112

Ъъъ

преди 9 месеца

Къде е счупения нос? То при счупени синусни кости нос не изглежда така. Пък ринопластиката е скъпо нещо и не се прави за един месец.

111

-

преди 9 месеца

Кауза пердута......закривай територията в едно с популацията......съжалявам!!!

110

Год

преди 9 месеца

Да отрежем главата на Дебора, да я подритнем по улиците. Спорта е здраве, нека малчуганите подритват изплезената чутура и може би Българския футбол ще си припомни 1994 ;)

109

Анонимен

преди 9 месеца

Къде е това "ОБЕЗОБРАЗЕНО ЛИЦЕ" и къде са всичките 400 шефа???? Какъв е този театър!!!

108

Дебора,

преди 9 месеца

Извинявай, мило дете, че като общество не успяхме да те защитим

107

Анонимен

преди 9 месеца

До една жена "Или пък, забележете, че има по-непривлекателни физически, но много стойностни жени!" Не мога да се съглася с теб, че непривлекателни=стойностни. Тази всички я обявиха за привлекателна заради силикона и тоновете грим. Но естествените форми на тялото винаги са по-привлекателни, от изкуствените. Силиконът за мен е грозно нещо, от което лъха на про.стотия и никак не ми е привлекателен, а напротив, отнасям се към силиконките със съжаление.

106

хах

преди 9 месеца

От минусите на въпроса ми по-долу виждам, че е поставен от някоя кака, за която е нормално да *** на някой татуиран мачо от дискотеката след почерпка с някое и друго уиски и поздравче от диджея. И после да се чуди от къде й е гениталния херпес.

105

Деди

преди 9 месеца

.........Или пък, забележете, че има по-непривлекателни физически, но много стойностни жени........... Ха-ха-ха-ха-ха, остроумно! Ами ние сме "забелязали", че колкото е по-грозна една жена, толкова е по- "стойностна", то друг избор няма, освен да е разбрана; ако е и проклетия, хептен може да не я огрее.

104

вгзнбг

преди 9 месеца

До 116 (бг) Не, не е ромка, българка е. Що питаш? Какво значение има? Имаше друг случай подобен наскоро от Видин, на друго остригано момиче, тя беше ромка. Но и приятелят и, и той беше ром (да не се бърка с алкохолната напитка).А насилникът на Дебора - и той е чист българин.Но виж, най-големият противник на правата на жените и Истанбулската конвенция е ром. От Варна. Сещаш се за кого говоря нали? Костадин, Костадинка са популярни имена сред ромите.

103

хах

преди 9 месеца

Също да попитам - според вас нормално ли е 16 годишна девойка да се пердаши с женен мъж с дете и с още двама-трима, за които се знае. А кой знае колко са незнайните. На Гошко, че му хлопа дъската и че мисли, че всичко му е позволено въобще не поставям под съмнение. Но нека малко и родителите да почнат да наливат малко мозък и морал в главите на децата си.

102

баба мара

преди 9 месеца

момиче вземаи книгите и се готви за приемните изпити догодина за университетас мъже не се занимаваи защото ще си вечно губеща с този силикон

101

хах до 100

преди 9 месеца

Кой пази Гошко ли? Последните години Гошко се е държал по същия начин и му се е разминавало. Последните години Герб бяха на власт и държаха ВСИЧКО. И сега държат ВСИЧКО. Един въпрос към четящите тук - Гошко кой го е пазил - ние или властимащите?

100

бг

преди 9 месеца

ромите обичат италианските имена като лоренцо ,дебра и п да се правят на нещо доли пък девайчето не е рамка?

99

Анонимен

преди 9 месеца

Няма помен от джуките, изписаните вежди, широчка розова блуза вместо черните прилепнали одежди. Образът тотално се е сменил след това посегателство.

98

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 112 Това не е престъпление, доколкото жертвата е много наясно какво става и се съгласява. Жената не може да "стопява и източва авоарите" на мъжа, без негови изрични действия. Престъпление е, ако му ги открадне. Но, ако той доброволно й ги дава, защото знае, че толкова хубава жена не би го дори погледнала, то това е сделка. И за двете страни. Така, че пишете договори и си защитавайте интереса! Или пък, забележете, че има по-непривлекателни физически, но много стойностни жени! :)

97

Мда

преди 9 месеца

Докато има "дебори" ще има "георгевци" и обратно.

96

защо и

преди 9 месеца

е гадже . да се гушка . що да е женен . извратено . има толкова сами мъже - и стари и млади . сега с къса косичка и тъмни очила. Една седмица известност и после забрава .Имаше един Радо от Вип брадар . хвали се - жиголо, обратен . По тв по възпитани недават .

95

Краси

преди 9 месеца

До АнонименКакво значи "жената се хваща с някой мъж", а той безгласна буква ли е? Ако са заедно по взаимно съгласия, просто си определят правилата и границите. Ако не му харесва, просто си тръгва. А ако стои в тази връзка значи му харесва. Това са нормални отношения, но само когато няма насилие и принуда - психическа и физическа и над жени и над мъже.

94

Анонимен

преди 9 месеца

А ще се криминализира дейността на жени - хваща се с някой мъж, може и до брак да го докара, ускорено му стопява и източва авоарите, зарязва го внезапно и се хваща като пиявица със следващата си жертва?!?!Или алчна жена непрекъснато тормози и обижда мъжа си че не изкарва достатъчно пари, които тя да пилее, обижда го системно, че и побоища му прилага щото той е мъж и не бие жени и го подбужда към извършването на престъпления за да харчи това което престъпно придобие... ЩЕ ИМА ЛИ МЕРКИ И ПРОТЕСТ

93

Анонимен

преди 9 месеца

Насилието е наказуемо независимо дали е над кучето, котето, дядото , жената(дори и да е със съмнителен морал), голяма част от престъпниците започват да се "упражнавят" точно с животни и ***, това не ги прави по-малко престъпници