122

анонимен

преди 10 месеца

Като ти изневерява, я изоставяш и точка. НЕ КЪЛЦАШ. А щом не можеш да проумееш това, мястото ти не е в нашето общество, а в едни държави по на изток. По пътя на логиката винаги има един по-силен, по-нервен, по-мачо, по-, по- ...и той ще накълца и тебе или твой близък някой прекрасен ден и то само защото не си го погледнал както той иска.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Един основен проблем на българското население е, че ако двама насилници се насилват един с друг, българите няма да търсят вина и в двамата, а ще търсят вина само в този който е успял да надвие. На другия греховете ще ги анулират съвсем, ама съвсем. Зеро, нулл, войд! Все едно той никога нищо нередно не е направил.

120

анонимен

преди 10 месеца

Дедо Еконтий, ама сигурно и ти си тичкал при корветините и си давал последните парички, ама сега ги плещиш като развален грамофон едни и същи, я се скрий при бабата.......

119

Пишман

преди 10 месеца

докторе, само за 5 см ще ти напраскат 10 шева. 5 мин на шев, това как го сметна!?! Ти, ако си хирург ще ти измрат пациентите. *** и виж как се правят шевове, пък после ми изчислявай, математико случаен!

118

Анонимен

преди 10 месеца

"иска да накажем накълцания ли и как" -- Ако има вина за нещо, значи трябва, много ясно. Защо въобще се задават такива въпроси? Аз не разбрах той защо я кълцал. Може би някой ще ми отговори в коментарите. Той просто така си кълца някакви хора или какво точно се случва? Ами изневерявайте и вие на половинките си тогава, унищожете мъжа си или жена си психически, нали според вас няма проблем ако е психически. Ако не да се съди, то поне морално порицана да бъде от обществото, ако има вина.

117

Случаен минувач

преди 10 месеца

После - представете си, че трябва да нараните човек 400 пъти. Подчертавам - без да го убивате. Убийство - то става за секунди. Колко време ще ви трябва? Никой няма да стои неподвижно, докато го режете. Всеки ще окаже съпротива. Така че, преодолявайки съпротивата, слагам поне 2 минути за разрез. Това са 800 минути. Или 12 часа. Е кой ще издържи да го режете 12 часа? Това са писъци, крясъци, викове... Как пък никой нищо няма да чуе?

116

Случаен минувач

преди 10 месеца

Ама наистина пък, 400 шева как се правят? Само си представете. Хайде, 20, 30 шева - разбирам. Ама 400 - още от самото начало се усъмних в тая цифра. Факти. Човешката кожа има площ 2 квадратни метра за възрастен човек. Това са 200 дм2 или 20 000 см2. И какво на всеки 50 кв. см - шев? Вкл. на ходилата, темето, глезените? Трудно ми е да си го представя. После - примерно 5 минути за шев. За 400 шева -2000 минути (около 30 часа). Така че тази цифра не е реална.

115

анонимен

преди 10 месеца

К...... има, защото има пазар! Проумейте го престанете с пр.осташките си изявления! Насилието е насилие независимо срещу кого, независимо от пол, възраст, народност и пр. Да, има и психическо насилие, какво ви пречи да се оплачете и вие, вместо да насаждате омраза срещу мъже или пък срещу жени и да врещите ту срещу едните, те срещу другите?

114

анонимен

преди 10 месеца

Спрях да чета коментарите, тъй като се отвратих от мисленето на мнозина - тя била ходела от три години с този, развалила семейството му, и била най- голямата ...., а той дето с десетина години по-възрастен и ангажиран с жена и дете, е невинен, и по повод държанието на старозаг. охранители, дето пускали срещу секс малолетни, виновни били малките к....ви, а не служителят, който изобщо не трябва и да ги пуска. С подобни хора с такова тенденциозно мислене е безпредметно да се дискутира.

113

анонимен

преди 10 месеца

Който смята, че сами са си виновни, нека иска наказание за измамената си баба от тел. терористи, стига да не е съвсем склерозирала, защото разлика няма - и в единия, и в другия случай имаме или наивни, или откровено глллупави с ограничен умствен багаж или пък комерсиални, защото нерядко тел. измамник обещава суми за нещо и така им се връзват. Т.нар. к....ви са с подобна характеристика, че и същата.

112

анонимен

преди 10 месеца

Майките имат огромна вина за възпитанието на подобни синове. Нееднократно съм свидетел как се отнасят към синовете и как към дъщерите и как създават нарциси и насаждат подобно мислене у момчетата. Все пак, също съм против тъъъъпизма сама си е виновна, нека който мисли така, се уточни - иска да накажем накълцания ли и как, или пък с колко, единия и другия, защото впечатлението е, че виновникът е един и то пострадалият.

111

анонимна

преди 10 месеца

Корветини има, защото вие си падате по такива, а не по обикновени, скромни, не дотам привлекателни момичета. Ама си умирате за нещо по-така, дето знае какви ли не неща да прави. Ако не ги търсехте, от глад ли щяха да *** или щяха да мият някъде чинии, отговорете си сам. Така че като плюене неистово жени и като изтърсите идиооотизма сама си го търсела, сетете се за това. Направо се отвратих от прррростащина, ориенталщина, чудовищна изостаналост на огромна част , също и от жени с подобно меслене.

110

na chist bulgarski

преди 10 месеца

Какво е тол камера? На English не e li surveillance camera?

109

българина

преди 10 месеца

Спомнете си как Ставийски не лежа и секунда в затвора....Ако това недоволство управляващите не го подклаждат рискуват да излезе народът и да има много по многобройни протести.Затова сега като дяволите в ада носят дърва и гледат добре да ври катрана в казана ни.Защото спре ли да ври катрана-жална им майка!

108

българин

преди 10 месеца

Спомнете си за какво протестираха хората тази година.Първо протестите бяха за войната по пътищата.Сега за домашното насилие.Защо си мислите,че случаи като този или оня на булевард Сливница се бавят дълго и извършителите минават тънко?Ами за да няма други протести-заради безработицата,скъпотията,ниските доходи.Иначе ще стане като във Франция!А ето-нашите управляващи управляват даже и протестите!Обзалагам се,че в някое министерство има отдел за управление на протестите.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя се гласи за кошаревски свидетел.

106

Анонимен

преди 10 месеца

Този можеше да е свестно момче, но никой не му е предоставил качествено образование, контакт с култура и обич. И най-големия дивак , ако е отгледан в любящо семейство, става нормален гражданин. Този, ако обича майка си, няма да постъпва така с жени.О Т Р Е П К А!

105

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен"Той направил 3 пъти престъпления, тя имала 3-*** любовници. Търкулнало се гърнето па си намерило похлупака." , да имаш трима любовници е личен избор и не е престъпление, не е, а този и физически и психически е извършил срещу нея престъпление и срещу още две жертви, за трети път му е да извършва подобно престъпление, проверете подобни случаи от миналото, за да видите, че когато няма наказание при такива случаи на насилие, след това са извършвали и убийства, такива типажи като този

104

Анонимен

преди 10 месеца

Убиецът на Милен Цветков е перфектно възпитан, е и???

103

Анонимен

преди 10 месеца

До 106 - Грам не ми пука! Моите деца ги възпитавам да не ходят с човешки отпaдъци! Това което си казал няма как да се случи! Това, че кълнеш само показва, че си зъл човек.