27

Анонимен

преди 1 година

До Браво ТИ ПОВТАРЯШ ОПОРКИТЕ НА БАДЖАНАЦИТЕ- ДА ТЕ ПИТАМ МАДАМ И ГАДЕВ ДАЛИ ЩЕ ЗАСТАНАТ СРЕЩУ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ И ДА МАХАТ С БЕЛИ КЪРПИЧКИ И ДА ВИКАТ СИЛНО, АМА МНОГО СИЛНО ..МИР, МИР....И РАШКИТЕ ЩЕ СПРАТ ДА УБИВАТ, ДА РУШАТ..*** ДА ВИКАТЕ ЗАЕДНО, А НИЕ ЩЕ ВИ СЕ РАДВАМЕ КАКВИ МИРОТВОРЦИ СТЕ.

26

Анонимен

преди 1 година

на първа хотелска линия са,първи са на хранилка и последни по търсене на работа.

25

Анонимен

преди 1 година

Ще призная това правителство ако събере всички годни за военна служба украински мъже от България и ги върне обратно в Украйна. Само така ще се разбере, че се помага на Украйна пращането на оръжие и боеприпаси е показност и чуждопоклонничество пред господарите.

24

Анонимен

преди 1 година

Работно е украинско,слава на Украйна

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Като се запукат в Африка, тогава на Обединени Германски Емирства ще им стане доста напечено! И на франсетата тоже !

22

Офф ,да се омитат

преди 1 година

160 000 укропа са вмирисали страната ни?До кога тези под.човеци ще живеят на наш гръб?Вън фашистите от страната ни!

21

Анонимен

преди 1 година

Байдън ще прати 13 млрд, дето ще изтикат за месец ... Рудсия с 13 мрд ги бъхтее вече година и половина ...

20

Нане

преди 1 година

Богатите укри станаха и пенсионери в България.... ===)))

19

Анонимен

преди 1 година

"Все едно цяла България да се изнесе. Представяте ли си колко народ е това? Това са украински дезертьори." - Ако президенът ми каже на НАТО, че може да разположи ракети срещу Ердоган, а Ердоган,след 20 предууупреждения ни каже, че ще ни изсели и аз ще бегам, баце. Не ща се бия за грандоманщината на некви откачалници. В родата имам 10 войника, някои загинали и по фронтовете. Ще се бием пак, ако трябва, стига да си заслужава!

18

Анонимен

преди 1 година

До Браво - Кой га пита бедна Балгария квомисли по вапроса ..

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 - Ku4e ща влача за теглича. Лично аз платих на държавата ни 4000 данъци миналия месец. Къде отидоха тези пари? Защо не отива в моята общнсот! КАЖИ МИ КДЪЕ ОТИВАТ! КАЖИИИ! КАЖИИИ БЕЕЕ! АЙДЕ КАЖИИ БЕ! КАЖИИИ.... ЩО МАЛЧИЩ КАЖИ БЕЕЕ!

16

Лагерист

преди 1 година

А горките урки ,браво в челните места сме голям келепир , халал да са ни ами що не напишете нещо и за други едни сириици , авгани, иракчани ,а те каква категория бежанци са или тях кучета ги яли -*** наши!

15

Браво

преди 1 година

Тези бежанци отдавна да са си по домовете, ако България не беше пратила гориво и оръжие за Украйна в първите дни. Всичко можеше да приключи без да бъдат убити стотици хиляди и без Русия да присъедини новите територии. Мирните преговори бяха започнали още през март, но бяха спрени от англосаксите и след това се стигна до повторен референдум за присъединяване към Русия. В Грузия всичко приключи за няма и седмица и там Русия не присъедини никакви територии и там нямаше стотици хиляди загинали.

14

Анонимен

преди 1 година

Още 2 милиона като напуснат ще е колкото са българите. Все едно цяла България да се изнесе. Представяте ли си колко народ е това? Това са украински дезертьори.

13

Анонимен

преди 1 година

Да, но в Германия не киснат по хотелите с години, както в България. След като изтекат 6 месеца срока за адаптация, започват работа. Докато в България дойдоха все с претенции, ноктопластики, мигли, токчета. По цял ден лежат на плажа, а вечер излизат на лов за мъже. Получават дневни колкото четвърт пенсия на българи работили 40г.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 - ТАКА ЛИ KU4E! Я покажи! Плащаме яко и се надяваме, че може би, евнтуално, някога, някак си, ЕС ще ни плати ...

11

мак

преди 1 година

Бедна България е почти наравно с Полша. И това трябва да е похвално ли?

10

Анонимен

преди 1 година

До 40Значи по официални данни българският народ плаща ))))Българският народ нищо не плаща ,този който плаща е евробюджета ,а бг чорбаджий-хотелиери обират европарсата.

9

Анонимен

преди 1 година

От тези 72 хиляди останали укри в България колко работят?Или повечето по цял ден се разхождат и безделничат?За Германия ясно там им дават големи социални помощи и квартири.Докато тея останали в бг не се притесняват за парите повечето са от по богатите дошли край морето на почивка.

8

Тед

преди 1 година

А при лошите руснаци мигрираха над 10 милиона.