37

Историка

преди 1 година

Русия ще загуби тази кървава война. Тя започна войната и тя ще я загуби.

36

до 42

преди 1 година

...и не се обръщай към мен на "ве" *** , как ви изтървахме вече три поколения идола ви е Азис Златка и Русия велика ?!

35

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Освен вселената и човешката глупост има още нещо, което е безкрайно... - руският позор...

34

Анонимен

преди 1 година

до 44 Кравар умирисан, темата за нахлуването на Русия ли е в Украйна или за пожар и взривове в Дагестан, че да пиша за руснаците, кравар умирисан????

33

Анонимен

преди 1 година

Много от вас не осъзнават, че 25 човека вече не са сред нас. Толкова повърхностни хора не зсслужават никакво уважение!

32

Анонимен

преди 1 година

до 44 Кажи вее, кравар умирисан къде в 32-ри коментар съм написал че държа повече на главорези? Да съм споменал нещо като Русия и че одобрявам нахлуването й в Украйна в 32-ри коментар? Кажи ве кравар?????

31

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече руснаци умират, толкова по-бързо ще свърши войната. Така че това е едно добро начало за деня.

30

до 42

преди 1 година

Когато напишеш че руснаците са терористи и нямат място сред нас , тогава ще ти пиша плюс , а от писаното виждам че си замаян и издухан копейкаджия.

29

Десен сектор

преди 1 година

"Другите бият по цала Украйна в отговор, но поне не избиват цивилни." Хахахахахаха, хаааааахахахахахахахаха ... еййййй, верно русофилския мозък е тежко заболяване. "Поне не избиват цивилни", вика. От почти 2 години руснаците обтрелват жилищни блокове и избиват цивлни по улиците в Украйна, изнасилват жени и момичета по къщите, този вика - "поне не избиват цивилни". Значи когато и да ви нашибаме на голо с пръчки, все ще е късно, русофилска сгган!

28

Анонимен

преди 1 година

до 40 Кравар умирисан, къде съм написал в 32-ри коментар че държа повече на главорези ве? Ти си откачил тотално, кравар!

27

Анонимен

преди 1 година

Дагестан практически се води в Русия само на теория. Там има поне 20 народа, искащи независимост. Че и нефт има. Като отиват руснаци там, ги питат: "Вы из России? - На теории это и эсть Россия. На практики - совершенно не так. Счастье, что пока не нужна виза..." Та така...Въпрос на време е да се отделят, независимо от това какво е желанието на палячото в Москва.

26

до 32

преди 1 година

Хм , по коментара разбирам че държиш повече на *** главорези от колкото но род и Родина ! Нали знаеш че Бог вижда , и раздава справедливост ! Каквото почукало , такова отговорило , за клането в Украйна и те имат грях !

25

Ужас

преди 1 година

Минусите за коментар 29 са показателни за нивото на колективният интелект във форума.

24

Фактите говорят

преди 1 година

Русия ще изгори до основи и ще има 1000 години мир.Това е предсказано от всеки пророк.Четете.

23

Зозо

преди 1 година

Много пушат тези.

22

Анонимен

преди 1 година

25 мюсюлманина по-малко. То там само мюсюлмани живеят. Единствено Дагестан го свързвам с най-великият ММА боец Хабиб Нурмагомедов. Така и не се намери някой да го победи през годините.

21

Анонимен

преди 1 година

Kравари умирисани у форума, този път нямате повод за радост много много защото зад тези взрове не стоят украинските фашисти. Прoстo инцидент. Кой ще взривява нещо в Дагестан? Ако беше в Русия, да, но тази незначителна руска автономия кой има интерес в не я да загиват невинни хора, кравари умирисани?

20

Анонимен

преди 1 година

Коя терористична групировка ще поеме отговорност?

19

Анонимен

преди 1 година

Напрежението ескалира. Едните бият по Русия и убиват цивилни. Другите бият по цала Украйна в отговор, но поне не избиват цивилни. Все пак руснаците още не са прибягнали до касетъчни бомби, които не подбират.

18

.

преди 1 година

До 14 каква копейкаджийска логика? Отвратен съм от рушките безчинства, а някви слабоумници тука ме наричат копейкаджия. Я се оправете малко, болни мозъци такива. Всяка смърт е тъжно нещо, и само душевно болен човек може да се радва. Б ах в ашта майка копейкаджии и евроджендъри, толкова сте ми гнусни с вашата изпаднала пропаганда. Не сте хора, и няма станете никога такива явно!