203

Ха ха

преди 9 месеца

До Анонимен Когато горяха пожарите у нас някой от ЕС .... В грешка си баце . Германия ни предложи хеликоптер за гасене на пожари , ама на цена 100 хил евро на ден . Приехме офертата на руснаците само защото те искаха от нас единствено да си платим горивото което ще изразходва . Ама вече така си подредихме отношенията с Русия че при следващите пожари единствената ни оферта ще е хеликоптер от Германия на цена 250 хил евро на ден + отделно цената на горивото... Инфлация е . Разбииш ли....

202

Itso

преди 9 месеца

Скъпи сънародници, за благото на развитото човечество и цивилизования свят, за Бога братя, не влизайт в Шенген и не приемайте еврото!!! Не съсипвайте стотици години на човешка еволюция, стойте си където сте и не пречете на човечеството да се развива нормално!

201

до 212

преди 9 месеца

До Анониментова с търговията не идва от инфалцията а от спекулата у БГ ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА Я НЯМА !

200

BG СМЕШКИ

преди 9 месеца

виждате ли какви смешки ви говорят ?!!??еврото не било проблем разбираш ли но инфлацията била най-висока след въвъждането в Хърватия . лъжат ви ! и българите ги лъжат но те са про***Сти и няма как да разберат че ги лъжат !

199

Анонимен

преди 9 месеца

Въпросът е кои са по-крадливи,те или ние?Ако всеки търговец реши да те прецака,макар и с малко,защото сега му е паднало,накрая на месеца джоба ще ти олекне без да си се усетил.

198

Анонимен

преди 9 месеца

Когато горяха пожарите у нас някой от ЕС дойде ли да помогне? единствено руснаците пратиха самолет, еурохатлантичета долни и жалки!

197

Анонимен

преди 9 месеца

не е проблема толкова поскъпването което при нас ще е повече,най лошото е че ставаме зависими от милостта на еуродрогарете ни -които ако погледнете историята не гледат на нас като на първи приятели.После не слушаш ли няма евро-сега не слушаш ли -имаш си лев!

196

Анонимен

преди 9 месеца

Само наще *** тука продължават да си тачат русията и натискат да не приемаме еврото.

195

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо ако трябва да стане - то ще стане. Но по-добре е да стане с твоя помощ, а не против тебе. Колкото и да се дърпаш, по-лошо. А ние, българите сме шампиони от много години на тая игра. И накрая и солта изяждаме, и тоягите, и една торба жълтици плащаме. Такава ни е диагнозата - вечно да отлагаме, все някой да не ни измами. Така не става.

194

Анонимен

преди 9 месеца

Хърватия е подредена държава. Хората там са много различни от нас. Наистина са европейци.

193

До 205

преди 9 месеца

Ти пък си искаш да си русороб, отивай в блатото тогава.

192

Бгг

преди 9 месеца

Хърватите станаха тотално зависими евророби.

191

Анонимен

преди 9 месеца

Стига сте ни натрапвали Хърватия. На Хърватия като и отърва да е обслужваща територия, като са си плюли на името, не значи и е България трябва да го направи.

190

Четете бе

преди 9 месеца

Франция нападна Нигер и не е агресор, заразлика от Русия.

189

До 200

преди 9 месеца

Май те знаеш, че има курс купува и курс продава при валутите, а? За 100 милиона загубата е колосална, защото при превеждане на пари извършваш две операции, а не една. Продаваш твоята валута на курс продава и купуваш чуждата на курс купува. Оттук имаш двойна загуба. Не си учил математика, нали? Бачкатор си за 3 хиляди нейде в склада?

188

Анонимен

преди 9 месеца

До Таня 186 Фирмите търгуват по банков път. Единната валута няма предимство когато се търгува с карта и през банката.

187

До 194

преди 9 месеца

Какво е направил Макрон в Нигер? На всяка рушка измишльотина ли вярваш, само защото ти харесва как звучи?

186

Анонимен

преди 9 месеца

Когато се кажат какви са отрицателните въздействия и се съпоставят с положителните, едва тогава може да има някакво смислено обсъждане по въпроса.

185

Иван

преди 9 месеца

Еврозоната и еврото в частност е супер за умните хора, които знаят как функционира финансовата и парична системи и могат да правят много пари само от евтините пари. Сега за пр0ст0людието може и да стане невъзможно да си купи жилище (ама те 34 години не са успели, пък не знам защо си мислят, че в следващите 34 ще успеят ако не въведем еврото). Ами да сте учили на времето, а не да бягате да пушите цигарки и да ходите по дискотеки.

184

Анонимен

преди 9 месеца

НСИ- ИНФЛАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ- ЮНИ 2022Г/ЮНИ 2023Г- ИНФЛАЦИЯ 8.7%