35

Анонимен

преди 9 месеца

А ако тези насилените са си го заслужили?

34

Анонимен

преди 9 месеца

Никой няма право да се намесва в личните отношения на хората.Долу либералната пропаганда на Кирил Петков!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Покрай темата на седмицата, взеха да изплуват историите на знайни и незнайни труженички на нежния фронт. Сега цялото общество е длъжно да започне да се занимава с драмите на жените, упражняващи най-древната професия. По никакъв начин не искам да омаловажа действителния проблем с домашното насилие, но повечето от постоянно излизащите в последните дни истории не са свързани с него.

32

Цената вдига краката

преди 9 месеца

31

Алекс

преди 9 месеца

Когато ползваш определени услуги,трябва да си плащаш.Иначе следват проблеми.

30

комунист

преди 9 месеца

Капиталистически упадък и разложение!

29

жено

преди 9 месеца

Не трябва да търпите и мълчите.А да имате самоуважение, и да престанете да се държите като обекти и с психика на жертва.Вината е споделена.От едната страна психар с проблеми,от другата същество събеуважение на неудошевен предмет.Такъв сте си избрали,но в момента в който проблемите започнат си хващате шапката и заминавате.Това е най-нормалното и логично действие.Докато не го направите,сте съучастници.И един вагон закони няма да ви решат проблемите.

28

Soros

преди 9 месеца

Майко като чета утайките под мене леле колко народ ше набутам по затворите , плащам си яко на крадливите ви депутатчета и те ще ми дадат плячка . Еврофондове срещу претъпкване в затворите с насилници , изверги комплексари млади българчета до 5 г съм я прочистил тази територия немате мозък за 2 стотинки толкова сте ми леснички.

27

Анонимен

преди 9 месеца

До .... 22 - вероятно през "откарднатия" телефон се е обадила, као е прочистила уста от чистите протеинови шейкове...

26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 1 - няма да върже, защото има разлика между насилствени действия, включително и полов акт и иеб за кеф... малката цветарка си е отишла на обучение и прочистване на тръбната система, па е решила да се оправдае пред родата по някакъв начин...

25

АнонимеН

преди 9 месеца

ПОЛЗВАШ ПЛАЩАШ! АКО НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ Е ИЗНАСИЛВАНЕ! МИНИМУМ 200 ЛЕВА ЗА 2 ДНИ ЗА 3-*** И ТОВА Е НАЙ-ЕВТИНАТА ТАРИФА

24

Георги Илиев Митев

преди 9 месеца

Това са обичайни сексуални практики за югозападна България . Все пак се е отървала без да я изнудят и за пари и за имоти .

23

жена

преди 9 месеца

Крайно време е зверствата над жени и деца да се наказват подобаващо. Тези случай винаги ги е имало, просто институциите си затваряха очите. Миналата година в Монтана мъж уби внука си и преби жена си, друг би до смърт и счупи 17 ребра на жена си, във варненско един уби жена си пред 3 те си деца. Ние по- слабите физически как да се защитим от силни агресори, кой ще ни помогне. Трябва ли физически и психически мачканите да търпим и мълчим.......

22

Анонимен

преди 9 месеца

Вероятно за 2 дни поне 400-500 лева кеш има в портмонето, то все пак не е евтино удоволствието.

21

....

преди 9 месеца

То от това което чета става ясно че някой и откраднал телефона с насилие и след това тези трима са я приютили. И след два дни се сетила да се обади на майка си.

20

Продължение 3

преди 9 месеца

... уговори цената и се разбраха кога да дойде с брат си за телевизора. Станахме да си вървим, стана и другото момиче, но другата я изкомандва "Ти оставаш тук!" Онова щеше да се разплаче. Ние се намесихме и казахме, че така и така ще вземем две таксита, защото никой от нас не беше с кола и настояхме тя да си тръгне с нас. Още докато чакахме таксита отвън момичето ни благодари и каза, че другата я поканила "на купон", били колежки. Другата остана сама с тримата, приятелят и така и не се появи.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Платили ли са си тримата?

18

Продължение 2

преди 9 месеца

...ние пък студенти. Не разбрахме каква е тази, която иска да си тръгне, но другата много словоохотливо се представи - омъжила се на 18 г., мъжът й влязъл в затвора, тя забременяла от друг, родила и оставила детето за осиновяване и от неудобство дошла в София. Щяла да се разведе с мъжа си, сега работила в ателие за химическо чистене. Попаднала на този адрес малко преди нас. Пратил я тук неин приятел, който също обещал да дойде. Стана ни смешно. Не усетихме как мина 12.00 ч. Едното момиче ....

17

Чичо Лошо

преди 9 месеца

Не Швейцария, за съжаление сме Мексико на Балканите!

16

Жена

преди 9 месеца

Голям сърбеж бе .всички с татуировки,лакирани,натъкмени,пуста мотика и лопата.търсят си го,намират си го.