144

Малко за политика

преди 10 месеца

Ще бъде интересно да се гледат врътките на ПП-ДБ по време на общинските избори, особено преди очертаващият се балотаж в София. Тогава ще потърсят за подкрепа пак бившите си партньори от Изправи се БГ! , които сега са вдигнали палатки пред паметника на Съветската армия. Но е съмнително, че ще я получат. И когато кмет на София стане пак гербаджия тогава ще търсят вина у всички други, но не и в себе си.

143

ПП

преди 10 месеца

Предлагам да върнем 9ти септември

142

ПП

преди 10 месеца

аз не знма кво иска електората но никой н его е питал затов ана местнит е избори ще с е разбере кво иска ибрик или достойнство

141

Ххх

преди 10 месеца

Кака така ве,нали обществото беше разделено,кво са тия мижави 9.6 % ве ?!!!

140

Хохохо

преди 10 месеца

Галъб са му казали кой да анкетера е кой не!!!

139

А ПП-ДБ накъде?

преди 10 месеца

За ПП-ДБ вече ГЕРБ не е враг, а (не)коалиционен партньор. А им трябва враг за да поведат по знамената електората си към следващите избори. Най-удобни врагове се оказват русофилите. И затова: да премахнем паметника на Съветската армия, да сменим националният празник, а може би и да потърсим някой руски шпионин. Но това ще им изиграе лоша шега на следващите избори. Електоратът на ПП-ДБ ще се свие само до ***. А тогава накъде? Ще потърсят пак тези, с които бяха на площадите но късно.

138

Алън Грант

преди 10 месеца

Тия изследвания са толкова изтъркани. Ясно е,че желаещите да остане трети март имат сериозни пропуски в образованието си. :D Само на тях не е ясно,че са кухи.

137

Кики

преди 10 месеца

Ала-Бала с Президента и със Реални 7% - взехме Цялата Власт в Държавата!

136

Анонимен

преди 10 месеца

Открихте топлата вода! Интересно е ако направите анкета за паметника,какво ще кажем !

135

Само 9,6%

преди 10 месеца

А иначе по форуми и коментари леле майко разделение на бг народ гражданска а то се оказа че има едни 5% платени и 5 % заблудени либера, сти,дето се опитват да ни убедят че слънцето изгрява от запад.сигурен съм че ако галоп направи проучване и за Еврото пак толко ще резултата 9,6% подкрепящи.

134

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо, ама нищо друго не може да се сравни с освобождението ни от 500 годишно кърваво робство. Никакво съединение, 24 Май или каквото още се опитват да ни пробутат, няма такава скъпоценна стойност!!!!

133

Анонимен

преди 10 месеца

Какво искат българите няма никакво значение.Важно е какво искат САЩ.

132

Гнусни

преди 10 месеца

Нямам против, но това ли е най-важното в момента?!? Мястото на мутрите е в затвора, не във властта...

131

Анонимен

преди 10 месеца

До Аз пък...---------------------------------------------------------И аз съм съгласен, 6-ти септември е много подходяща дата, актът на Съединението и девизът "Съединението прави силата" напомнят за смелостта на нашите предци, ценностите, които са имали и любовта им към България. Тази дата ни напомня и за героизма на българските войници след това, през Сръбско-Българската война.

130

какъв

преди 10 месеца

национален празник. По Нова върви една реклама на вода Банкя с еднополов брак. Върви всяка вечер. Свадба между дами, едната е булка, другата в мъжки одежди. Даже са орязали рекламата!

129

Паметникът на

преди 10 месеца

Съветската Армия ще го ДеМонтирате, но Само През Труповете ни, през Мъртвите ни Тела!

128

Анонимен

преди 10 месеца

За мен няма значение кога е, така или иначе днешната младеж ще ни погребе националността. Не им се бачка, не им се учи, седят в тикток и се бабанят за пуорно пари в онлифвнс. А за Раша - неутрално. Никой не иска да го гръмнат на разходка или да се наръга без да исла 40 пъти

127

Анонимен

преди 10 месеца

Като ходиш на море в Гърция, кажи на всеослушание, че Солун е български град и там ще си останеш в панделата...на море

126

Малко за политика

преди 10 месеца

Заради нежеланието на много хора да гласуват в НС се събра парламентарно мнозинство, което се залови да върши евроатлантически д'ивотии, които нямат подкрепа сред мнозинството от българският народ. Не се съмнявам, че са способни да променят и денят на националният празник. Но и тази промяна ще си отиде заедно с тях На следващите избори ПП-ДБ ще получат само гласовете на ж'ълтопаветниците.

125

Аз пък...

преди 10 месеца

...си искам 6ти септември 1885, ама пита ли ме някой! Тогава ние БЪЛГАРИТЕ абсолютно САМИ!, си извоюваме целостта на страната си. Единственият ден, в който БЪЛГАРИТЕ, без руснаци, без американци, без гърци, без турци, без сърби и без немци, абсолютно САМИ, и под давление на никой, по своя СОБСТВЕНА воля, решаваме какво да правим и го правим, без да ни диктува който и да е било! Кога ли пак БЪЛГАРИТЕ ще решаваме, без някой да ни диктува, клета Българио ;( ?!