122

Анонимен

преди 9 месеца

"цяла статия да оправдае основната цел на рогатия. Те даже си го бяха написали на едни камъни където ги събориха скоро, че населението на света трябва да се сведе до 500 милиона, вируси, войни, ваксини, лгтб комюнитита, отровна храна и вода, отровен въздух, геноцид в болниците, отравяне с медикаменти и още и още и още.." - Тос па и тоя па лудия, отккачения, ненормални, недодялания кави ги бълва ... Бан за тебе и кенсъл момччч

121

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 133 - AMa kak ... учените не са ли свтилаа на човечесвото. НЕтрябва ли, да се редуцират лошите и ненужни хора, а не добрите, и мъдрите?

120

Това обяснява

преди 9 месеца

Налагането на хомосексуализма по всички начини - нали не могат да раждат. Обаче не трябва да им разрешават да си купуват деца иначе се обезмисля

119

Анонимен

преди 9 месеца

Уви хората стават все повече homo и все по-малко sapiens. Е па щом учените поддържат редуцирането на населението, да почнем от тях, да им дадем шанс да водят с пример, не с празни дрънканици.

118

Анонимен

преди 9 месеца

И учените измислили как да ограничат популацията. Първо пуснали вирус който да избие милиони, а после за борба с вируса пуснали ваксина която да направи хората импотентни.

117

Анонимен

преди 9 месеца

Язе викам корекциите да започнат от западните политици и собственици на корпорации.

116

Анонимен

преди 9 месеца

тия са големи садисти - не е случайно че са пръсноли лаборатори за биологично оръжие по цял свят па една има и в българия - тотални античовеци са американците

115

Мдааа,

преди 9 месеца

Глобалягите подготвят стадото за заколение,уж загрижени за неравномерното изчерпване на ресурсите... Разбирай,искат още власт и контрол над населението,за да осъществят пъклените си планове за "златния милиард" .Въпроса е дали ще им позволим и дали все още има хора,готови да се съпротивляват... И какво по дяЛовете значи "еволюционният еколог"!?!

114

Анонимен

преди 9 месеца

Братвежи на западните к0мунисти. Типично по сталински - има човек, има проблем; няма човек, няма проблем.

113

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС еврзони валутни аборти са точно това съкращаване парите на българите за да се обеднее и после лесно намалява броя на населението и се контролира отвън какво население ще е .

112

дедо ви

преди 9 месеца

има държави със свръх производство при размножаването , вземете мерки вместо да обяснявате какво щяло да стане !

111

Нико

преди 9 месеца

До АнонименСамо след десетина години, когата 45 години демокрация стигат, БГ ще бъде 5 млн.Това е резутатът 32 упадък.

110

Българин

преди 9 месеца

Пълни глупости. Този явно не е чувал за квантовите компютри и възможностите, които съвсем скоро ще бъдат в обхвата на хората.

109

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Ми започна се намаляването на населението.Украинците намаляха с 500 хиляди

108

Анонимен

преди 9 месеца

Аз предлагам само няколко стотин милиона бели хора да останат, и 50 милиона японци. Тогава всички проблеми ще свършат

107

Анонимен

преди 9 месеца

"Който копае гроб другиму, сам пада в него"!Казано е в Библията.

106

лАБ анималс

преди 9 месеца

Значи Ассан Омеров от Бабинци няма да бъде последният , а? Плашите ли ни бе Страхувате ли ни бе,ейджурнали маникюристки джуки преписвачки на Глобалистка помия.

105

Малтус

преди 9 месеца

Ара.белите ще станат 666 милиарда и ще мирясат

104

Анонимен

преди 9 месеца

нали за това ви измислиха тая пландемия и после ваксините. дупчете се с бустерите да намаляте населението. вече над 60% от семействата не могат да имат деца благодарение на елексира.

103

До 110

преди 9 месеца

По онова време хората не са разбирали опасностите от кръвосмешението. Създавали са потомство с хора от тесни семейни кръгове или с цел да запазят и увеличат богатството си. Много по-късно науката открива причините за мутациите. Светът по онова време не е бил така отворен както сега. Та те са се придвижвали с мулета или пеша. Сега хората имат много по-високо ниво на интелекта и развитие.