123

ЦИРКА Е ПЪЛЕН

преди 9 месеца

Толкова живи предавания, хиляди СТОТИЦИ ХИЛЯДИ коментари и не се намери един смел българин да се изправи и да пита Боко, защо уби Алексей Трактора, или барем да му звънне да си направи устата. Цялата държава ли сме роби на тоя дебел банкянски мафиот?!

122

Поскан Салза

преди 9 месеца

Поредна нелепа смърт, млад човек ни напусна. К'во бе?! Алексей си беше млад човек, на към 50-60 години. Това не е старост. Човека го убиха без време. Нека е мир на душата му. Все пак човека не беше страхлив или глупав. Не беше и гей. Човек за пример беше.

121

Анонимен

преди 9 месеца

Щом жената след като е простреляна някак успява да се добере до пътя казва на случайно минаващи украинци, че иска телефон и от телефона на украинците звъни на 112, значи те не носи със себе си телефон, а и Петров е бил без телефон. Кой отива без телефон по пътеките? Нали все пак може да се подхлъзне някой или да падне, а само по мобилния бързо може да се открие? Има нещо, което с много загадъчно и понеже полицията мълчи като пукел, хората развинтиха въображението си.

120

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Радев що правиш така бре ?

119

Бонго Бонго

преди 9 месеца

На Бойко да му ядете щангата.Има толкова хора на,които Петров им е взел бизнесите,че Бойко неможе да се нареди на опашката за ресто. Беше влиятелен човек, едни от най опасните в България. Жалко за децата и близките му. Тези престъпления започнаха от Радев ,който сега вкарва интрига , че Бойко е виновен.Радев е престъпник

118

Убива и в Европа

преди 9 месеца

Борисов и неговите банди(милиции) , защо лицето Бойко Методиев Борисов е недосегаем!?

117

до 135

преди 9 месеца

Мирослава Михайлова треньор по тенис. Има качени снимки в нета. Няма общо с другата Мирослава от Лев Инс, за която пуснаха слух през деня. Само личното име е съвпадение.

116

Анонимен

преди 9 месеца

Това е твърде лично да се усамотява с тази жена в планината. НСО по протокол не трябва ли да са в периметъра? Защо случайни хора се обадили на 112? Къде са дремали гардовете? То не, че е възможно да се спаси мишена, но за авторитет на службата поне да бяха видяли или чули нещо.

115

Анонимен

преди 9 месеца

А охрана верно ли е чоплила семки?

114

Анонимен

преди 9 месеца

Да не излезе накрая, че е стреляно от упор в окото?

113

Анонимен

преди 9 месеца

Някак нелогично експерт по сигурност, с три опита за убийство, едното от които с гранатомет, отива да се мотае в храсталаците точно където няма мобилни клетки и видимост. Като сюжет на роман е цялата история. Дали не е оставил документи и записи за всичко което знае? Едва ли ще занесе тайните си в отвъдното просто ей така. Вероятно сега ще се разкрие нещо много голямо.

112

Анонимен

преди 9 месеца

Най-вероятно жената го е гръмнала и се прави на луда.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Коя е простреляната жена? Защо от болницата я лекуват като неизвестна? Нали колата и е паркирана до ресторанта? Знаят коя е. Крият, за да не я ликвидират понеже е видяла покушението.

110

Анонимен

преди 9 месеца

На мен ми мирише силно на петрол и газ. Така някак си международно ми намирисва.

109

Анонимен

преди 9 месеца

Все пак са имали някакви данни от службите за предстоящо убийство и назначиха преди 2 дни спец.охрана на Киро, Гнома и Пинокио. Само, че убиеца объркал двата щата. Съвпадение ли е? Няма как да е случайно. Изведнъж цялото НСО се изсипа да варди Пепейците.

108

Грозев

преди 9 месеца

Кирил Петков е злоупотребил с доверието му

107

Анонимен

преди 9 месеца

Кой би спечелил от подобно развитие на ситуацията? Случаят подсказва, че извършутелят е приближен на Алексей Петров, на който той е имал доверие, защото Алексей Петров не е човек, който може да ликвидираш просто ей така. Та.. въпроса е кой е този човек, който би имал нужда да се докаже, че още е влиятелен, достатъчно могъщ да убие Алексей Петров и толкова безскрупулен да го направи, сякаш за добър ден. Защото това е хладнокръвно убийство, присъщо само на психопaт от ранга на Борисов и Алексей.

106

Анонимен

преди 9 месеца

Утре протест в защита на невинно гръмнатата жена. НИТО ЕДНА ПОВЕЧЕ!

105

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно защо не го пратиха на почивка в Дубай при Божков. Сигурно държавата свърши парите и прави съкращения на разходите.

104

Кой ли е?

преди 9 месеца

Мафиотска разпра за надмощие. Така наречената "борба за паркомясто". Единият участник е ясно кой е (трупът), а другият?