534

КОНСТАНТИНОВ

преди 10 месеца

ТЯ ТАЗИ ПОЛИЦИЯ ДА ВЗЕМЕ ПОД ВНИМАНИЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА И ЖИВОТА ПОСЛЕДНИТЕ 32Г. ДИНКО НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

533

1111

преди 10 месеца

Никога няма да се оправим докато има толкова хора които се възхищават на това как един селски бабаит раздава правосъдие. не че мнимите инвлиди не са дразнещи и не че братята от етноса не трябва да си получат най-после заслуженото но чак пък да аплодираме уличното правосъдие на един селски тарикат. айдемолявисе

532

Последовател на

преди 10 месеца

Робин Худ, легендарен разбойник, възпят в английския фолклор, който ограбвал богаташи и раздавал ограбеното на "клети сиромаси". Отделен въпрос е доколко просякът може да мине за богаташ.

531

gg

преди 10 месеца

Полицията да се размърда? Едва ли. Нали Динко им върши работата.

530

Пича

преди 10 месеца

"Леко ми се ГАДИ." - ой, миличкия, гадело му се... ама не когато трябва да заобикаля проcяци и да се озърта за джeбчии, а чак когато някой почне да ги подрежда както са си заслужили. Гузен негонен бяга, струва ми се. Не бой се, Илийчо, и за теб ще има време. Светът е широк и Динковци дебнат отвсякъде.

529

Илия

преди 10 месеца

Не мога да повярвам колко много пишещи се възхищават на този тип от Ямбол. Не зная защо правите такива *** популярни и пилните пространството с техните простотии. Да бъде съден за побой и край. Помислете, вижте себе си, ако можете....Трябват ли ни такива динковци, тротинетки, руси златки и подобни. Как ще реагира този от Ямбол когато катаджия го рекетира за рушфет....ще го бие ли. ...А вие....Леко ми се ГАДИ..

528

Анонимен

преди 10 месеца

преди доста години и аз бях понаритал един подобен. просеше с мръсни дрехи и ги чух като си говорят с 'колегата му'. единият пита: как е днес, а другият каза: прибираме парите на българските балъци. и малко ми падна пердето. ако не друго, поне смени магазина и не съм го виждал из района.

527

АНОНИМЕН 007

преди 10 месеца

БРАВО, ДИНКО!

526

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на Динко! Има малко останали не хора, който не толерират измамите, кражбите и престъпността.

525

Анонимен

преди 10 месеца

Динко ошамари просяк, който лъже, че е без крака.ОДОБРЯВАМ! Бих направил същото с най-чиста съвест. Преди да се впускате в евроге***йски брътвежи, замислихте ли се колко добри хора с милостиви сърца са били измамени от това изч***адие, дето се е правело на инвалид?

524

Oня

преди 10 месеца

Да не би редакцията на Днес.бг да се намира в Ямбол, че така се стряскат когато някой измамник си получи заслуженото? И пътом трият който коментар го отбележи.

523

До коментиращия

преди 10 месеца

До до коментиращите....Коментиращите! Първо мъжът не е болен и слаб, а обикновен измамник, който гнусно се опитва да се прави на сакат и да *** хората.Второ тук не са смели писачи - Динко го доказва.Трето докато имаме търпимост към такива недъзи на обществото ни ще затъваме все по-дълбоко в блатото на примирението и безнаказаността.Четвърто България е била силна и стабилна когато е имало ред и върховенство на закона - известни са т.н. "Крумови закони".И пето - законите са, за да се спазват!

522

до коментиращите

преди 10 месеца

Чета ви писаниците и ми е Страшно и Гадно - Всички сте динковци - "смели" срещу един слабоумен ,болен и беззащитен Човек ! а инак страшните "мъжаги" динковци въртигъзици пред Истинските Крадци ,мутри ,олигарси ,дето Крадът Милиарди ! тоя проси ,не краде -праите ли разликата ?

521

gogo

преди 10 месеца

динко може да е всякакъв, ама такива лъжци като този заслужават да им отрежат краката, та поне наистина да има за какво да просят! Крумови закони!

520

Скоро

преди 10 месеца

Браво Динко, рано или късно всеки ще усети линча на излъганите Българи.Хората ще вземат нещато в свои ръце и ще стане страшно.Тоя пиявица прави по 100 лв. плюс със измама докато някои си чупи ръцете от работа за 30 лева на ден.Римляните преди въртяха по колите да връщат количките за стотинките сега ги мързи и стоят до тях ти да я върнеш и да му ги дадеш.Даже не си правят труда да я избутат до там.Скоро е, много скоро, ..........

519

Янко

преди 10 месеца

Просто Киро и той лъже и маже, но никой не го бие. Даже гласуват за него. Слава Киро. Слава Просто !!!

518

Анонимен

преди 10 месеца

Като всичко фалшиво наоколо и инвалидите /повечето/ са такива!!! Интересно е ако се оплачеш в полицията, че си дал 20 кинта милостиня на фалшив инвалид, какво ще последва???

517

popa ot razgrad

преди 10 месеца

ами щом като няма държава която да раздава правосъдие, хората сами ще си раздават правосъдие...понякога правосъдие, понякога кривосъдие...ама ще го раздават...

516

dsadadas

преди 10 месеца

А Динко що няма технически преглед?Да го шамарим ли сега него, че лъжеше по телевизията?

515

БЕН

преди 10 месеца

БРАВО мошенниците трябва да се изобличават.