95

Ром"с

преди 10 месеца

Някой вярва ли в поредната лъжа излизаща от Вашингтон? (Особено ми е интересно,фярват ли в това което казват от щатб-квартирата на Джо Байден всички русофоби)

94

Иван

преди 10 месеца

хахаха, решавал, хахаха , както се казваше в една реклама " и един мармот завива шоколод "

93

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ се намесват навсякъде и във всичко. Те са на всяка манджа миродия. Американците мислят, че земята се върти около Америка.

92

Не

преди 10 месеца

Украйна може да победи само ако НАТО се намеси Директно - с мобилизация, бомбардировки и т.н. Но това ще значи със сигурност ТСВ. И още много други страни ще се намесят. Касапница ще е. Това ли искаме??? Украйна дори и да е права - трябва да се ориентира към преговори задължително.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Аха, и вие вярвате? В американски медии има анализатори, които казват, че преговорите миналата пролет бяха развалени заради диктовката на САЩ! Не знам колко трябва да си сляп за да твърдиш, че САЩ не дърпат конците в Украйна...

90

ХА ХА ХА!

преди 10 месеца

баба Меркел каза че преговорите са печелене на време и лъгане на Русия! За какво са му на Путин за пореден път ?

89

тълковен речник

преди 10 месеца

"дрОгар плоскозем" - наркоманче от америка

88

Анонимен

преди 10 месеца

До стига бе - И не са само пари и оръжие. Разузнаването на САЩ, НАТО и сие работи за Украйна. Винаги когато има удари по Крим и моста, разузнавателни самолети на САЩ са били близо до Крим. Случайност нали? САЩ могат да спрат войната за ден, спират да ги финансират и да им дават разузнавателна информация и ония ще седнат на масата за преговори.

87

3-то лице

преди 10 месеца

Познат похват! Мисирките като почнат да обявяват намерени през руснаците - ясно накъде вървят нещата! Абе напишете черно на бяло бе! - "Ние краврите казахме на Зеления наркоман да се готви за преговори!!!"

86

Това

преди 10 месеца

Всеедно аз да съм на системи в болница и да не съм зависим от лекарите и лекарствата които ми дават.

85

стига бе

преди 10 месеца

САЩ отричали намеса, но досега дадоха на укрофашистите 40-50 млрд. по официални данни. САЩ спират да финансират войната в Украйна и последната ще започне преговори до седмица.

84

Анонимен

преди 10 месеца

И да отричат и да не отричат, за всички е ясно, че те дирижират оркестъра. Това е тяхна тактика, винаги да отричат всичко. Да казват например , че Русия ще направи нещо , което те смятат да направят. Тази тактика се вижда и в Зеленски, което е показателно чии команди слуша.

83

Прозореца на Овертон

преди 10 месеца

Айде почнахме с лъжите - все едно не си спомняме кой НЕ ИСКА преговори и си мисли че може да победи Руската Армия!

82

Анонимен

преди 10 месеца

И някой вярва ли на САЩ? Във всички служби в Украйна има американски съветници.

81

българина

преди 10 месеца

Посолството не уволнява депутати, то само назначава правителството

80

Анонимен 11

преди 10 месеца

95 а ти рано рано си влязъл във външа.тоалетна,от която ти идва музата,за да ръсиш глупости.

79

МАНДЖАТА

преди 10 месеца

Сралджата пак не е ходил на тоалетна рано сутри и къде, къде - айде на сайта!

78

СТИГА ЛЪГАЛИ БЕ

преди 10 месеца

"Пречката - президентът на Русия не се отказа от империалистическите си цели" А КОЙ? КОЙ прие закон да не преговаря със Русия? Путин ли им е виновен че укропитеците сами си забраниха да преговарят?!?

77

Анонимен

преди 10 месеца

Тези ни вземат не за прости индианци, а за шайени. А ние сме си обикновени българи, притежаващи земи, гори, ливади и други активи. За разлика от шайените, на които са им ги отнели, както искаше мутрата от Банкя да ни ги вземе нашите си родните. В който сме отраснали. Специални поздрави за приятелите ми, тези от истинските. А те са наистина много. С песните на Владката Марков.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Аха, Зельо да каже пък САЩ в това време да се изнижат като пръдня из ***, а украинците дето останат да си плащат дълга към САЩ!