93

една жена

преди 10 месеца

Имам предвид коментар 88 на платения, който се обръща към своя коментар 86, като към написан от друг :):):) Що касае коментар 89, нека по-подробно изясни какво има предвид. Ако не е пак платен.

92

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена От какво съдиш, че е на моя страна? От хипотетичния въпрос какво би станало ако тя го беше изпреварила ли? Аз го намирам за нормален въпрос, а не за подкрепа на една или друга теза. Но щом ти го възприемаш като подкрепа на генерализирано схващане, това само потвърждава, че ти генерализираш и подкрепя основанията за спора ни. Това обяснява и защо не можеш да се извиниш на нормалните мъже.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Престъпник!

90

една жена

преди 10 месеца

Ха-ха-ха. Щом поисках, появи се нов коментиращ, макар че от поне два часа сме си двамата, с платения :):):) и той е на негова страна, хем не е чел коментарите :) Какво съвпадение :):):):)

89

да питам само

преди 10 месеца

Тук май тече някакъв диалог или спор... Съжалявам, но нямам време да изчета всичко.Исках само да питам, какво би станало, ако тя го беше изпреварила ?

88

Анонимен

преди 10 месеца

До 86 Никакъв шанс. До сега доказа, че не е способна да признава грешките си. Иска винаги да се чувства права и безгрешна. Увъртането й също прави много лошо впечатление. Още чакам да каже нещо по въпроса. Не се занимавай.

87

една жена

преди 10 месеца

Няма за какво да се извинявам. Умишлено не се споменава моя коментар номер 7, където ясно личи позицията ми. Нека някой друг пише. На платен писач няма да се извинявам. Но другите добре ме разбраха. Няма недоразумение. Само платеният внушава такова. И още не е отрекъл, че е платен :)

86

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена В такъв случай, можеш да се извиниш на останалите за недоразумението, да кажеш, че не мислиш така за всички мъже и с това спорът би приключил.

85

една жена

преди 10 месеца

Щом някой има проблеми с четенето :) Ясно е адресиран коментарът до платения и изрично споменах приятелите на убиеца. Само платеният не е разбрал :) Всички други са разбрали.

84

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена Очевидно не е станало ясно към кого си адресирала генерализираните обвинения. Нормално е хората да се обиждат.

83

една жена

преди 10 месеца

Нямам за какво да се извинявам. Написах какво мисля конкретно за платения , както и за колегите му, за сайта, който не трие коментарите му, за приятелите на убиеца и за всички, които одобряват такива коментари. Всички останали няма за какво да се обиждат, защото и сами са възмутени, като мен.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Има ли значение, коя партия организира нещо, ако това е нещо хубаво и с цел да пооправи българския гнусен живот? Жертва на насилие, която уж е против това и феминистка не отиде на протеста, защото бил политизиран. За мен няма значение, единственото което е важно е домашното насилие да спре.

81

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена А нещо пречи ли ти да се извиниш за въпросното генерализиране? Ако и след това продължи спора, това ще означава, че ти си права.

80

една жена

преди 10 месеца

Друг похват на платените е, че като захапят, са като питбул. Няма пускане. Сега ще пише тук денонощно. Длъжен е. И сменникът му - също. Докато аз не се откажа и последният коментар да е техен. Така "работят" те.

79

Искам да споделя

преди 10 месеца

По времето на моето съсипано детство и юношество в края на 20ти век (90тте години) нямаше защита от домашно насилие тук, никой не приемаше това сериозно! Дори МВР. Баща ми алкохолик и побойник биеше мама, аз плачех...по-късно започна да бие и мен и изпитваше удоволствие да ме види разстроена. Ненавиждам го за това! . Имам 3 год. по-,малка сестра, която по-късно изкопира точно неговия модел на поведение, биеше ме и заплашваше непрекъснато, казвайки: "Аз ще те ликвидирам". Нямаше кой да ме защити

78

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена Намери спасението си в обвинения. Още една недостойна постъпка. Действаш като класочески манипулатор. А по въпроса нещо?..

77

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 76 Трoлът внушава нещо си за моите личностни качества :) След като "пропусна" да отрече, че е платен :) С което потвърди няколко пъти, че е. Това е друг техен похват - да внушават недостатъци и вина на опонента, без той да има такива. Но, една лъжа, повторена 100 пъти... Така "работят" те.

76

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена А ще отговориш ли нещо по въпроса? Ако излезеш така чрез увъртане и отклоняване на темата от въпроса, демонстрираш личностни качества, които не са достойни за уважение.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Като свидетел на домашно насилия през цялото ми детство от страна на баща ми към майка, четейки за такива психопати излизат в съзнанието ми ужасно много спомени! Нулева толерантност към такъв тип хора-насилници! Държавата отдавна е абдикирала от такъв тип проблеми! А такива хора спокойно си упражняват насилието всекидневно върху жертвите! Не на насилието!

74

една жена

преди 10 месеца

Четете коментар номер 7! Мой е :) И не се хващайте на номерата на платените! Те са тук само, за да ни манипулират. Нямат морал, нямат собствено мнение, нито съвест. Те са платени. Това е единствената им характеристика.