209

Анонимен

преди 10 месеца

Кво става с Контра наступ ?

208

Анонимен

преди 10 месеца

Доката подобни хора като Динко са на свобода в България, до тогава България не е държава и не е България ,а е Мафитоско здружение.

207

Анонимен

преди 10 месеца

Тука против саморазправата пишат бандитите, които си изкарват прехраната с кражби и измами. Никой, който е давал пари на такива фалшиви просяци или е бил рекетиран или окраден не би се застъпил за такива ***.

206

Анонимен

преди 10 месеца

Ако Динко е Васил Левски, подобре да я няма тази държава. Ако Левски е бил като Динко ,аз още сега си прибирам багажа и се отричам от тази държава. Не смятам ,че хора като Левски ще искат да имат общо с подобни криминални хора.

205

Анонимен

преди 10 месеца

Ако видите Папата да разкрива такива измамници по-добре ли ще се почувствате? Представяте ли си как негово светейшество се моли да му пораснат крака на сакатия и той става и прохожда? Такова чудо ли чакате, за да спрат да ви мамят? Или вие искате да продължават да ви мамят?

204

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 204 И това е вярно, но без малко да го осакати

203

Анонимен

преди 10 месеца

България е държава на мафията.Тук всеки си прави каквото си иска.Този и всички като него си правят каквото си искат и в интернет си качват постиженията си. Само ако попадне на по-смел човек може да се освободим от подобни. Лошото ,че този е представян като герой ,както и арестуваните хулигани на Левски в Скопие. Ня *** как да се оправи тази държава,като няма никави закони и тези които ги и а не се спазват.

202

Анонимен

преди 10 месеца

***, да го пращат на фронта в Украйна да се бие за родината! Не бяха достатъчни мутрите 33 години да ги гледам, сега и БГ утрепките и простаците ще ги гледам на улицата как се млатят. Да си вършат работата съдилищата и системата и да ги прибират такива като просяка и Динко. И двамата не са никому нужни на улицата!

201

Анонимен

преди 10 месеца

Че Динко е криминален, то е ясно. Ама кой некриминален, обикновен човек ще се осмели да разкрие такава измама? Такова нещо не става с молби и сладки приказки. Трябва да го хванеш измамника и да го вдигнеш, за да ми пораснат краката. Трябва да имаш кураж и за малко физическа сила за да се разкрие измамата.

200

Шишо

преди 10 месеца

От тази показна акция на властите срещу Динко прозира страха на властимащите от народа. Винаги тези които надигат глава срещу неправдата и беззаконието биват публично унищожавани и дискредитирани. Народа трябва да стои мирен и да търпи докато го кол.я.т с дървен но.ж!

199

Tенгри кан

преди 10 месеца

Либералите и наште женуря ша са доволни;))) Още един неевропеиден мъж ша влей у панделата;))) Въобще, мъжът не трябва да е мачо, да е в костюм с вратовръзка, късо постриган, обръснат с лъскава западна много скъпа кола, който може да заведе принцесата, където пожелае;))) Къф е тоа мачо почти гол с едни ***, необръснат, некъпан, че и бабаит, че и правосъдие ша раздава?:))) Тъмен балкан субект, не европеец;)))

198

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 11,к.177 Не толкова скоро зимата неше доста снежна и влекачите не можаха да изведат на буксир старите камиони ЗИЛ с предница като на танк. Динко беше купил танк от разформировано военно поделение и с него изведе затъналите в преспите леки коли и камиони.Защо тогава предшественичката на прок.Маркова от РП, шефът на РУ на МВР не похвалиха Динко и не му възстановиха разходите на нафта от извличането на колите?Силовите държавни структури са репресивни и винаги се изявяват като такива

197

Анонимен

преди 10 месеца

Точно този селски бек,с богато криминално досие айде да си не разиграва коня,ами да си кюта мирно в някой ямболски ъгъл,защото личната саморазправа с някой който не ти е в категорията е деяние на най-мизерните и прости душици от обществото. А вкупом да се защитава такъв назадничав индивид говори достатъчно и за остатъка от него.

196

Анонимен

преди 10 месеца

Това което направи Динко е много опасно мили деца. Не го практикувайте сами. Ако наблизо бяха онези дебелите с *** венци или някой полицай, Динко щеше да изяде много бой, че е разкрил измамата. Късмет, че измамника е бил сам точно по това време. Понякога обаче такива си имат и охрана.

195

Анонимен

преди 10 месеца

Динко президент

194

Анонимен

преди 10 месеца

Динко е Васил Левски! Ела в София и ще те изберем за кмет Динко!

193

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на Динко, смелчага. не се бои от провалените институции. А този "просяк", голяма любов взехме да изпитваме към "просяците", брей,брей,...Каква националност е бил, никой не казва, не е сигурно че е ***. Новодошлите мигранти, бягащите от войната, имат вече организации за измами на нашите граждани. Внимавайте.

192

Анонимен

преди 10 месеца

Знаете ли , че най-печелившия бизнес са проституцията и просията? Накой запита ли се, как този здрав човек се е сдобил с инвалидна количка? Защо се наблюдава един и същ модел на просия? Преди време един репортер беше разобличил подобен "просяк", но нещата се размиха. Защо ли? Относно постъпката на Динко е много смешна. Да го беше проследил, къде се отчита и да нашамари "инкасатора", ама там ще е трудно сам.

191

Стефан

преди 10 месеца

До Пича Даааа.... Поговорката казва: Капка по капка - вир става. На повечето хора вече им омръзна някаква социална прослойка на обществото да бъде толерирана, в случая на просяка измамник. Все повече ще се появяват такива, като Динко, които ще се саморазправят с тях. И господата властимащи да се вземат в ръце, и се замислят.... До кога ще се правят на невидели, не чули, не разбрали.... Огъня гори, и в един момент водата в казана кипва... Е вече дойде този момент на Нетърпимост !

190

Анонимен

преди 10 месеца

Ако всеки от нас, нормалните хора, отиде сага и разобличи по един такъв измамник или задържи по един джебчия, всички нас ли ще ни вкарат в затвора? Ще ни обвинят в какво? Че не сме се оставили да ни измамят или да ни откраднат портфейла или да ни пребият или изнасилят?