчаме кораби. Всички ще ни се радват, особено турците.

35

И аз предлагам

преди 9 месеца

Да купим 20 надувами лодки, 50 лъка със стрели и да тръгнем посока Украинското Черно Море да нападаме Руски военни кораби!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Военоморска база на НАТО в Бг няма да има, независимо как ще свърши войната. Турция ще е винаги против. Проучванията за нефт и газ, след толкова години и фанфари едва ли ще продължават точно сега. Така или иначе, от тази война само губим, по-добре да свършва по-бързо, тогава ще се оправим. А сега само чешем езиците и се подлагаме в чужд конфликт.

33

ПРЕДЛАГАМ

преди 9 месеца

ДА НАПАДНЕМ РУСИЯ-ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ СИГУРНО ЧЕ ЩЕ СЕ КРОТНЕМ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 100 г!Гиди мишоците!!!

32

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 36. С писане на глупости не стаа бе...

31

Анонимен

преди 9 месеца

Червената папка завещана от Петка първи е в сейфа на Кремъл и се предава от цар на цар от генерален секретар на генерален секретар и от диктатор на диктатор. А в нея пише че Черно море трябва да стане руско езеро, че проливите трябва да са руски и крайната цел на Русия е завладяването на Йерусалим и Божия гроб. Тази папка трябва да стане отправната точка за българската военна доктрина.

30

Аууу

преди 9 месеца

Иска да импортира кораби на САЩ и Нато в Черно море ли? Защото ние нямаме собствена флота..и ние ли са станем военен полигон на Нато като Украйна?

29

Ано

преди 9 месеца

Чукчов, долен ляв п.едал...на колелото не ми работи.

28

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 31. С кво сме изплашени от изток и кой ни е нарушил суверинитетя бе ? Някой навлизал ли е в териториалните ни води, въздушното ни пространство или на българска земя ?

27

Анонимен

преди 9 месеца

Русия иска отново да притежава цялото черно море, като при комунизма. Беше се разбрала с Турците, а другите ѝ лижеха Г.. и бяха с техни управници. Ама сега държавите искат поне някаква самостоятелност и да няма тоталитаризъм, та затова и рашките минаха в настъпление. Затова и почнаха да разбунтиват духове и в Молдова. Останат ли им сили след Украйна, ще продължът по план.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Владимире добре, ама ББ категорично отхвърли идеята за морски бази на НАТО в България за да се подмаже на Путин. Това подмазване сега струва постоянна руска заплаха от изток и грубо незачитане на българския суверенитет от страна на Русия.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Според предателите комунисти вие по принцип нямате държавни интереси щом не съвпадат с възгледите на московските орди

24

Анонимен

преди 9 месеца

Всяка нормална държава, трябва да има собствени интереси, не само Техеран, а ние имаме американски интереси. Той не се е загрил за нашите национални интереси, а за тези на НАТО.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Имам си мозък ти съвест нямаш

22

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 26. Жалко че за толкоз време не са ти сложили и мозък

21

Анонимен

преди 9 месеца

Що да ни дават оръжие като показваме че милеем за раша и искаме раша да ни го слага като след 45

20

Анонимен

преди 9 месеца

Повторението е родителката на знанието.