7

С други думи

преди 1 година

Държавата тормози хората и щади престъпниците. Сега ще замълчат ли форумните съдии най-накрая? Казаха ви го в прав текст: всички можем да светнем! И не само за наркотици!

6

Анонимен

преди 1 година

Дори енергиините напитки се отразяват в тестовете за наркотици. Те съдържат гуарана, която от семейството на канабиса. Пиеш монстер или редбул и ти отчита употреба на канабис..

5

Анонимен

преди 1 година

Питайте експертите от коментарите в днес.бг. За тях проблем няма. Не пиеш и хапчета , а ако пиеш дори за главоболие , пак не шофираш.

4

Анонимен

преди 1 година

Този закон е лобистки за лапачка на ченгетата.

3

Анонимен

преди 1 година

А полицаите защо категорично отказват да се тестват? Защо полицаите в Бургас са се вдигнали на бунт и са заплашили, че масово ще напуснат, ако им се правят тестове за наркотици???

2

Анонимен

преди 1 година

Когато се тестват полицаите, тестовете дават много фалшиви резултати... Ноооо, когато се тестват гражданите, тестовете не дават грешни резултати. Това е системата в България. За едни може, за други не. И полицията леко така забравя да спомене за чадърите си над техните си хора, които си карат както си поискат и под въздействието на каквото си поискат

1

Анонимен

преди 1 година

Демек да разбираме, че нищо не е наред и всичко е пунта-мара.