70

Анонимен

преди 10 месеца

От 2 месеца е това правителство и само като погледна Денков и лицето от снимката и разбирам, че по зле не е било.Дори няма да коментирам какво направиха за тези два месеца.Това е някаква пародия на правителство.

69

Алена

преди 10 месеца

Това е най-доброто правителство, което сме имали от промените през 89 -та до сега. Хора обединени в името на страната и народа с ясна цел и задачи за просперитет и нареждането ни след първенците на старият континент. Вярно е, че на моменти има грешни изказвания допуснати от неопитността на някои хора от ПП, но г-н Борисов и генерал Бойко Борисов, като истински стожери на демократичните процеси от нас веднага се намесват и корегират.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Нали не беше коалиция? А сглобка.. интимна при това.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Мислите ли, че Габриел случайно се е отказала от милиони в евро, за да се кандидатира за Министър председател на ГЕРБ?Брюксел Габриел е получавала 60 000 евро месечна заплата плюс безотчетни пари за командировки, самолетни билети и просторно жилище и още един вагон преимущества.И ей, така зарязала всичко, за да се върне в България преди нищо да не е било уговорено и гарантирано? Дали са и гаранции, че ще бъде министър председател. След това работата се закyчи и явно А.Петров е сглобил сглобката.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Е нали нямаше коалиция?

65

Един

преди 10 месеца

Представител на тези, които никога не се качват на Шипка.Как стигнахме до тук хора? Как позволихме такива тотални *** и предатели да ни управляват?

64

Анонимен

преди 10 месеца

"Ролята на Алексей Петров за стъкмяването на коалицията е абсолютно никаква"------- чакайте малко. Нали уж нямаше никаква коалиция между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС?

63

Анонимен

преди 10 месеца

Калинка Калинкова кравешко-гледаща.

62

бг смешки 2

преди 10 месеца

така работи кабинета че убийствата следват едно след друго ! ОВЦА ПР***СТА !

61

ТМП

преди 10 месеца

Тиквата Мълчи Подозрително (ТМП)

60

Бостанджийски Неволи

преди 10 месеца

Трактора пукна картера на една ГОЛЕЕЕМА тиква.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Ей, ИЗРОДДД, и твоя час ще дойде маммицатаа ти мръъснна!!!

58

до 53

преди 10 месеца

До ВасилевАлексей никога не се е занимавал с наркотрафик . държеше *** и други бизнеси ( Законни ) но с наркотици не се е занимавал никога . това не ти е ВИС И СИК от едно време ! иначе си прав че ЦРУ и българската държава участват в тези дейности но след 1990та в БГ каналите се приватизираха !

57

Василев

преди 10 месеца

Руските агенти го убиха Алексей Петров, а буквите на президента Румен Радев ще бъдат записани с катран в паметника на несъстоялото се българско национално духовно обединение!Агент Триша Бенет!ЦРУ!!!

56

Анонимен

преди 10 месеца

"През последните 2 месеца България излезе от международната изолация, в която беше изпаднала последните две години"--------------------Били сме в "международна изолация" без да знаем?

55

Анонимен

преди 10 месеца

Семпло момиченце от Гоцеделчевско с вид на отличничката на местната гимназия, което имало късмета да се омъжи за асистент на голяма европейска клечка и така да бъде лансирана в голямата политика и големите игри.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Има си цял раздел в психологията обясняващ, че използването на такова количество категорични изразни средства в едно изречение с цел да се отрече нещо само доказва, че отрича истината.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Е добре ! Тpaвеpc .

52

ВИЖТЕ Я

преди 10 месеца

Запомнете това лице - Новия Турчев .Тази жена иска да продаде България за няколко милиона и един хотел на Черно Море . Тази жена е следващия Премиер който ще забрани 3-ти Март , ще бута паметници и ще подпише за Военни Бази на САЩ в България - тоест , ще продаде територии от България на Чужда Държава . Тези територии ще са като Гуантамо в Куба - никога няма да се върнат в Границите на Държавата ни .Трябва да кажем Стига , докато е Време .

51

Генерал Джудже

преди 10 месеца

Диктатора Путин лично нареди екзекуцията за да свали правитеството са сглобката.