109

Учете история

преди 10 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

108

Учете история

преди 10 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

107

Анонимен

преди 10 месеца

Геiропа присвои руските активи, което си е чиста кражба. Но бъдете спокойни, само солта в Донбас струва в пъти повече от активите. А геiропейците ще си го получат.

106

Анонимен

преди 10 месеца

"Кличко съобщи в. "Телеграм", че фрагменти от свалена ракета са паднали на територията на детска болница в града, но няма жертви и ранени."... Eee така звучи по-различно. Те са паднали там, защото са свалени от противъздушната отбрана, не защото това е целта. Но някак си трябва да звучи като все едно целта е била детската болница .

105

Анонимен

преди 10 месеца

Сумати укронацяги гушнаха букетите откъм корените хахаха. Много укро жени ще останат свободни и ще са трофей за руските мъже. Ще пада размножаване

104

Учете история

преди 10 месеца

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1885 г., бр. 13, с. 51)

103

Анонимен

преди 10 месеца

Частни американски фирми - Ейййййй малоучникооооооо, САЩ са запечатали нефтените находища в които има нефт за 1000 години .Хиляда не е грешка в нулите .

102

Анонимен

преди 10 месеца

Русия защитава 1300 км фронт в Ново Русия и 1000 км на границата със Стара Русия (Белгородска и Курска области). Кравария кога е защитавала фронт от 2300 км? Единствено германия е защитавала подобен фронт през втората световна война, но всички знаем до какво доведе това. Братушките за заели такава отбрана, че всички укри и нато да нападнат, не могат да пробият мощната отбрана. Всички врагове ще идат при бандера, чърчил, вашингтон, линкълн и наполеон.

101

Православен

преди 10 месеца

Преди дее седмици Антихристът Путин унищожи най-големият Православен Храм в Одеса!Цялото население на Одеса проклина Сатаната ВоВеки!

100

Анонимен

преди 10 месеца

Западът блокира руския износ на пшеница, а от украйна са изнесени милиони тонове пшеница. От всичката пшеница изнесена от украйна само 3.1% е отишла в бедните африкански страни. Западът взе украйнската пшеница без пари, а сега я продава на бедните страни. Западът отново измами останалия свят. На тия гнусни измамници не трябва да се вярва. Долу гнилия запад!!!

99

Анонимен

преди 10 месеца

Западните жени за свръх дебели и свръх грозни, затова западните мъже обърнаха резбата. Гледай и ти да не обърнеш резбата, емигранте, бачкаторе и р0бе на западните корпорации. Или ти вече я обърна?

98

Анонимен

преди 10 месеца

В Ню Йорк Таймс пишат, че западните граждани били впечатлени, колко красива и подредена е Русия. Били впечатлени, че няма въргалящи се наркомани и пияници по улиците. Впечатлявали се, че в Русия няма отпадъци по улиците.

97

Анонимен

преди 10 месеца

странна работа аз мислех че руснаците ще им пратят цветя за убитите от киев руски деца. странни хора

96

Тед

преди 10 месеца

Защо не пишете какво вършат укронсацистите в православните храмове? Какво се случва в момента в Киево-Печерската лавра?

95

Анонимен

преди 10 месеца

По правило основната функция на медиите е да информират. За съжаление, не в Полша. За нас функцията да убеждаваме е много по-важна. (...) Повечето журналисти искат Русия да загуби толкова много че подбират информацията по съответния начин, приемайки желаното за действителност, обобщава публицистът

94

Анонимен

преди 10 месеца

Полските медии преувеличават успехите на Киев и формират изкривена картина за състоянието на нещата, докато всъщност Украйна губи в конфронтацията с Русия. До този извод стигна един от водещите вестници в страната - Жечпосполита, който обвини колегите си в пристрастност. Украйна не печели тази война, въпреки факта, че всички ние много бихме искали това, пише авторът на статията.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя сайт е бъкан с гнусни доларджии, на които им се плаща директно от американското посолство. Самият гнусен пропагандаторски сайт е доларджийски!

92

Анонимен

преди 10 месеца

Руснака много пие и яде само картофи, а гаубицата му от времето на Сталин, като перне супер модерния швабски Леопард 2, същият става на вторични суровини, а екипажа му е командирован завинаги при бандера.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Повече убити окупатори,по-весело лято! Смърт за неможачите! Шойгу,има ли водка,а спецялната по план ли е?

90

Анонимен

преди 10 месеца

Не искаме евро, не искаме запад и джендерсво!не искаме укронацисти да почиват тук за наша сметка! не искаме украйна, ес, нато и кравария да съществуват!