25

БАБА ХИПОХОНДРИЯ

преди 1 година

Искам да се бода всеки месец. За мен ще има ли ваксини? Искам! Някакви нови варианти и пригодени ваксинки за тях? Искам да се бодаааааааааааааааааааа!

24

Бъркочи

преди 1 година

РАЗГЕЛЕ! Спестени били... а КОЛКО БЯХА ПЛАТЕНИ С НАШИТЕ ПАРИ И КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЕЗИ БЪРКОЧИ? КОЙ?

23

Анонимен

преди 1 година

А сега какво ще ни натресат?

22

Само питам...

преди 1 година

А за наглеците дето ни натресоха тези договори за стотици милиони и си прибраха комисионните ? Някакви наказания ? Затвор ? Конфискуване на получени бонуси при ощетяване на държавата ? Нещо ? Дори поне мъмрене ? Или то народа плаща . Ко толкуз ?

21

Анонимен

преди 1 година

Но ще си плати неполучените. Пералнята Украйна трябва да се въоръжава, а за Кунчев поне десетина дози да пратят, щото е зависим.

20

Анонимен

преди 1 година

"... такса за преобразуване от задължителни доставки на дози ваксини на доставки по желание. Стойността на тази такса за България възлиза на 134,2 милиона лева, които вече са изплатени." Такса за това, че няма да плащаш задължително, а по желание. Предписанията за задължително използване на ваксини откъде ще дойдат? Пак от начисляващия таксите.

19

ЕС Лъсна

преди 1 година

с КОВИД-а, Лъжи и Измами - а не само Осъдени - няма, ами същите продължават да са си на власт и да точат парички, но сега вече чрез войната!

18

Анонимен

преди 1 година

Гаврата с маските! В същност ЕС е по-репресивен и от Северна Корея, и както е тръгнало скоро ЕС ще живеят по-зле от северно корейците, които са под санкции и изолация, а ЕС просто са бедни като мишки, нямат нищо и без евтини ресурси просто бавно умират.

17

Анонимен

преди 1 година

Как е контрата?

16

Анонимен

преди 1 година

Голяма драма с тия ваксини.

15

Анонимен

преди 1 година

ЕС е най-голямата корупционна машина на всички времена! "Пфайзер" и "Бионтех" са предложили на ЕС да плати половината цена на всяка доза ваксина, от която се отказва! Урсула е купила ваксини колкото за 10 пъти населението на ЕС, и сега трябва да се плащат!

14

Анонимен

преди 1 година

ЕС се оказа пълна лъжа и измама. Лъжеха за климатичните промени, лъжеха за зелените енергии, лъжеха за "ваксините" срещу Ковид-19, сега лъжат за Русия. Какво правим в този измислен мошенически съюз.

13

Ваксърчетата

преди 1 година

къде са - не коментиран - май мното Живи Ваксърчена - Не Останаха! Не им Желая - нищо Лошо, все пак Не са Виновни, че в Тиквата им е Кухо и няма Никой, но и не заслужаваха да ги Избиват като Хлеебарки Напръскани с Рааид!

12

Анонимен

преди 1 година

"СПЕСТЕНИ" БИЛИ! НЕ УСПЯХТЕ ДА ГИ ОТКРАДНЕТЕ! АМА ПОЛОВИН МИЛИАРД ОТКРАДНАХТЕ! ЗА ФАЛШИВИ "ВАКСИНИ", СИПАНИ В КАННАЛА!!

11

Според Едно

преди 1 година

от Последните Изследвания на Медицинският Факултет на Университетът в Базел - 1 на 35 ваксинирани е и Увредено Сърце - до края на малкото оставащ му живот - за това Тупват на земята като Зрели Круши - ама Мъртви с Инфаркт, т.е. Сърдечен Разрив!

10

Ковид овцЪ

преди 1 година

Ами сега как ще ме сертифицират като напълно ваксинирана и редовно бустерирана овца?

9

всичко е точно

преди 1 година

Фалшив тест > фалшив вирус > фалшива пандемия > фалшиви ваксини.

8

Нане

преди 1 година

А кой, кой, ще плати старите, като нащо Население не ги искаше, още от самото начало.... Некой в затвора няма ли да полежи.... Или улавият Народ, пай ше плати масрафа.... ===))) калашенко за вас...

7

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът с фалшиви ваксини у нас приключи.

6

Доста Ваксинирани

преди 1 година

си Заминаха Почвайки се с Коритаров! Още доста и ще си Умират Внезапно през следващите 5 години...