57

роумингар

преди 10 месеца

Добре де, напишете как да се различават банкоматите на измамническата мрежа! Банкоматите на американската фирма "euronet" са с големи жълти надписи "АТМ", нацвъкани са по цяла европа, по местата където са туристите, често са пред молове и ресторанти, около плажовете и разните паметници, гарите, летищата и в райони където няма нормални банкомати. Често са плеснати направо на улицата явно в българия даже по селата.

56

габриела

преди 10 месеца

сега разбрала за екзотичния морски украински банкомат . Там си е нормално така . Закривай Габриела картата .

55

Илия

преди 10 месеца

До бай Спас Айде тогава ходи в СССР И ПОЗДРАВИ БАЙ ТИ ТОШО

54

Анонимен

преди 10 месеца

Банкомати - 10% от стойноста на транзакцията... Явно Европейския Бандитизъм минава всички граници... И дори го узаконили разбойниците... Бой и кютек ще оправи всички тия банкови шарлатани. Не спете, а почнете с правителството и депутатите... после с набедените експерти

53

това отново

преди 10 месеца

показва исулването на цените заради туристите и новите заплати по банков път за Провинцията . Скоро по 20 процента . Що ги обират .

52

бай Спас

преди 10 месеца

Едно време при бай Тошо никога не е имало измами с банкомати на Черно море.

51

Анонимен

преди 10 месеца

До НадяЯ кажи сега за теб, мъжа ти го разбрахме?

50

ЗАЩО ЛИ?

преди 10 месеца

Ми за да питаш и да не знаеш - всеки знае да не тегли от жълтите банкомати, но все се намира некой дe6ил да го направи.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Да се чуди човек що не искат хората да ходят на туй чудно място!

48

до 45

преди 10 месеца

Браво бе баровец -дори да е ДО, пак е 1000 лв. Ако боравеше с такива джобни дребни суми нямаше тук да драскаш глупости и да си губиш времето, което е ПАРИ, а щеше да си наглеждаш бизнеса....

47

Анонимен

преди 10 месеца

А Кауфланд взема 25% печалба на салама :)))

46

Мда

преди 10 месеца

За съжаление това не е родно изобретение.Има ги на много места по света , за пръв път ми се случи в Израел преди 15-ина години.Законно е и местните навсякъде ги знаят , тези банкомати разчитат изключително на туристи и нечетящи потребители ,защото преди самото теглене машината си изписва каква такса ще бъде удържана.

45

Бизнеса каза!!!

преди 10 месеца

Всичко е нормално и законно по родното черноморие. Пържоли за 800 лв., банкомати с 10% такса, съмнителни платени паркинги, такса празен стол, такса ентъртеймънт, чадър и два шезлонга - задължително в комплект... Не се оплаквайте, а плащайте, че сезона е къс и пари трябва да се вадят

44

Анонимен

преди 10 месеца

До 42 : Казах ДО 1000. Да, дребна е.

43

Надя

преди 10 месеца

Аз съм софиянка,мъжът ми е от провинцията, голям патриот,привърженик на Възраждане.Но винаги ходи с един и същ анцунг и плетени обувки подарък от майка ми.От известно време спря да се къпе,ходи брадясал,косясъл, зъбите му са изчурели защото не ги мие и постоянно мирише на пот и вкиснало!Не знам вече как да се справя с този проблем! Не иска и да посети психолог.

42

777

преди 10 месеца

И аз така щях да изгоря в Равда на такъв банкомат, добре че една жена ми каза да не тегля от там и ми обясни как стоят нещата... Ново, щом ни казват че е нормално, значи и това трябва да приемем.

41

до 35

преди 10 месеца

Дребна сума в джоба - 1000 лв, браво бе баровец.....

40

Анонимен

преди 10 месеца

Да проверяват къде точно се намират тези банкомати, по принцип пред банките има такива, не на трета глуха :))

39

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименКолко си напреднал само направо си първенец

38

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще плащаш с карта по морето. Разни наркоманчета ти теглят два три пъти сумата и ходи се разправяй после. Българските банки не помагат на клиентите си, иначе нямаше да има такива банкомати. Каква банка си, когато не се стараеш твои автомати да покриват региона на черноморието!