248

Анонимен

преди 9 месеца

До im-ДртiйDiN0man! .... да, ама за това трябват хора, техника и най вече АКЪЛ....а окрите нямат нищо...

247

Deep Purple

преди 9 месеца

Да, Keep on moving, Украйна! Аз съм с вас.

246

Анонимен

преди 9 месеца

До проповедник ..... кво беше туй нящо - окрайна...щото го няма на картата...

245

im-ДртiйDiN0man!

преди 9 месеца

Както се казва и изпя навремето от великаните Дийп пърпъл: Keep ON Moving! така че рано или късно воините на UKA нема как да бъдат спрени да отвоюват от агресивно действащия нашественик цялата завзета от него изконна техна територия на Родината им, като по този начин ще избутат всичката тая пасмина далеч зад Днепр-реката и ДОН, бира се, и ще освободят напълно двете завоювани досега псевдо-русскиэ республики ДНР+ЛНР

244

Анонимен

преди 9 месеца

по скоро са преодолели полето, което руснаците ползват за тоалетна...

243

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

242

Българин

преди 9 месеца

Русия вече мина на военни релси. Тук вече не говорим за някакви шансове за успех на украинското "контранастъпление", а говорим за това кога Русия ще започне същинското си настъпление.

241

хи-хи-хи

преди 9 месеца

Укрофашистката агенция УНИАН цитира...краварския институт за изследване на войната.Значи укропите разбират от краварите как побеждават на фронта.Е нищо.Поне 800 укропа вече са поели в последния си път.Така след всяка подобна статийка.А дебелата родна укрофилка Олина Василенко е в творчески екстаз.От три месеца иска да съчини някакви успехи на укропите.

240

Офанзива

преди 9 месеца

Aма нито дума за големите украински загуби в Луганск и опасността от колапс на фронта там...

239

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 270 Война няма в родното ми село защото храбрите украински войни спряха дивата руска пaплач на 20 км от руската граница.

238

Анонимен

преди 9 месеца

Какво ми славиш Украина, слави си родното село, че още няма война.

237

Анонимен

преди 9 месеца

Слава на великият руски народ ! Съд за убиеца путин и престъпният му режим !!!

236

Анонимен

преди 9 месеца

два месеца за едно Роботино, вярно пише оня украиски блогар, че напредват с 24 сантиметра на ден.

235

смешковци

преди 9 месеца

Когато преодолеят първата отбранителна линия тогава пишете!Те са три на брой.

234

Анонимен

преди 9 месеца

Аз избягах, а ти не можа да прескочиш оградата! Успех!

233

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 257, А твоето място е в лудницаата от където явно си избягал наскоро. Но нали ни е скапано здравеопазването - тук безпрепятствено омазваш форума с духовните си отпадъци.

232

Анонимен

преди 9 месеца

Украинските сели са преодолели дедовия и утре ще правят парад в Москва? Гьобелс Василева не гледа новините по Евронюз, където западни анализатори казват, че украинското настъпление е ликвидирано и украинците ще се надяват за ново настъпление напролет. До тогава Запада ще ги помпа с оръжия, за да може догодина Зеленски да ликвидра и последния украинец от мъжки пол, който не е имал пари за подкуп, за да не го закачат.

231

Гай Баньо

преди 9 месеца

Военна мъдрост , автор неизвестен:Ако искаш красиво оръжие купувай от Европа!Ако искаш скъпо оръжие купувай от САЩ! Ако искаш да воюваш купувай от Русия!!!!

230

didid

преди 9 месеца

Много русофилки във форума. Нека има, да има приход в чуждестранн валута, макар и рубли. Все е плюс за Майка България. А русофилките нека си пишат - НАТО-вските оръжия не струват, избивали украинци на оусия, и т.н. Да ам ваша-тупа-мала-раша затъва в блатото и не може да додрапа до Днепър. За съжаление социализъм смесен с национализъм деъства само в началото на 19 век. После се видя че комунизъм-социализъм-рашизъм е чиста форма диктатура.

229

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко си идва на мястото! Мястото на мoнголите е в Сибиря!